Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

impact engien ile fail videoları bolca çıkacaktır. kendinizi hazırlayın yani. dün yaklaşık 20 maç yaptık arkadaşla ardı ardına ve hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadım. arada sırada olacak bir şey beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası

oyun çok başarılı. oynadığım açık ara en zevkli futbol oyunu. hareketler, animasyonlar harika olmuş.

tactical defending ise resmen zevkten öldürebilir insanı. çalım yediğimde gerçekten çalım yemiş gibi hissediyorum. fifa 11 de bu yalnızca çalım attığımda ya da gol attığımda başıma gelirdi artık defans yaparken de eğlenebiliyorum. çok güzel oyun, tam sürüm çıksa da oynasak.

ha bir de fifa 11'deki frikik bug ı hala mevcut oyunda o biraz sıkıntılı. 35 metreye kadar affetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi HAAHAHAHA sonuncu iyiymiş.

Burda kendi oynadığınız oyunda birşey olmuyor, nette özellikle fifa videoları aratıp, buraya koyup, "impact engine failmış" demek enteresan. Ben kaç defa oynadım demoyu başıma gelmedi böyle şeyler. Gelmeyecek demiyorum ama gelse inanılmaz eğlenirim.

Geçen sayfada gösterdiğiniz düşüşlerin hepsi gerçek hayatta oldu (son video hariç ahahah)

Yani diyeceğim şudur; kasmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

her maç oluyor veya sürekli oluyor diyen yok.ama oluyor,benim başıma bir kaç defa geldi sonra ne değildir diye ea forumlarına ve bir takım fifa forumlarına bakınca bir çok kişinin aynı sorundan şikayetçi olduğunu gördüm.videolar orta da,sana göre gerçek hayatta oluyor 'hepsi'(muhtemel yumarta poşeti+bally kafası).'olsa da gülerim' diyorsunda ranked maçlarda ağlıyormusun yoksa ciddi gülüyormusun görürüz.neyse bazı şeyleri yetoluğuna veriyorum,seriye acemisin nede olsa sdfsdf.

ea'den açıklama geldi üzerinde çalışıyorlarmış patch gelecek %100
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi düzeltilir o.gta 4 den fırlama gibi ucus normal değil tabi düzeltirler

fakat genel olarak sistemi çok iyi yapmıslar.yani maç içinde acaip iyi mucadele ve düşüler vs oluyor

şu uçma fırlama bugını düzeltirler bi peçe bakar

onun harici şu contain ve teamcontain olayı bitirdi bein alısamadım bi
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

pes'lerde ve fifa 10'd bol frikik atan adamdım ben, 11'de atamaz hale geldim. ne ki taktiğii tam yahu.

bu arada hala play again with different teams yokmus sanirim

yuh diyorum!

açık köşeye doğru çevir ileriye basarken üç bar şut doldur gol olmazsa ps3 sana veririm hediye olarak fizban öyle diyeyim yani ehau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...