mascio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 impact engien ile fail videoları bolca çıkacaktır. kendinizi hazırlayın yani. dün yaklaşık 20 maç yaptık arkadaşla ardı ardına ve hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadım. arada sırada olacak bir şey beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası oyun çok başarılı. oynadığım açık ara en zevkli futbol oyunu. hareketler, animasyonlar harika olmuş. tactical defending ise resmen zevkten öldürebilir insanı. çalım yediğimde gerçekten çalım yemiş gibi hissediyorum. fifa 11 de bu yalnızca çalım attığımda ya da gol attığımda başıma gelirdi artık defans yaparken de eğlenebiliyorum. çok güzel oyun, tam sürüm çıksa da oynasak. ha bir de fifa 11'deki frikik bug ı hala mevcut oyunda o biraz sıkıntılı. 35 metreye kadar affetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 pes'lerde ve fifa 10'd bol frikik atan adamdım ben, 11'de atamaz hale geldim. ne ki taktiğii tam yahu. bu arada hala play again with different teams yokmus sanirim yuh diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oyun genel anlamda fifa11den sonra gelişmiş ama çok fazla küçükde olsa buglar var.nedense fifa daha güzel olmasına rağmen pesdeki zevki alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=980-sQ-1rGY&feature=player_embedded AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHAHASDSADASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi hahahahah müzik falan on numara asdsgrse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi HAAHAHAHA sonuncu iyiymiş. Burda kendi oynadığınız oyunda birşey olmuyor, nette özellikle fifa videoları aratıp, buraya koyup, "impact engine failmış" demek enteresan. Ben kaç defa oynadım demoyu başıma gelmedi böyle şeyler. Gelmeyecek demiyorum ama gelse inanılmaz eğlenirim. Geçen sayfada gösterdiğiniz düşüşlerin hepsi gerçek hayatta oldu (son video hariç ahahah) Yani diyeceğim şudur; kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 her maç oluyor veya sürekli oluyor diyen yok.ama oluyor,benim başıma bir kaç defa geldi sonra ne değildir diye ea forumlarına ve bir takım fifa forumlarına bakınca bir çok kişinin aynı sorundan şikayetçi olduğunu gördüm.videolar orta da,sana göre gerçek hayatta oluyor 'hepsi'(muhtemel yumarta poşeti+bally kafası).'olsa da gülerim' diyorsunda ranked maçlarda ağlıyormusun yoksa ciddi gülüyormusun görürüz.neyse bazı şeyleri yetoluğuna veriyorum,seriye acemisin nede olsa sdfsdf. ea'den açıklama geldi üzerinde çalışıyorlarmış patch gelecek %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya abi düzeltilir o.gta 4 den fırlama gibi ucus normal değil tabi düzeltirler fakat genel olarak sistemi çok iyi yapmıslar.yani maç içinde acaip iyi mucadele ve düşüler vs oluyor şu uçma fırlama bugını düzeltirler bi peçe bakar onun harici şu contain ve teamcontain olayı bitirdi bein alısamadım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 o diilde zlatan ibrahimovic in balance ı nası 30 oluyor. boyu uzun olduğu için balance'ı mı düşürmüşler öyle bi oran mı yapmışlar napmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ibrahimovic oyundao kadar iyi ki balance ını 80 yapsalarmış muhtemelen allah olurmuş ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya bu demoda zorluk artırılmıyor mu? her vurduğum gol neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tüm zorlukları seçebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oyuna girmeden önceki game settingse bakmamıştım gördüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 valla ben defans yapamdıgım için world class cok zorluyor proda defans kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fizban said: pes'lerde ve fifa 10'd bol frikik atan adamdım ben, 11'de atamaz hale geldim. ne ki taktiğii tam yahu. bu arada hala play again with different teams yokmus sanirim yuh diyorum! açık köşeye doğru çevir ileriye basarken üç bar şut doldur gol olmazsa ps3 sana veririm hediye olarak fizban öyle diyeyim yani ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-kogsqlKmZM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi muhteşem goller cidden, direk en iyi spor oyunu dedikleri gibi. Acaip zevkli ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fener yokmus bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çelsi var. ay lampişle dizicem golleri golleri. mihihi iyihhihi sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 para vermem ben buna ya, bi yerden belese ciksa, biri hediye filan alsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya valla bilmiyorum ben hiç ısınamadım, demoyu halen oynayamadım gerçi de izlediğim videolardan falan, sanki aşırı basitmiş gibi geliyor, birde böyle yapay gibi bilmiyorum. Neyse yarın boşum sonunda, demoyu oynayabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dark oyna öyle konuş ya sdfsd bence gayet güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 PS3'e almayabilirim ben bunu ya, PC'de inanılmaz akıcı çalışıyor, PS3 demosu çok akıcı değil gibi geldi bana. PC'de 1080p, full detay 60 FPS falan oynuyorum, efsane yani. Ben rusçudan alıcam key direk 30-35 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar