Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babalara gelmek

SPectre88

Öne çıkan mesajlar

ilk posta göre x ne alaka benim haberim yok diyebilir, bu durumda yz ayvayı yiyor duruma bakılırsa z ayvayı yiyen flash onda oldugundan ama z flashı ben y den aldım derse ki flashın adıda y olduğuna göre y ipin ucunda gözüküyor.

Edit notu: burada x senin bahsetiğin x, y sensin, z ise senin bahsetiğin y
Sosyal ağlarda paylaş

haberim yok de gitsin. isteyen insanlara veriyorum usb mi kullanmaları için. en son şu şu ve şu arkadaşlara verdim diye söyle. gerisini ben bilmem hocam de. çok da konuşmaya gerek yok. en fazla şüphelenir. ama bu şekilde yapınca diğer isim verdiklerin sıkışır gerçek ortaya çıkar. hem ispikçi olmazsın. hem de sana patlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

gizli yazılımlar yükleyip belleklerde ne var ne yok toplayan bi adamı gammazlamak gerekir, çünkü böyle bi adamın yeri gelince ilk önc seni yem atacağı kesindir. arkadaşlıkla falan alakası yok.

ayrıca konuyu savuşturmak için ayrıca yalan söylersen ve ortaya çıkarsa işte o zaman bir daha hiiiç güvenmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Git gammazla. Arkadasin bildigin hayvanlik yapmis, cezasi neyse ceksin. Sana patlamicaksa bile ceksin. Sen neden vicdan azabi duyuyorsun ki? Yapilcak is mi arkadasinin yaptigi?

Sakin geri adim atma. Boyle seylere hosgoru gostere gostere ne hallere dustuk. 10 yasinda cocuk degil ya arkadasin, yaptiginin ne kadar agir bir sey oldugunu biliyordur.

http://4.bp.blogspot.com/_woU5s2fwbZo/SultULgQjmI/AAAAAAABNyE/4tu-KVC6AvI/s400/Couragewolf28.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

niye çalma ihtiyacı hissettiler çünkü içinde elimizde orjinali olan türkçe kitapların pdfleri vardı ve pdf olarak bulunması nerdeyse imkansız şeylerdi. hocanın vermediği bazı slaytlarıda mevcut.

bu arada y en masumumuzdu ona hiç bişe olmadı.
sonuç olarak okula çıktım hoca 1. sınıflara dersteydi x denen kişide alttan aldığı için içerdeymiş hoca derste bana baya bi kaptırmış tufan usbimi patlatmış soruşturma açacam falan diye.

x delikanlılık yaptı abi bende senle geleyim dedi gittik hocaya hoca önce beni güzelce azarladı anlat nasıl aldın diye sordu sonra bende direk olayı anlattım.

baya yalvardık yakardık ama hocanın doçentlik tezini falan aldığımız için geri adım atmadı fakülte sekreteri özel güvenlikler falan geldi x'e tutanak tutuldu hocada beni tanıdığından ve bu dönem ondan dersim olmadığından, iyi halden azarla yırttım.

bakalım yarına hocanın siniri azalınca neler olacak yazılı uyarı falan kurtarırsa çok sevinirim yoksa vicdan azabı çekerim valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...