Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocaya bu konunun linkini verelim kanıt olarak kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahah anacliktan degil ya. en kötü ihtimali düsünüp yazdim ben. duruma göre hareket etsin diyorum iste, ama gammazlamasi gerekirse de yapsin yani kendini* yakcagina. ortada kücük besleme gibi kalip hala benim kitabimda yaaazmaaz gammaz demesin. =p edit:* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Qualance said: hocaya bu konunun linkini verelim kanıt olarak kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yalniz ilk posta gore x zaten suclu, y de durumdan haberdar denmis, e usb de zaten senin, boyle xyz uclusu olarak egitim hayatiniza bye dersiniz gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ilk posta göre x ne alaka benim haberim yok diyebilir, bu durumda yz ayvayı yiyor duruma bakılırsa z ayvayı yiyen flash onda oldugundan ama z flashı ben y den aldım derse ki flashın adıda y olduğuna göre y ipin ucunda gözüküyor. Edit notu: burada x senin bahsetiğin x, y sensin, z ise senin bahsetiğin y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kadının yerinde olsam hem gider polise şikayette bulunur hem de üniversitede disipline verirdim. o zaman hem insanların özel dosyalarını bu şekilde çalmamayı hemde 3. kişi olmamayı öğrenirdiniz güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çocuğu tehdit et döv parçala kır.itiraf etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Büyük eşşeklik yapmişsiniz. x ve y nin okuldan atilmasi müstahak,sende yardımcı oldugun için,1 dönem uzaklaştırma da sana müstahak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Uzaklatırma alırsın en iyi ihtimalle. Neden yaparsınız ki böyle bir şeyi? Sen de yardım etmişsin, yırtamazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 haberim yok de gitsin. isteyen insanlara veriyorum usb mi kullanmaları için. en son şu şu ve şu arkadaşlara verdim diye söyle. gerisini ben bilmem hocam de. çok da konuşmaya gerek yok. en fazla şüphelenir. ama bu şekilde yapınca diğer isim verdiklerin sıkışır gerçek ortaya çıkar. hem ispikçi olmazsın. hem de sana patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hocana bi maldivler tatili falan ayarla bence.kafanız mı iyi arkadaş, doç olsun kadın, ondan sonra alın full texti ne yaparsanız yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben neden hocanın usb yi kopyalama isteği duydunuz onu çözemedim zaten. çalışmak için hocanın notlarını istesen koymuyor mu internete filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 arkadaşının ağzına ağzına ver vicdan azabını, itiraf ettir bi biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 burda babalara gelmiş biri varsa o da benim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gizli yazılımlar yükleyip belleklerde ne var ne yok toplayan bi adamı gammazlamak gerekir, çünkü böyle bi adamın yeri gelince ilk önc seni yem atacağı kesindir. arkadaşlıkla falan alakası yok. ayrıca konuyu savuşturmak için ayrıca yalan söylersen ve ortaya çıkarsa işte o zaman bir daha hiiiç güvenmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 al kardes, afiyet olsun. http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/IMG_0154.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Git gammazla. Arkadasin bildigin hayvanlik yapmis, cezasi neyse ceksin. Sana patlamicaksa bile ceksin. Sen neden vicdan azabi duyuyorsun ki? Yapilcak is mi arkadasinin yaptigi? Sakin geri adim atma. Boyle seylere hosgoru gostere gostere ne hallere dustuk. 10 yasinda cocuk degil ya arkadasin, yaptiginin ne kadar agir bir sey oldugunu biliyordur. http://4.bp.blogspot.com/_woU5s2fwbZo/SultULgQjmI/AAAAAAABNyE/4tu-KVC6AvI/s400/Couragewolf28.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hepiniz suçlu olsanızda cezayı kesinlikle beceriksiz olan çekmeli o kadar kişiyi riske atan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bilmiorm nerden geldiğini ya dersin... virüs var bitane o kopyalıyor dersin.. virüs diyince.. işin içinden sıyrılabilirsin.. belki!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 barbu said: ben neden hocanın usb yi kopyalama isteği duydunuz onu çözemedim zaten. çalışmak için hocanın notlarını istesen koymuyor mu internete filan? benim çok hoşuma giti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 niye çalma ihtiyacı hissettiler çünkü içinde elimizde orjinali olan türkçe kitapların pdfleri vardı ve pdf olarak bulunması nerdeyse imkansız şeylerdi. hocanın vermediği bazı slaytlarıda mevcut. bu arada y en masumumuzdu ona hiç bişe olmadı. sonuç olarak okula çıktım hoca 1. sınıflara dersteydi x denen kişide alttan aldığı için içerdeymiş hoca derste bana baya bi kaptırmış tufan usbimi patlatmış soruşturma açacam falan diye. x delikanlılık yaptı abi bende senle geleyim dedi gittik hocaya hoca önce beni güzelce azarladı anlat nasıl aldın diye sordu sonra bende direk olayı anlattım. baya yalvardık yakardık ama hocanın doçentlik tezini falan aldığımız için geri adım atmadı fakülte sekreteri özel güvenlikler falan geldi x'e tutanak tutuldu hocada beni tanıdığından ve bu dönem ondan dersim olmadığından, iyi halden azarla yırttım. bakalım yarına hocanın siniri azalınca neler olacak yazılı uyarı falan kurtarırsa çok sevinirim yoksa vicdan azabı çekerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 y en masumunuz olabilir ama en gerizekaliniz ayni zamanda, once onu bi guzel dovun, sonra bi daha gorusmeyin. ondan sonra diger arkadas seni dovsun, sonra sen onu dov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bildiğin hayatının salaklığını yapmış yalnız ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok valla y yakın bi dostum ikimizinde benim usbde hocanın özel dosyalarının olduğundan haberimiz yoktu sadece slaytları attı sanıyorduk herşey x'in saflığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 y'ye ne diye kiziosunuz ya adam nerden bilsin usb'nin icinde hocanin docentlik tezi oldugunu? x arkadasin otursun aglasin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar