hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 adam vanilladan bu yana wow oynuyormus deli gibi, henüz ögrendim şaşırdım işi gücü olan adamda oynuomus demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hemen hesabımı tekrar açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 adam yeni evlenmiş halende oynamaktaymıs cok mutluyum diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 konuşuldu burda zaten wow karikatürleri de var asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 erdil'in yanındaki hatun kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çizen kadın mı ne öyle bişiler blogu fln varmıs ablanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 heroic çoban'lı bi karikatürü vardı da bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 inanılmaz bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 görende sabah 9 akşam 9 dökümhanede çalışıyor sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 razzRaziel said: heroic çoban'lı bi karikatürü vardı da bulamadım şimdi flut + 10 dmg mı öyle bi şeydi, hatırladım yüzümde bi gülümseme oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tbc alırken gece 2 gibi etiler d&r'a gelmişti. Kaskı çıkarınca baktım Erdil Yaşaroğlu adam. Mal mal acaba o mu diye bakarken adamın suratında resmen "çaktırma gözünü seveyim" ifadesi oluştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 3 keremi ne gittiydim yanlarına selcuk flanda oynuyordu paso yanlıs hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nerdrageeeeeeeeeeee ahahahaha kim lan bu adam bildiğin liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 wow'ı dünyasından dolayı sevmiyorum o yüzden oynamadım dedi fatass ya, sırf rage yapması için çıkartmışlar herhalde. sinir oldum çocuğa, yüzük fln takmış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çalışıpta gelmiş adam ama durduramıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 off şu son bağlanan bariz ayar etti beni, izmir'e çıkarma yapacam gelen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 vanlı yaw. go east vanlee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 izliyomusunuz bunu bi yerden nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 işi gücü olan demişside karikatüristin ne işi gücü olacak yaaa.. sorsana bi hayatında 8.30 da toplantıya girmiş mi? Oturup analiz yapmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 8:30 değl de sabah 07:30 toplantısıyapıyorlar her hafta salı günleri bir de haftalık gündem analizi işte toplantıya vaktinde gitmelerinin sebebi de pazartesi gecesinden sabahlamaları :P Yzb. Aşikâr Göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya abi bırak. Eyvallah çok çalışıyorlardır ayrı. Sonuçta sevdikleri işle sabahlıyorlar sabaha kadar geyik vs. hayatlarında neye kasmışlar? Götleri tutuşmuş mu? Stajyer olayım cv de şu koca şirketin adı geçsin diye her sabah işe para almadan gittikleri olmuş mu? Onların hayatı başka paralelede o yüzden kalkıpta işi gücü olan adam demeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sevdiği işi yapan cizer. en hırslı ofis calışanı adamdan cok daha fazla calısır. dahada yıpratıcı iş saatleriyle calısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 cunku cok kolay karikaturist olup is bulmak ve para kazanmak, isleri de kolay di mi, cizip cizip koysunlar, tassak muhabbet hep nasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok ama onlar her hafta prıoje teslim edermişcesine "bu hafta da konu/espri bulamadım"lar ve "kağıda boş boş bakıyorum" gerilimleri yaşıyorlr onların stajı da var hem ki ona amatör günü diyoruz, adam akıllı telif ücreti almadan hallettiler o stajları abilerinin nazarında kabul görmek için her hafta sayfalarca çizdiler yetmedi şidmi para kazanmak için çiziyorlar onların her işi birer proje kıçını kırıp 4-5 saat çizmekle bitmiyor bir de bunun düşünmesi etmesi var erdil yaşaroğlu zaten sadece karikatürist değil aynı zamanda reklamcı ve getto yayınlarının yöneticisi konumunda hani "karikatürist yea" demekle geçmiyor keşke çizecekleri şey hazır gelse de önlerine sadece haftanın bir günü ameleliğini yapsalar, onlar tuvalette hacet giderirken de çalışan insanlar, uyklarında çalşırlar, tuvalette çalışırlar hep çalışırlar. beyin işlevine devam ettiği sürece çalışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar