TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi kimse inanmıyorsa chp nin iktidar olacağına k.k niye meydanlarda chp %40 alıcak diyo.bari chp tek başına muhalefet olcak desin hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ıyh.. abi son defa söyleyim bi daha kasmayacağım kim girerse girsin, hangi parti girerse girsin, bu gibi bir seçim sistemi olan her ülkede A <= (B+C)x1,3 gibi bişi gerekiyor ideal temsil durumların oluşabilmesi için. burada A ~> TOTAL/2 bile olabilir.. yok geleceği var mı, yok ne yapıcak.. bilmem ne.. bunlar hava gazı sadece. denkleme oturacak her parti ile iş yapar bu. tabii muhalefet için oturtacaksınız denkleme. şunda angelina jolie parti kursun da bu kadar oy alsın. onu koy o bile fayda getirir. öbür türlü abraham lincoln'ü getirsen cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahashda abi o halka oynamak biraz. sen sallarsın halk onu yorumlar AKP bi yoklama yapar ortamı %41 cıkar, derki %46 oyumuz var garanti. halk der ki demek ki halk hala AKP'ye güveniyor adamlar çalışyor oy vermeye devam. CHP bi yoklama yapar %27 cıkar, derki %35 garanti oyumuz var. halk der ki demek ki CHPde değişim var hacı adamlar yenilemişler ülkeyi değitirecekler oy vereyim bari. Mecliste olmaya X parti cıkar yoklama yapar %5 oy alır, der ki %9 garanti oyumuz var. halk der ki olm ben bu adamlara inanıyorum, yeniler meniler ama benim gibi inananlar da varmış, oyumu bunlara verirsem boşa gitmeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ben yüzde %42-48 düşünüyorum ama şöyle bir şey olursa, forgiver said: 53 17 11 rest Oh yeah man derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla doğru şeyler söylüyosunuz hem angelina jolie bile daha çok oy toplar bu ülkede, şöyle milletvekili adaylarına bakınca siyasetimiz bile televole oldu :P iğrenç bi yoldayız bu kesinleşti artık. hem de liberal dediğin gibi anketler sadece insanları gazlamak için. ama şu var bi seçmen olarak baraja müdahala etmek istiyorsak barajı indirecek partiye oy verebilirsin. bu konuda ben veya biz bişey yapamayız. kaldı ki ülkenin çoğuna göre %10 barajı doğruysa yapcak da bişey yoktur. ben bizim halkımızda daha demokrasi oturduğuna hiç inanmıyorum. zaten 12 eylülde demokrasinin altın kuralı olan yasama yürütme ve yargı kuvvetler ayrılığını 1 insana bağladık. o yüzden barajla ilgili herhangi birşey tartışmıcam burda. sadece insanlar reflex olarak -ve haklı olarak- barajı geçme ihtimali olan partilere oy vermeleri çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 %10 barajı ne abi.. indirmek ne ki.. 2turlu seçim, meclise -adına ne dersen de- bir üst komisyon, çerez parti sayısını azaltacak katı ama abuse edilemeyecek kurallar, yargının hükümetlerden etkilenmemesini sağlayacak çin seddi gibi yasalar, gücü halkın cahilliğinden faydalanarak alacak referandumlar değil de halkla ilgili temel olayları halka çözdürtecek ama teknik konuları bilgilelere yıkacak yasalar olmadığı sürece %10 barajı ne ki.. düşürsen bile abuse edililecek her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BBG evine döndü seçimler bari sms ile atalım oyumuzu.(dur lan ciddiye alırlar şimdi birde oy kullanmak için para vermek zorunda kalırız, silsem mi bilemedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 random programi yazicam o ne secerse o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Adım atışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: mhp barajın altında kalırsa hiç şaşırmayın. kladı bile 8.8 alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 has partiyi küçümsemeyin. %5 civarı alırlar gibi geliyor. partiyi koruyabilirlerse bir daha ki seçimde barajı geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 %45-50AKP %25CHP %30diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bağımsız katılmıyor mu onlar? Has 3-3.5 civarı sanıyorum ben en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Absolut said: %45-50AKP %25CHP %30diğerleri chp akp klonu olma yolunda ilerliyor ya, 30 ar verelim ikisinede =) gerçi daha erken nan, 2 ayda neler neler olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yazık bu chp ye ya ahah elitist takılırlar OLMUYOR BÖYLE OYLAR SABİT KALIR AKP GİBİ DAHA BÜYÜK KİTLELERE ERİŞEBİLMELERİ LAZIM der fanboyları akp ye benzemeye çalışırlar fanboylar gelir hipsterlık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Abi bir kaç kişi demiş baskıcı siyaset yüzünden akp oyları azalacak diye... Yanlış. 1.si, baskı kurdukları taraf salt muhalif sol taraf ki, sağ'ın ne şişi ne kebabı yanıyor. Şu ana kadar da düşününce, Türkiye'nin %50 sağ %50 sol olmadığı, sağcıların daha baskın geldiği aşikar. Türkiye'de sol'u toplasan hepi topu %40 eder. Geriye kalıyor %60. İşte akp o %60'ın peşinde. Hiçbir zaman %40 sol'dan oy kapma gibi bir amacı da olmadı. Olmayacak da... Gelelim sonuca. %40'ı destekleyenler baskı görürken %60lık taraf "me gusta" şeklinde geziyor dışarıda. %60lık kesim içinde kimsenin umrunda bile değil sol'a yapılan baskılar. Umrumda diyenlerin çoğu da içten pazarlıklı. Bu böyle. Yalansa yalan desinler. Ama şu son zamanlara kadar ne kadar desteklemesem de helal olsun Kılıçdaroğlu'na ki bu oranları gördü adam chp içinde ilk defa. Akp'nin tabanına saldırıyor daha fazla oy için. KK iyi yolda. Akıllıca oynarsa piyonlarını, %35 görebilir bu seçimlerde. Ama nolur birisi şu adamın konuşmalarını doğaçlama yapmasını engellesin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 baksana adamlara %50 diyosun düşüncesi bile zevkten azdırıyor herifleri burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ne düşüncesi lan adamlar %50 civarı diyor, anketlerine bakıp bu sonucu gördülerse garanti ulaşırlar. Artık nasıl bi anket sistemleri varsa yakın çıkıyor heriflerin. Onun dışında SENİN GİBİ ANARŞİKLERE Mİ BIRAKICAKTIK MEMLEKETİ aKp cCc aKp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 37 30 13 . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 cem toker başından gitse ldp'ye verirdim herhalde ama galiba akp olacak gene. adam rahşan'a yollanan kına için özür diledi sırf akp'ye ters düşmek için. ah tibuk ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 senden terra firma ya oy vermeni bekliyordum sam, hayal kirikligina ugradim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paticik ortamında akp'nin chp'nin oylarının yarısı kadar oy alması düşündürücü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 balon said: Paticik ortamında akp'nin chp'nin oylarının yarısı kadar oy alması düşündürücü yalnız. neler döndügünü bilen gözleri acık haram para yemeyen ınsanlar var buralarda ondan. Asıl akp nasıl o kadar cok aldı o garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Türkiye Komünist Partisi var 7 tane.. her birini açıklayabilirsin ama bu.. imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dasaaa said: Türkiye Komünist Partisi var 7 tane.. her birini açıklayabilirsin ama bu.. imkansız cok mu az mı buldun ona gore degısır acıklama bence normal benım bekletımde yuzde olarak dusuncek olursak patide bu kadardı zaten. hadı 3-5 oynasın ama daha olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar