BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bilerek mi yenildi lan? ronaldo marcelo xabi ve benzema yoktu maçta. ama gene de yenilir mi lan insan? 9 yıl evinde manchesterlara milanlara yenilme, sonra git allahın gijonuna yenil:D siftahını barça mı yapıcak diye heyecanla beklerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 barcelona olmasın diye yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Maçı izledin mi ? Gerçekten çok ilginç bir maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bir sonraki hafta kendi sahasında barcelona ile oynayacaksa bilerek yenilmistir. ama son dakikada gelmis gol o yuzden kesin diyemiyorum. neyse kızlık bozuldu sonunda, barcelona o delikten rahat rahat gecer artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ronaldo ve benzama sakattı. neden bilerek oynatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kendi sahasındaki yenilmezlik unvanını barcelona bozmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben 70 dakka izledim maçı. gayet goller kaçtı pozisyonlar harccandı penaltılar es geçildi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=75813 Sebep bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 toggie said: bir sonraki hafta kendi sahasında barcelona ile oynayacaksa bilerek yenilmistir. ama son dakikada gelmis gol o yuzden kesin diyemiyorum. neyse kızlık bozuldu sonunda, barcelona o delikten rahat rahat gecer artık :) ohohhaa. abi sıkmadı mı ispanyollar sizi ya, barcelonaymış real madridmiş. Taş gibi İngiltere varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ada futbolu bayık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 real barça ya çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 barcayı yener veya berabere kalırsa üzülür ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Khelben said: Ada futbolu bayık ya. çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Yok abi cidden, Messi yi falan izlemek varken adamlar bayıyor beni. (City ve Leeds i hariç tutuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 -.- 10 dakka top oynayıp 80 dakka top çeviren uyuz takımı izleyeceğime taş gibi Premier Lig izlerim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şaka mısınız ya koskoca real madrid , şampiyonluğu kovalayacak barçayı yendiği takdirde puan farkını 2 ye indirecek ki bir de dün akşam barçanın villareale takılma ihtimali olacak , mourinhoda çıkın gijona yenilin diyecek.oldu görürsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 O da öyle ama top çevirmenin bile güzelini yapıyor adamlar. Bi de Liverpool perte çıkınca hevesim kaçtı benim. Leeds'i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Liebe said: şaka mısınız ya koskoca real madrid , şampiyonluğu kovalayacak barçayı yendiği takdirde puan farkını 2 ye indirecek ki bir de dün akşam barçanın villareale takılma ihtimali olacak , mourinhoda çıkın gijona yenilin diyecek.oldu görürsem söylerim. Arkadaş inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abi ispanya çok rezalet bi lig ya, 1. 132184 puan, 2. 132181 puan, 3. 50 puan, gerisi allahlık zaten. Premier ve italya mis gibi lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 O İspanya'nın rezaletliğinden değil, Barça ve Real'in şu an muhtemelen dünyadaki en güçlü 2 takımı olmalarından kaynaklanıyor...Yoksa İspanya'dan Valencia'yı getir TSL'de açık ara şampiyon olur...İtalya'ya hiç girmiyorum bile hepsi dandik..İngiltere'de zor bir lig evet, ama İngilizlerin de tekniği çok sınırlı olduğundan çok zevk alamıyorum... Hani olay çekişme vs ise, Almanya bir numara o konuda...Herkesin herkesi yendiği maçların bu kadar gollü geçtiği ve dengelerin bu kadar çabuk değiştiği başka bir lig yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 nileppezdel said: -.- 10 dakka top oynayıp 80 dakka top çeviren uyuz takımı izleyeceğime... Aynen ama ben italya diyorum Bugun ki mac neydi öyle Napoli 4 - 3 Lazio 0-2 2-2 2-3 4-3 Şeklinde.süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abi italya ya da güvenemiyorum ben.Napoli lazio macına üst oynayacaktım yine italya diye oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 italya dunyanın en kotu ligi. turkiye liginden biraz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar