Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mourinho

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

bir sonraki hafta kendi sahasında barcelona ile oynayacaksa bilerek yenilmistir. ama son dakikada gelmis gol o yuzden kesin diyemiyorum. neyse kızlık bozuldu sonunda, barcelona o delikten rahat rahat gecer artık :)

ohohhaa.

abi sıkmadı mı ispanyollar sizi ya, barcelonaymış real madridmiş. Taş gibi İngiltere varken.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka mısınız ya koskoca real madrid , şampiyonluğu kovalayacak barçayı yendiği takdirde puan farkını 2 ye indirecek ki bir de dün akşam barçanın villareale takılma ihtimali olacak , mourinhoda çıkın gijona yenilin diyecek.oldu görürsem söylerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

şaka mısınız ya koskoca real madrid , şampiyonluğu kovalayacak barçayı yendiği takdirde puan farkını 2 ye indirecek ki bir de dün akşam barçanın villareale takılma ihtimali olacak , mourinhoda çıkın gijona yenilin diyecek.oldu görürsem söylerim.

Arkadaş inanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

O İspanya'nın rezaletliğinden değil, Barça ve Real'in şu an muhtemelen dünyadaki en güçlü 2 takımı olmalarından kaynaklanıyor...Yoksa İspanya'dan Valencia'yı getir TSL'de açık ara şampiyon olur...İtalya'ya hiç girmiyorum bile hepsi dandik..İngiltere'de zor bir lig evet, ama İngilizlerin de tekniği çok sınırlı olduğundan çok zevk alamıyorum...
Hani olay çekişme vs ise, Almanya bir numara o konuda...Herkesin herkesi yendiği maçların bu kadar gollü geçtiği ve dengelerin bu kadar çabuk değiştiği başka bir lig yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...