Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 iki-üç gündür bo oynuyorum multi ama ilginç bi şekilde oyun esnasında loadingdeymiş gibi devamlı disk i okuyordu ve açıkçası biraz rahatsız ediciydi bende gugılda ufak bir araştırma yaptım ve uzun süre bo oynayanların bluray inde sorunlar meydana gelmeye başladığını öğrendim. umarım yakın zamanda bununla ilgilenir treyarch. sesler tam olarak şöyle: http://www.youtube.com/watch?v=4ehTFdtGXUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 du kimse yazmadan ben yazayım, ergenekon işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahahahah ergenekon iyi tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o sesler ne öyle oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 k/d 0.5'in altındaysa oluyormuş sadece o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konsolun bir dandikliği daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 black ops hakkında sürekli kötü haberler alıyorum. adamlar iyice kolpalamış mı artık nolduysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Napolyonn said: umarım yakın zamanda bununla ilgilenir treyarch. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 black ops bence çok abartıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cod overratedin allahı zaten nerde o eski codlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 entresan aceba bi copyright olayi yaptilarda bozdular mi yaparken surekli cdden kontroletsin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sanmıyorum mw2 de aynı şekilde zırt pırt blu-ray den ses geliyor. Okadar oyun oynadım ps3 te bir tek mw2 ve black ops ta böyle takır takır okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 xbox alsaydin keske =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Red said: cod overratedin allahı zaten nerde o eski codlar çarpılırsın lan =) cod mw2 bana ps3 aldırmış oyundur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mw2 için ps3 mü alınır allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lan ps3 te 544p 2xAA shooter mı oynanır kafayı mı yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kaede said: lan ps3 te shooter mı oynanır kafayı mı yediniz fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hakkaten mw2 için konsol alınmaz ama konsolda fpsye laf edenleri konsolda fps oynamaya davet ediyorum.bende lan konsolda fps mi olur diodum hep şimdi direk konsolda oynuyorum fpsleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Penthesilea said: xbox alsaydin keske =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 konsolda fps oynanmaz rtsde oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Red said: hakkaten mw2 için konsol alınmaz ama konsolda fpsye laf edenleri konsolda fps oynamaya davet ediyorum.bende lan konsolda fps mi olur diodum hep şimdi direk konsolda oynuyorum fpsleri :)bu cok dogru zira beni de ozetliyor. kafan rahat abi. bak sirada ne var simdi bf3 var sanirim, duke nukem forever da eger cikarsa onun multide falan da ayni sekilde. dakka 1'den itibaren konsol direk dertsiz tasasiz oyuna baslarken, pc'de cokmeler olsun, sunucular olsun, yamalar olsun falan eziyet haline geliyor direk her sey. gidin direk her populer FPS basligina bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SCiC6TEdLW0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bana da çok dediler öyle ABİ SEN BECEREMEMİŞSİNDİR ÇOK DA RAHAT OYNANIYOR ALIŞIYORSUN HEADSHOTLAR HAVADA UÇUŞUYOR diye ps store da bulabildiğim bütün fps demolarını indirdim, oynadım hala aynı şeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu arada evet aynı sorun xbox tada var. bi cesit koruma sistemi koymuslar sanırım ama disk okuyucusuna zararı oluyomuş uzun vadede. ayrıca dualshock ile iyi fps oynayamayanlara fragfx ve fragenstein öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar