xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. Uçurulmuştu.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. isim ney hacım? Marvelda Recep vardı Recep abi haydarof 100 dexli haydar :D
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 niye banlandi harbi ya biri aciklama getirsin.
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben banlansam bana da topic açarmısınız
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bence bu posttan dolayı banlandı http://forum.paticik.com/read.php?13,5509477,5509632#msg-5509632 forumdaki şişmanlar toplu şikayet ettiler fakirler de olabilir
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 CNN 23:50 İtibariyle Kermit kullanıcı adlı üye yörüngeye oturdu.Nasa herşey yolunda dedi. şaka lan şaka
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 küheylan said: pati de fakir var mı? Seni essefff ile kınıyorum.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kermit candır.Can kermit hoca efendı felan takıldıgımız gün nayz dı.Ozaman Uzun saçlı ergendi ama olsun iyidir gökalp :D Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Akhlaur said: Olur mu lan öyle şey.Ben ırkçıyım diye beni mi banlayacaklar ? Görüş, düşünce özgürlüğüne ne oldu sadece solcular için mi geçerli yani ? üye oldugun forumun kurallarını bilmiyorsun. kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aha sahibi geldi. HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liseli said: küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. isim ney hacım? Marvelda Recep vardı Recep abi haydarof 100 dexli haydar :D hocayıda bilirsiniz siz ? afok tayfasını. sonra mojosun u falan :D ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kafasına takılan son sorusunu sormuş muydu bari? Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://oi51.tinypic.com/2cxivpi.jpg liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 HocaEfendi said: liseli said: küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. isim ney hacım? Marvelda Recep vardı Recep abi haydarof 100 dexli haydar :D hocayıda bilirsiniz siz ? afok tayfasını. sonra mojosun u falan :D Mojo,haydar,kirpi,muzo,Micht alayını bilirim :D zeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet ya o kadar şey yazmadı aslında,belki de konuyu çok uzattı diye...bilemedim valla,alan yetkilisine sormak lazım.. (belki de yetkili,açıklama yapılmıştır ama ben tüm sayfaları okuayamdım:))) Akhlaur said: Banlanacak kadar şey yazmadı ki niye gitti acaba ? Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5509942-kermit/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Garbage Kermit × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Akhlaur said: Olur mu lan öyle şey.Ben ırkçıyım diye beni mi banlayacaklar ? Görüş, düşünce özgürlüğüne ne oldu sadece solcular için mi geçerli yani ? üye oldugun forumun kurallarını bilmiyorsun.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liseli said: küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. isim ney hacım? Marvelda Recep vardı Recep abi haydarof 100 dexli haydar :D hocayıda bilirsiniz siz ? afok tayfasını. sonra mojosun u falan :D
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kafasına takılan son sorusunu sormuş muydu bari?
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 HocaEfendi said: liseli said: küheylan said: Yörünge dışı diye gördüm şimdi de, 1 Nisan falan mı? Hatırlar mı bilmem ama tee ortaokulda marvelda ultima oynarken o adam kayıt ettirmişti beni paticike. En son hararetli bi kürt muhabbeti dönüyordu ama. isim ney hacım? Marvelda Recep vardı Recep abi haydarof 100 dexli haydar :D hocayıda bilirsiniz siz ? afok tayfasını. sonra mojosun u falan :D Mojo,haydar,kirpi,muzo,Micht alayını bilirim :D
zeper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet ya o kadar şey yazmadı aslında,belki de konuyu çok uzattı diye...bilemedim valla,alan yetkilisine sormak lazım.. (belki de yetkili,açıklama yapılmıştır ama ben tüm sayfaları okuayamdım:))) Akhlaur said: Banlanacak kadar şey yazmadı ki niye gitti acaba ?
Öne çıkan mesajlar