reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Norak said: yeraltına doğru genişlemeli şehir, http://kickthemallout.com/images/Photos/TurkishUndergroundCity/derinkuyu.jpg istanbul dwarf federasyonu kurulmalı su olay cok iimis
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gerçeği.. http://www.youtube.com/watch?v=jXNyEiw28D0 bizde kayaçlar böle değil.. böle olsa bile daha adamlar sele, taşkına karşı floodway yapmayı düşünemiyorlar bunu düşünmeye kalksalar 15.dakikada yüzleri Raiders of the Lost Ark'taki erimeye başlar ve kafaları patlayabilir. tehlikeli!
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Toprağın üstüne doğru düzgün bina dikemiyoruz altında ne halt ederiz orasını düşün.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 burada cooling systemların aşağıya alınması, depolamanın aşağıya alınması vs muhteşem olaylar yalnız. hatta ist'in kuzeye kalan bölgelerinde de yapılabilir bana kalırsa
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben genelde evde duruyorum, istanbulda öğrenciyim. size sıkıntı verdiysem özür dilerim.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 cehennemden geldiğin için hiçbir zaman affedilemeyeceksin sen..
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 japonyanın kanalizasyonu kadar olsa yeter bana, http://www.funonthenet.in/images/stories/forwards/japanese%20sewer/japanese-sewer-3.jpg http://www.funonthenet.in/images/stories/forwards/japanese%20sewer/japanese-sewer-1.jpg
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilk mesajdaki çözüm olmaz.20 milyon insan var o trafik universite ile bitmez fakat istanbula göç eden fakirleri memleketine geri göndersen istanbulun kalitesi de artar trafikte azalır haha
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yüzüme vurmayın nickimi her seferinde. bundan önceki seydo2 miydi neydi. bu daha iyi bence.
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red said: ilk mesajdaki çözüm olmaz.20 milyon insan var o trafik universite ile bitmez fakat istanbula göç eden fakirleri memleketine geri göndersen istanbulun kalitesi de artar trafikte azalır haha organize zanayilerde kimi çalıştıracan o zaman.Cadde bostandan zorla toplayıp fabrikalara mı sokalım
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bi işe yaramaz bu diyecektim de denmiş zaten. üni öğrenci sayısı devede kulak. Üstelik bayağı büyük kısmı zaten arabasız, trafiğe pek katkısı yok, en fazla otobüsün metrobüsün sardalya istif yoğunluğu biraz azalır. çözüm göçü kesmek.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bansheee said: Red said: ilk mesajdaki çözüm olmaz.20 milyon insan var o trafik universite ile bitmez fakat istanbula göç eden fakirleri memleketine geri göndersen istanbulun kalitesi de artar trafikte azalır haha organize zanayilerde kimi çalıştıracan o zaman.Cadde bostandan zorla toplayıp fabrikalara mı sokalım organize'yi kocaeline taşıruk
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 İlla üniversiteleri taşıyacaksanız iktisat işletme sosyal bilmiler hede hödö taşınsın. Teknik üniversitelerin faydası var, diğerleri boşuna kalabalık yapıyor. Sadece teknik üniversitelere yetecek kadar kız bırakılsın diğer bölümlerden, kalanı taşınsın. Vahşi kan akacak şimdi kikikiki
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 asıl mühendisleri yollayın ulan! adamlar full abaza hacı türk kızlarını rahatsız ediyorlar ya da yabancı turist kızları tıtıt
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mühendis sayısı az çünkü herkes mühendis olamıyor. Mühendisleri gönderirsen nüfus olarak birşey değişmez ama kalite düşer. Diğerleri giderse nüfus düşer. Mühendislerin kalitesini seyrelten kalabalık gitmiş olunca kalite de yoğunlaşacak.
eski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kalite önemli değil,nefes alsın yeter : )
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lise mezunu olmayanlara (21 yaş üstü) istanbulda ikamet etme hakkı verilmesin. hem böylece istanbul biraz daha elit bi şehir olur izmire falan yaklaşır.
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 türkiyeden çıkan mühendislerin kaliteli olduğunu savunmak kadar büyük bi yanılgı olamaz. 80% inden fazlası yalan, iyi olduğunu zannedenler de iyi olduğunu zannettiği şirketlerde uşaklık yapıp sabit maaş alıyo sdkjasa acınası durumlar volume 2
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 İBS (İstanbul Barınma Sınavı) yapılsın geçemeyenler kamponlarla düzce sınırına bırakılsın.
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: lise mezunu olmayanlara (21 yaş üstü) istanbulda ikamet etme hakkı verilmesin. hem böylece istanbul biraz daha elit bi şehir olur izmire falan yaklaşır. lulz
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu öğrenciler şehre para getiriyor, eğlence getiriyor, sosyallik kazandırıyor... üniversiteleri taşıma fikri çok düşüncesizce (kusura bakma ama şımarık çocuk gibi ay ben öğrencileri istemiyorum gitsinler demek çok mantıksız)
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yerleşimleri düzgün dağıtacak, adam gibi çalışacak bir belediye olsa -LOOL!- kalabalık bir sorun olmaz. aslında uydu kent, edge city, spatial planning vs üstüne acaip brainstorming yapılır işi bilen birileri fikirleri çarpıştırsa.. biz de kenara geçer bilgileniriz gereksiz bişi tabii ama bu arada düşündüm de biraz. yenileniyor deprem haritaları. onlara baktım vs. o helsinkideki olayın bi kısmı ist.in kuzeylerine yapılabilir gibi..
Öne çıkan mesajlar