Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi öff fps'leri böyle elde çük kadar gamepadle oynayıp bi de hırslanan insanları bi arada görünce hayattan tiksindim, hiç kıza falan da odaklanamadım, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aynen ya. gamepad ie fps. lol nisan1 işte ilk videodaki kız iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dead space fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kız çok iyi be. bağırırım nerelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 İlk olarak memeden başka bakılacak başka bişi yokki o videoda. Ve siliikonlusu silikonsuzu her türlü başarılıymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Masquerade said: dead space fps mi? call of duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Laraken said: abi gerçekten kızda ilk önce memeye mi bakıyorsunuz? göz direk oraya kayıyor kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 otsu said: demin l4d2'de bu şekildeydim. ama sugar addy gibi. sakin sakin oynadım. shannon'u seviyoruz bu arada (tu) Xenocide said: abi öff fps'leri böyle elde çük kadar gamepadle oynayıp bi de hırslanan insanları bi arada görünce hayattan tiksindim, hiç kıza falan da odaklanamadım, lanet olsun. di mi, klavyeyle hırslancaksın, klavyeyi kırcaksın felan. mouse'u masaya vurcaksın felan. o değil de seni l4d2'de göremiycek miyiz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şu konsol haterlara anlam veremiyorum ahah sanırım pahalı oyun aldıgımız için kıskanıyorlar :) evet ps3te dead space 2 oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 konsol haterı değilim evde ps1-2-3, snes, gameboy felan var. konsolda da fps oynadım, pc'de de oynuyorum. benim (ya da bizim) eleştirdiğimiz nokta, konsolda oynayan insanların "of abi çok pro oyuncuyum" tarzında takılması. pc'nin rahatlığı yok çünkü hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok ben xenoya demiştim zaten :) valla konsolda fpsye o kadar alıstımki mouse ile oynayamıyorum garip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi gamepad ile oynadığınız her oyunda adamın vücudunun yakınına ateş ettiğinizde adamı vurmanız sağlanıyor ve gamepad ile oyuna çok entegre olamıyorsun fps'lerde. hırs yapıcak bişi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 auto aim her oyunda yok abi bfc2de yoktu mesela.tamamen kendin vuruosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ön yargısız şekilde halo:reach oynadım yok mario cart oyunu bile daha heyecanlı o kadar monoton ki konsolda fps oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Abi, ben böyle inek memesi sevmiyorum. Biraz orantılı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 silikon milikon yinede güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 altina kalem koyunca dusuyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 BonePART said: abi tek gozle nasil derinlik algisi oluyo ki ya oyun oynanmaz tek goz kapali bilgisyar erkanı 3 boyutlu değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 senko said: altina kalem koyunca dusuyorsa sorun yok. bi meme kriteri olarak kate upton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Boyle dar omuzlu, birde omuzlar geride kafa onde egik duran kizlari hic begenmiyorum. Kanape yastigi gibi butun gun yatarlar. Kadin dedigin sporcu olucak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar