TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 anu-ketto vardı. iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manga: vagabond anime: cowboy bebop ek olarak; trigun, gungrave ve bikaç tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 blame bebop,gits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manga : kenshin, onepiece anime: Eva, bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manga one piece ama anime konusunda kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 naruto ya. full metal alchemist de olabilir. klasik ama napalım yani en çok bu ikisi bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 samuray champoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fanboy olduğum için en iyi anime Trigun. Manga okumuyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 -Deno- said: naruto ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 narutoya gülüp one piece demek ? ahuahuahuahu protip: it's all the same shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cok fakrlı olmaları dısında baya aynılar. narutoya güünüp one piece övüleriblir bence. ha ikiside cokg üzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 GERGE said: Manga: Dance till Tomorrow kesinlikle Anime: Haibane Renmei Kimse bunları sevmiyor mu? Oysa ne kadar güzellerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yaw ona bakarsan aria da gelmiş geçmiş en iyi slice of life/feel good anime ve manga ama kimse bahsetmiyor zevksiz çünkü insanlar. herkes benim kadar iyi olabilseydi böyle olmazdı buralar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 one piece harbiden farklı önyargılı olmasaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 önyargı derken ? çok uzun zaman önce denemiştim. hiçbir yere gitmemesi ve leş gibi çizimleri yüzünden bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 one piecein cizimler herkezi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 senin adına üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gerek yok yahu üzülmeyin ben sizin için üzülmeyi yıllar önce bıraktım EAT THAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bende 500+ bölüm detective conan izlemiştim en zevksiz benim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Şu tartışmada herkesin relate edemediği bi durum var, birinden zevk alan digerinden alamıyor. Ben çöpüm herhalde, hem gayet hipster kaede'nin yazdıgı animeleri seviyorum, hem one piece çok iyi, naruto zaten god tier thriller. Kaede'nin bakış açısı o kadar otaku ki, adam için çok daha teknik animeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kaede said: önyargı derken ? çok uzun zaman önce denemiştim. hiçbir yere gitmemesi ve leş gibi çizimleri yüzünden bırakmıştım Sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sen gülmene bak. hepinizden daha ağır fanboy bile diyor "abi 150 bölüm sonra açılıyor konu" diye. o gülüşler histerik olur bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 en azından luffy gay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 aseksüel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 One Piece'i izlemeye başladım geçenlerde, ilk 5 bölüm zevkli geldi, sonra bi anda resmen filler çekti adamlar. Shift+delete çektim ben de. Van piisu maceram bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar