Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yanlış oyunu oynamışın netekim, yada rüya görmüşün gece veya bariz yalan söylüyorsun aslında satın alıp gizli gizli oynayacaksın, dediklerinin hiçbiri yok çünkü, 2 gün önce yeni bi karakter açıp denedim lvl 12 ye kadar, ne lvl 45 ana karakterde nede bunda dediklerinin hiçbiriyle karşılaşmadım netekim ki ilk bölgelere gidiyorum sürekli, bide firemage fireball atıyor kopya olm bu iyimiş ehe sizin orda fire mageler tahta atıyor demekki moblara :p. bug yok hatta nerdeyse oyunda alphadan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Tahriklere kapılıp beslemeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 cast bar animasyonunu bile yapamamışlar takıla takıla doluyor 75 fps de ne diyorsunuz ya ahah lsd de falan mı oynuyorsunuz şu oyunu yok yani kesinlikle aynı oyunu oynamıyoruz sizinle hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://i.imgur.com/gYdVi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 iyi trollüyor yannız. kendi hayal dünyasında oyun yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Senin kafanı yakalamak için baya birşey içmek lazım heralde Madem beğenmiyorsun sevmiyorsun lanet gitsin diyorsun kapatırsın oyunu gidersin ne oynıyacaksan onu oynarsın ama gelip burda bizimkiyle oynamak ister gibi yazılar yazıyorsun bizimki derken bizim oyun manasında rift yani yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 inb4 banhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://blogs.woodtv.com/files/2009/03/fanboys-poster-courtesy-the-weinstein-company.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Kaede, ben de dün akşam indirdim oyunu. hem defiant hem de guardian olarak 4 classı da denedim ki bu da demek oluyor ki en az 4 kere aynı bölgenin questlerini yaptım ve 2 mob haricin de hiç bug ile karşılaşmadım. hayır ben de wow oyuncusuyum. sadece deniyorum oyunu da demek istediğim boş yere bok atmıyorum oyuna. oyunun karakter, creatures, world dizaynı v.s gayet orjinal. rift olayı da gayet orjinal olmuş. evet questler klasik mmo questi, interface çakma ama en azından oyun oynanabilir bir oyun. lag, bug sorunu yok, çakma da olsa rahat bir interface' i var. çok çeşitli class kombinasyonları yapabiliyorsun. karakter yaratma ekranı çok hoş ve kapsamlı, nitekim dwarflara hasta kaldım, elflere de. tabi daha grup pve ve pvp ile ilgili bir tecrübem olmadı. eğer onlarda ortalama ya da iyi ise bu oyun olmuştur derim. bence boşa bok atmayın oyuna, oyun güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla mage açtım baktım 7-8 level oynadım az önce, cast barda sorun falan yok takılma bişi yok, gayet akıcı herşey. ha mob size vurunca cast bar geriliyor biraz dmg alınca doğal olarak, bundan da şikayet ediyorsanız..öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bende level 10 oldum az önce daha hiç bir bugla veya anormallikle karşılaşmadım, tek sıkıntım rift açılırken falan benim ekran kartı crashliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ya bende garip sorunlar var oyunda ! mesela bazen karakter ve npc isimleri falan görünmüyor.oyundaki rendeleme de falan problemmi var? son ayara getiriyorum modellemerde falan gene bozukluk var,ekran kartı ayarlarından 4x 8x falan takılıyorum gene yetmiyor yada ben ayar yapmayı bilmiyorum. oyunu sistemimle medium anca oynarım diyordum high da 40 fps civarı alıyorum ama grafiklerde ,yukarıda özellikle bahsettigim gibi rendeleme de sorun yasıyorum. windowed mode actıgım zaman biraz daha duzeliyor ama oyun içi omuyor pek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Khiran said: iyi trollüyor yannız. kendi hayal dünyasında oyun yazmış adam. Fazla wow oynayınca olmuş o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Marv said: Kaede, ben de dün akşam indirdim oyunu. hem defiant hem de guardian olarak 4 classı da denedim ki bu da demek oluyor ki en az 4 kere aynı bölgenin questlerini yaptım ve 2 mob haricin de hiç bug ile karşılaşmadım. hayır ben de wow oyuncusuyum. sadece deniyorum oyunu da demek istediğim boş yere bok atmıyorum oyuna. oyunun karakter, creatures, world dizaynı v.s gayet orjinal. rift olayı da gayet orjinal olmuş. evet questler klasik mmo questi, interface çakma ama en azından oyun oynanabilir bir oyun. lag, bug sorunu yok, çakma da olsa rahat bir interface' i var. çok çeşitli class kombinasyonları yapabiliyorsun. karakter yaratma ekranı çok hoş ve kapsamlı, nitekim dwarflara hasta kaldım, elflere de. tabi daha grup pve ve pvp ile ilgili bir tecrübem olmadı. eğer onlarda ortalama ya da iyi ise bu oyun olmuştur derim. bence boşa bok atmayın oyuna, oyun güzel bir oyun. bak işte biri bana şöyle dese oturup gördüğüm herşeyi de yazarım, yazdıklarının öyle olmadığını da yazarım. oyunu releasede alıp fanboyu olmayan adam ne güzel yazıyor 1. ben silverwoodda özellikle o marsh kısmında çok fazla pf sorunu çeken, kütüklerde sıkışan mob gördüm. ai pf ÇOK kötüydü. player pfde sorun yoktu click to move oynadığım halde. belirsiz hitboxlar yüzünden havada takla atan karakterim dışında 2. karakterler olarak neyi orjinal buldun bilemiyorum. hani orjinallik beklemiyorum 2011 senesinde fantazi ırklarında da kesinlikle orjinal bişey yok oyunda. aionvari karakter modelleri dışında bayağı da çirkin 3. orjinal bir yaratık görmedim ben. dediğim gibi sene 2011 orjinal bir fantazi yaratığı da beklemiyorum 4. world dizayn dediğin keza gayet normaldi. bir wowun imza tarzı veya aion gibi fantastik mekanlarla karşılaşmadım. hatta fire rift yer textureının allah belasını versin. yerdeki lootu almak epilepsi sebebi 5. rift olayının orjinalliğini anlamadım ben yanlız. public questler warhammerda vardı, rift mantığı aionda vardı. yeni bişey değil yani 6. ui ile falan sorunum yok ve oyunda 80 ms üstü görmedim. çok da şahaneydi sagespire serverı 7. class kombinasyonlarının da pek bir olayını göremedim büyük ihtimalle sadece 15 level dayanabildiğim için oyuna. pyro => elem => warlock gittim. ana soul dışında diğerlerine ayıracak çok bir talent puanı kalmıyordu. hani ufak tefek büyüler geliyor tabi ama soul treedeki derin talentlarla desteklenemediği için büyük ihtimalle sadece utility amaçlı kullanılabilirler bu sabah uninstalladım zaten oyunu. siz zevk alıp oynıyabiliyorsanız ne mutlu size. benim gördüğüm 90%ı wowun kopyası bir oyundu. wow oynamıyorum niye lacivertini oynıyım ? hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hepsini okumadım, okumak da istemiyorum. sadece göz gezdirdim ve dikkatimi çeken "5. rift olayının orjinalliğini anlamadım ben yanlız. public questler warhammerda vardı, rift mantığı aionda vardı. yeni bişey değil yani " ya aion oynamadın ya da rift? aiondaki riftte karşı tarafın haritasına geçip pvp yapabiliyordun. buradaki riftte moblar summonlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 random olarak haritanın bir yerinde portal açılıp aksiyon olması olarak dedim. yoksa public questten farkı yok. illa portal açılıp yaratık çıkması, sonra herkesin yaratıkları kesip rifti kapatması diyorsan wowda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Rifti özel kılan tarafları aslında ufak levellarda anlaşılabilecek türden değil. Bu oyunun endgamei çok güzel. Ben size endgamede neler yapabileceğinizi sıralayım bi isterseniz. 1. 50lvl Dungeonlar 2. T1 Dungeonlar 3. T2 Dungeonlar 4. 50lvl Rift 5. Expert Rift 6. World Bosslar 7. Raid Rift 8. Raid Instance 9. Warfontlar 10. Invasion ve Bossları bu oyun daha çıkalı 1 ay oldu ve senelerdir biz oyunculara hizmet veren bir çok oyundan daha fazla endgame aktivitesi veriyor. ve bununlada bitmiyor. Endlevela ulaşmış bir oyuncu daily craft meslek görevleri ile daha iyi itemlar yapmak ile uraşabilir, daily questler ile o bölgenin repini kasıp sudan ucuz paralara güzel itemlar almak isteyebilir, pvp serverındaysa world pvp arayabilir, pvp lvl kasabilir, favor kasabilir, riftlere rep kasabilir, arti toplayarak luck kasabilir, yapmadığı puzzle varsa, açmadığı mezar varsa yapıp 3 5 yolumu ah de bulurum diyebilir, toplayıcılık yapıp para kazanmak isteyebilir, achievementslara kafayı takabilir bazı bölgelerde bilmem şu kadar bu bölgede düşman öldür filan diyor onlara zorlayanlar olabiliyor. var oğlu var. ve bu oyun çıkalı daha 1 ay oldu. ne bir exp gördü nede büyük bir patch. birde bu hafta üstüne world event başlattılar. yani Rift endgame severlere hitap eden bir oyun. şuanda leveling sürecinde çok oyuncu olduğu için tam konsantrede olmamışlardır endgame'e. tam konsantre olmadıkları, exp çıkarmadıkları oyunun şuan ki durumunu ele aldığımızda gerçekten piyasadaki bir çok oyunun benim gözümde üstünde yer alıyor. bu oyunu eleştirmek istersem eleştirebileceğim tek yönü kolay bir oyun olması olabilir. levelingi kolay, pvp lvl almak kolay, dungeonlar kolay, raidi bile kolay. boss fightlar gerçekten beklediğim düzeyin çok altında. tabi burada biraz ticari de düşünmüşlerdir ama pve severleri çokta zorlayacak bir boss fight şuana kadar göremedim. tekrar konuya dönücek olursam eğer, Rifti denemek isteyenler gönül rahatlığı ile deneyebilirler. Oyunun gerçekten beğenmediğim politikalı var, yok değil. Oyunda eksikliklerde var kabul edebilirim ama öyle bir düzen kurmuşlar ki senin ödediğin para heba olmuyor. Mesela Meele dpsler adına gerçekten hem pve de hemde pvp de bir çok hayal kırıklığı var. Boss fightların %90'ı range üzerine kurulu. Pvp desen çok hızlı bir pvpsi var ve cc immune yok. Bir meele dpsin adamın yanına gitmesi vurması filan herkezin altından kalkabileceği birşey değil. Fakat oyun sana diyor ki warriormusun kardeşim sen, bu boss fightta riftblade ile oynayacaksın, roguemusun? bardla gir, marksman ile gir, ranger ile gir, sabo ile gir. Yani seni bir yerden kısıtlarken bir yerden de olabildiğince özgürlüğü vermiş sana, 4 roleün var bunları güzelce ayarla ortama göre şerbet ver diyor. Ben Assasinim değiştirmem deme diyor. O yüzden nasıl bir eleştiri okursanız okuyun çekinmeden oyunu deneyebilirsiniz. Seçtiğiniz classdan memnun kalmama gibi bir olayınızda kolay kolay olmaz, her classın her ortam için op specleri var. Karakterinize hakimiyetinizi geliştirdikten sonra bu specleri oturtacak ve memnun kalacaksınız. Benim nacizane fikrim bu yöndedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Kaede said: 1. ben silverwoodda özellikle o marsh kısmında çok fazla pf sorunu çeken, kütüklerde sıkışan mob gördüm. eyvallah. ben de bir iki kere karşılaştım bu tip buglarla. normal, o kadarını diğer mmolarda da görüyoruz. Kaede said: 2. karakterler olarak neyi orjinal buldun bilemiyorum. hani orjinallik beklemiyorum 2011 senesinde fantazi ırklarında da kesinlikle orjinal bişey yok oyunda. orjinallikten kasıt, özgünlük. kendine has tasarımları var. güzel olmayabilirler ama trion tarafından yaratılmış ve mühürlenmişler. taklit kokmuyorlar. ya da ben ilk defa karşılaşıyorum. Kaede said: aionvari karakter modelleri dışında bayağı da çirkin göreceli. zevkler ve renkler deriz geçeriz bu görüşünü de. Kaede said: 3. orjinal bir yaratık görmedim ben. ben gördüm. Kaede said: 5. rift olayının orjinalliğini anlamadım ben yanlız. public questler warhammerda vardı, rift mantığı aionda vardı. yeni bişey değil yani genel anlamda orjinal demedim zaten, diyemem de. evet public questler direk kopyalanmış. wow' da warhammerın achievements ve bilimum iyi yanlarını kopyalamıştı. yani oluyor bu tip şeyler sektörde. tabi ki trion imzası taşımıyorlar. Kaede said: 7. class kombinasyonlarının da pek bir olayını göremedim büyük ihtimalle sadece 15 level dayanabildiğim için oyuna. pyro => elem => warlock gittim. ana soul dışında diğerlerine ayıracak çok bir talent puanı kalmıyordu. hani ufak tefek büyüler geliyor tabi ama soul treedeki derin talentlarla desteklenemediği için büyük ihtimalle sadece utility amaçlı kullanılabilirler pyro > necro > warlock olarak oynadım ben de gayette hoşuma gitti pyronun critleriyle, necronun selfheal sağlayan dotları. ama elbette 15 levelde bütün soullara puan verebilmek imkansız. bana farklı ve güzel geldi 1 karakterle hem assassin, hem de ranger olarak oynayabilmek. Kaede said: bu sabah uninstalladım zaten oyunu. siz zevk alıp oynıyabiliyorsanız ne mutlu size. benim gördüğüm 90%ı wowun kopyası bir oyundu. wow oynamıyorum niye lacivertini oynıyım ? hadi eyw wowdan çok warhammerı andırdı bana da oyun nedense. demek ki herkes farklı bir şeyler görüyor oyunda. Kaede said: bak işte biri bana şöyle dese oturup gördüğüm herşeyi de yazarım, yazdıklarının öyle olmadığını da yazarım. oyunu releasede alıp fanboyu olmayan adam ne güzel yazıyor her oyunun hitab ettiği bir kitle vardır. bu güne kadar bana en çok hitab eden mmo warhammer' dır. fakat en uzun yıllar verdiğim mmo da wow olmuştur. en tahammül edemediğim de aoc. ama hepsinin hitab ettiği oyuncu kitlesi farklı. benim sana bir önceki mesajımı yazma sebebim oyunun eksileri olabilir, oyun sana göre kötü olabilir ama bu senin bok atmanı gerektirmez. (pardon gördüğün şeyleri yazmıştın sadece sen), (ama konuya bakınca bok atmışsın gibi duruyordu ne yazık ki.) :) sen üslubundan ötürü yanlış anlaşılıyorsun. bu yüzden insanlar trolledi diyorlar ve benim gibi yazmıyorlar. neyse ben anladım seni. ha bu arada oyun belki cidden kötüdür end-game contenti olarak falan bilemeyeceğim şayet ben de seninle aynı seviyeye kadar ilerleyebildim şu anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lvl 15 sınırı mı var trial'de?? mal gibi fark etmeyip sürüyle quest teslim ettim. xp yazısı ekranda göğe yükselse de 16 lvl olmaya 1xp kala tıkandı. yaratık da kessem, pvp de kazansam gelmiyor lvl.. questler de boşa harcandı bi sürü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tahminim, satın alırsan o xpler bi anda gelicektir sana. depolanıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hala oynamayan var mı acaba?...Bir denemek isterim açıkçası key/acc çok iyi olur...Geç kalmadıysak tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilekgibi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 arkadaslar bende istiorum varmi kod.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Xenocide said: tahminim, satın alırsan o xpler bi anda gelicektir sana. depolanıyorlardır. rift'i deneme olarak oynadım da, fena değil ama ilerde sıkar mı sıkmaz mı bilemedim. bi de gün içinde çok vakit ayırcak durumum yok, akşamları iş dönüşü yemekten sonra kafa dağıtmak için 2-3 saat falan, bi de hafta sonları biraz daha uzun oynayabilirim. öncelikle senin fikrini sorayım; önerir misin para verip oynamayı bu durumdaki birisine? 2.'si lvl 15 yaptığım karakter marksman-ranger-nightblade. nasıl bir 3'lü olmuş? biraz saçmalamış olabilirim de araştırdıklarımdan çıkarabildiğim kadarıyla biraz da istediğim özelliklerde bir şey yaratmaya çalıştım. ama skill'leri biraz dengesiz dağıttım sanırım, onları resetleyebiliyorum galiba parayla, oyunu biraz daha öğrenince resetlemeyi düşünüyorum. 3.'sü (aslında 1.'yle bağlantılı) oyunu farklı yerlerde farklı fiyatlara satıyorlar. en uygunu hangisi olur? şu an için en ucuz amazonda 26.85$'a buldum, 2 ay da bedava veriyor. daha uygun bulabilir miyim sence? bir de başlangıçta oyunu almak şart de mi? sadece aylık ücret vererek başlanmıyor yani? edit: öm atcaktım aslında da buraya yazmışım yanlışlıkla, herkese açık olsun o zaman sorularım.. edit2: yukarıda verdiğim fiyat sanırım sadece 2 aylık ücret paketi gibi bir şey, ayrıca oyunu almak gerekiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 1. abi zaten sagespire'daki pati guildinin %80'i bu durumda. yani pek sıkıntı olmuyor sanırım, bayağı bir 50 de var zaten guildde. 3. bir ara gittigidiyorda ce + 1 ay 35 tlden satılıyordu ama bitti sanırım keyler. en ucuz dediğin amazon gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar