7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kod yollaybilcek olan varsa ben de denemek isterim çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gönderdim, 4 kaldı, isteyen olursa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Pati hangi sunucuda oynuyor? Oyunu epey bir inceledim, sistemim iyi çalıştırırsa alacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bende denemek istiyorum ama! sistem athlon x2 3ghz işlemci,zotac 9800gt amp edition,4gb 800mhz ram ile oyunu nasıl oynarım orta sevilerde falan oynatırmı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 GERGE said: Pati hangi sunucuda oynuyor? Oyunu epey bir inceledim, sistemim iyi çalıştırırsa alacağım sanırım. pati sagespire'da, defiant tarafında. üstteki post; o sistemle oynarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bana hala gelmemiş mail. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bana class önerin. çamur bi adam olmak istiyorum pvp de var mı öyle bir class =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Saboteur heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nerf lendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya aklım çıkıcak, bişey yapmak lazım mı bu kodları almak için şimdi? ben de istiyorum dağıtayım eşe dosta da herkeş görsün ne menem bir oyunmuş rift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok, ben mailı açtım öylesine bakim diye, gelmiş kendisi ben bişi yapmadım, forumlara bakmak lazım bi açıklama bişi vardır kesin bide forumlarda kodların verildiği link topikleri var, http://forums.riftgame.com/showthread.php?149301-Rift-Ally-Code-Sources-check-here-for-all-places-to-get-ally-codes-for-you-amp-firiends her kod 5 kullanımlık olduğu için şansınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 20'de açıldığında oynarım diyordum hemen, dl hızım beşte birine düştü =) kaç kişi çekiyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dl hızı bir yarıya daha düştü. bu na böyle? ben oyuna giremeden 3 günüm bitecek, 20 ile iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 arada oluyo öyle modeme reset at öyle dene tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 peki clienti nerden download edicez? bu meret account managementte yok? ben mi yetemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hmm sayfa 2 yada 3 te gerge linki vermişti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 GERGE said: bunu çektim ben: http://update2.triongames.com/patcher/public/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vaako51 said: marv attım sana öm. teşekkürler vaako. keyi girdim indiriyorum şimdi oyunu. bakalım nasılmış bu RIFT ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dreagloth'un yolladığı kodla girdim oynuyorum 810kb ile çekti oyunu 2 saatte. Oyunda iyi gibi duruyor daha level 5'im ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben hayalet miyim lan burda görmemezden geliyonuz:D 2 gündür kod kod diye inliyom, koooooddddd yollayın yaw bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 newbie zone tek seferlik bi yer bida dönüş yok oraya, yapın bitirin asıl ilk bölgeye geçin :) genel olarak her bölgede normal 10 tane bilmemne topla/öldür getir questleri falan dışında 1 yada 2 story quest serisi var o zone boyunca devam eden, bitirirseniz o bölgeyi kurtarıyorsunuz baya güzel eventleri var bunların. ayrıca riftlere dikkat, 346346 mob arasında kalıp ölmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilk sayfaya yazmıştım kod diye yollayan olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gelse yollıcaz da gelmedi eu dakilere sanırım US da oynayan kişi de 1 tane sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 curse de key veriyor: http://www.curse.com/keys/rift-allies-of-the-ascended---eu/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 curse bunu diyor :( said: Invalid Region This key giveaway is only valid in the following region(s): Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar