Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya benim sakallar defolu heralde. hiç düzgün güzel çıkmıyor. uzatasımda var. napmak lazım sakalların düzgün çıkması için? karmançorman 2-3 cm'e varınca.. bi tiyo verin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sarmısak sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 önce epilasyon yaptır sonra ektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 6 ay boyunca her gün berberde sinek kaydı traş ol ustura ile sonra gel tekrar konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ustura kalmadı artık araya jilet koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 askerde 1 yıl jiletle kestim hergün. usturamı şart illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Usturaların çelik kısmında şu ankilerde boşluk var oraya jilet koyuyorlar öyle kesiyorlar şu anda.Eskisi gibi gerçek usturalar olsa zaten önceden deri kemerde bileyenmesi gerekir.Bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben 28 yaşındayım bildim bileli jilet takılıyor usturalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Normali jiletsiz olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 taa eskiden jilet yokken belki 60larda 70lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 benim sakal biraz bu halde gibi. hatta daha kötüsü.. http://www.finnohara.com/blog/wp-content/uploads/dustin_beard-32a.jpg en azından şöyle düzgün olsa.. fönmü çekiyorlar napıyorlar asdas http://www.todayfm.com/Libraries/Gallery%20Two/beard.sflb http://www.redkemp.com/wp-content/uploads/2007/01/beard.JPG http://images.huffingtonpost.com/2009-01-07-beard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 O ilk adamdaki sakal daha iyi spodakilerden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 en azından benim gibi gözünün altında falan sakal çıkmıyor sfdjgklaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 adamların sakalları düz,senin ki kıvırcık büyük ihtimal sdrst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o uc fotografta da sakallarla ugrasilmis, belli. eger komple saliyorsaniz haliyle sekilsiz olur, saci salinca sekilsiz olacagi gibi. duzenli olarak sakalin bazi bolgelerini kisaltmaniz, hatta bazen teker teker ugrasmaniz gerekli. o en "yea ben saldim abi" durusun altinda bile bir ton ugras var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 düz sakal nasıl oluyor ya, saçlarım dümdüz ama sakallar bi yerden sonra kendi içlerinde kıvrılarak uzamayan bir görüntüye ulaşıyolar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 genetik olabilir.belki jileti ters vurmuşsundur yamuk yumuk çıkıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 doğuştan sanırım fsdg ters çıkmıyolar ki abi, kıvırcık çıkıyolar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 saçım kıvırcık nasıl düz yapıcam kadar saçma bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Braun Cruzer alıp tımarlıcan bikaç günde bir. Yoksa mısır koçanı gibi olur öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 tıraş olduktan sonra yanağını kanırtıp alnına sür. sonra 2 hafta yüzünü yıkama. sonuçları daha sonra bizimle paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 benim de bi çenemde sakal var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Frantic said: tıraş olduktan sonra yanağını kanırtıp alnına sür. sonra 2 hafta yüzünü yıkama. sonuçları daha sonra bizimle paylaş. Bu ne abi yağmur duası gibi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben salınca düzgün uzuyor 7-8cm çok uzattım.düz.yumusacık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar