dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 adamınbiri said: dasaa çok değişti çoook aefhuae yoo önceden de emo sevmiyordum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 emo zaten sevilmek için yaratılmış bişey değil dasaa doya doya nefret et bendensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 abi çok içerlemişsin sen yav kitap oluşturmak basmakla ilgili bir problemlerin vardı yolunda gitmiyor pek sanırım ama bunlar çok farklı işler adamlar çeviri yapıyor sadece rahat ol yani8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 farkı ne? adam çeviri yapmaktan nefret ediyor mu yani? allahın her günü "lanet olsun yine mi çeviri" diye oturuyor. kaybeden falan değil bunlar diyorum sadece. pre-emo bunlar. o zaman emoluk olsaydı emolar kulübü olurdu. saçlarını suratlarına yapıştırır ve fake değilim ben taam mı derlerdi. bunları kaybeden olarak algılamak, yaftalamak ayrı bi kafa gerektirir de diyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 kitap yazmak ve çeviri yapıp basmak hemen hemen aynı maliyetlere denk geliyor yalnız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bu arada büyük ölçüde dasaaa'ya katılıyorum, yalnız bir fark var. Loser kavramı sadece hayatında herşeyin kötü gitmesi, ne bilim fakir kalmak sürekli falan değildir. Kişi çok zengindir, lakin sosyal hayatı sıfırdır ve boş bir hayat yaşıyordur vs. Filmdeki tipler böyle değil ama, arkadaş haftanın her günü radyodan kız kaldıran, gruba giren adamlar loser olur mu lan? Adamın kitapları satmıyor, aileden gelen parayla yine basmaya devam ediyor falan filan, Bunlara loser demek saçma tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 radyodan kalkan kızdan ne hayır gelir. anca herpes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Forex said: Bence siz hayatı fazla abuklaştırmaya çalışıyosunuz. Hayat hayattır buna ne böyle derin anlam yüklemeleri falan yani. Yok karı kız için yazılmış dandirilikler yok hayatım anlamsız dandik boktan falan. Ya geçin gidin zengin ya da ergen problemi bunlar Filmdeki denyolar aslında hayatın kazanmak ve kaybetmekle ilgili birşey olmadığını anlayamayan, varlık içimde yokluğa bulanmış ve onuda yaşamak ve sahiplenmek isteyen tatminsiz adamlar. Tamam adamları anlıuyorum ama samimiyetsiz bir film oho halen ordamısınız bilader geçin bunları modunda izledim. Bu adamlara o kaybettiklerini düşündükleri şeyleride versek, başka bir kulp bulacaklar, rhatalık batıyor adamlara, dramıda yaşamak istiyorlar o dramıda işte kıldan yünden şeylere takılarak deneyimliyorlar. Kaybedenleermiş ne kazanmayı umuyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Forex said: Filmde hiç konuşma yok ki neyini ingilizce izliycen aç bi pron izle daha mantıklı Sevişme sahnelerine kadar fast forward yapıp kapatınca evet, pek bi diyalog yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 film iyidir kötüdür bilemem de askerdeyken izlemiş biri olarak ölümüne memleket özlemi hissettirmiştir. kadıköy'ü seviyoruz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 overrated. tamam kotulemicem artik, bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kaybetmeye o kadar ama o kadar sığ bakıyorsunuz ki... çok ilginç gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nilep haksızsın oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kaybetmeye nasıl sığ bakılmaz ALLAH RIZASI İÇİN AÇIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 gerek yok kaç sayfa tartışmışsınız değişen bir şey yok, siz elitist takılıp aman mal herifler attention whorelar demeye devam edin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu konuda herkes kaybetmek hakkında derin cümleler söyleseydi sen muhtemelen sığ düşünen kişi olcaktın maksat antilik ile prim yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ya red beni tanımadan etmeden ileri geri konuşuyosun, ayıp oluyo hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben forumdaki tavrından bahsediyorum.dışarda nerden bileyim nasılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 e burda da asla savunmadığım bir görüşün arkasında durmadım rahat ol. Muhalefetsem doğal muhalefetim. Farklıyım yani sizden. İyi ya da kötü anlamda demiyorum ama özellikle kastığım falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bilmiyorum valla.benim adım hüseyin desem.hyr bence sen hüseyin değilsin diyecek izlenim bırakıosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ahahhaa ama futbolda çok defa aynı fikirde oldum yani senle de mesela, kazım hariç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nilep ile aynı fikirde olmamak için filmden nefret ettiğimi açıklıyorum. aslında çok sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nileppezdel said: Farklıyım yani sizden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yani ben de baydim filmi izlerken, benim ''kaybetme'' anlayisima da ters oldugundandir muhtemelen baymamin sebebi. ama herkese göre farkli bi olgu o. hayatinda bundan daha fazlasini yasamamis olanlar tarafindan ''kaybetme'' diye tabir edilebilir bu. filmdeki karakterler ve yasadiklari icin söylüyorum. bir kücümseme söz konusu degil ancak, bu duruma asina insanlara daha cekici gelmis olabilecegini düsünüyorum filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yok bea baktım filmin yarısında standart bi film, izlemeyi bırakıp sevgilimle seviştim konsept iyi olabilir ama ben uygulamasını sevmedim filmde. bir iki tane tabloluk sahne vardı filmde müzik eşliğinde onun dışında yaşatması gereken duyguları yaşatamadı. aşksız hayatın ne kadar sıradan ve "standart" olduğunu göstermesi gereken bi film sadece seks odaklı olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar