Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transseksüel Öykü CHP'den aday adayı. -.-

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

İnsanların eşcinsellere karşı cephe alması için tayyipin bişey demesine gerek yok yalnız, insanlar fazlasıyla bağnaz. Haliyle tayyip bişey dese bile demokrat imajının demokrasi tramvayının zedeleneceğini filan sanmıyorum.

Anca böyle önünde metin olmadan konuşmaya filan kalkar da saçmalama işini abartırsa avrupadan abileri hoşt der, bu da yok ben onu kastetmedim faşist chpliler çarptırdı sözlerimi der 3-5 bişeyler öter olay geçiştirilir. ki bu durumda bile öyle etkili bi sonucu olmaz bu olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

akp'den de var transeksüel niye bu kadar büyüttünüz ki ? :)

bunu diyorsan gg

http://www.haber24.com/35-Izmir-Haberleri/1-173243/AKP-den-transeksuel-adaya-ret.html

abi AKPnin transseksüel bir aday alabileceğine inanmıyorum ben zaten. adamların gözünde günahın vücut bulmuş hali biri oluyorlar çünkü heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

aquila said:

umarim aday olur, onun disinda bursa.

aslında işin doğruluğu bir yana stratejik olarak da mantıklı. AKP "eüü evet demokrasi de şimdi eşcinsellik eüü islam eüü ayıp şey aslında olmamak lazım" diye mavi ekran verirse imajı zedelenebilir

yup,
chp akpnin her alanından saldırıyor 9 aydır falan. Yol değiştiriyor, hitab değiştiriyor akp bu yüzden.

2 sene önce kk dan cacık olmaz dıyenlerın hepsi
2 sene sonra oha ne zekı adammıs dıcek.

Dediklerimi aynen yapıyor cunku sadassfadasfa
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...