Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 BUR-SA-LI-YIZ her böyle haber çıktığında ilk önce altına bakar oldum, hangi ilde geçmiş diye. Bursa yazısını okuyunca içimde kelebekler uçuşuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 tabii ki Bursa'dan çıkacaktı, Bursa varken başka yerden çıksa ayıp olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aquila said: umarim aday olur, onun disinda bursa. aslında işin doğruluğu bir yana stratejik olarak da mantıklı. AKP "eüü evet demokrasi de şimdi eşcinsellik eüü islam eüü ayıp şey aslında olmamak lazım" diye mavi ekran verirse imajı zedelenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 çok iyimser olmuş. Tayyip yine bir konuşma yapar, eşcinsellikten girer, yolsuzluktan çıkar, en son sayın kılıçdaroğlu seçmen kaydını yaptırmayı unutmasın der, beyinler ambale olur ve kimse bir şey anlamadan geçiştirilir. Klasik senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yok tepedekiler çaktırmayabilir belki de alttaki minik adamlar (belediye başkanları, valiler, niteliksiz bakanlar falan) bazen abilerinden falan izin almadan çıkıp kendi fikirlerini açıklayıp rezil oluyorlar. ben öyle olaylar olmasını beklerim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 İnsanların eşcinsellere karşı cephe alması için tayyipin bişey demesine gerek yok yalnız, insanlar fazlasıyla bağnaz. Haliyle tayyip bişey dese bile demokrat imajının demokrasi tramvayının zedeleneceğini filan sanmıyorum. Anca böyle önünde metin olmadan konuşmaya filan kalkar da saçmalama işini abartırsa avrupadan abileri hoşt der, bu da yok ben onu kastetmedim faşist chpliler çarptırdı sözlerimi der 3-5 bişeyler öter olay geçiştirilir. ki bu durumda bile öyle etkili bi sonucu olmaz bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kingpin said: akp'den de var transeksüel niye bu kadar büyüttünüz ki ? :) bunu diyorsan gg http://www.haber24.com/35-Izmir-Haberleri/1-173243/AKP-den-transeksuel-adaya-ret.html abi AKPnin transseksüel bir aday alabileceğine inanmıyorum ben zaten. adamların gözünde günahın vücut bulmuş hali biri oluyorlar çünkü heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 niye bu olayı parti ile özdeşleştirip yok aferin chp yok çok yanlış chp muhabbetine girilmiş ben anlamadım; chp adamı aday göstermemiş ki, adam chp ye başvuruda bulunmuş, kişisel bir girişim parti özür dileriz uygun görülmedi diyecek konu kapanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben de onu dicektim. chp reddeder bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 rte rörörörörö yaparsa kk uyuzluk olsun diye alır kesin. ama onun haricinde, evet reddedilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursa cocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 transseksüel bambaşka bir konu. yıllarca bülent ersoy bile bu toplum tarafından dışlanmadan durabildi, iran'da transseksüel olmak için ameliyatlara izin var. ibnelik ile bir tutulacak bir konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Holy said: çok iyimser olmuş. Tayyip yine bir konuşma yapar, eşcinsellikten girer, yolsuzluktan çıkar, en son sayın kılıçdaroğlu seçmen kaydını yaptırmayı unutmasın der, beyinler ambale olur ve kimse bir şey anlamadan geçiştirilir. Klasik senaryo. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 huun said: transseksüel bambaşka bir konu. yıllarca bülent ersoy bile bu toplum tarafından dışlanmadan durabildi, iran'da transseksüel olmak için ameliyatlara izin var. ibnelik ile bir tutulacak bir konu değil. ibne olmak falan yasaklandıda yeni mi öğreniyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yasaktan bahseden kim oldu ki? duyarlı mesaj atma kaygısı ile alakasız mesaj atmak yasak olmalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 10 milyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursa için mis gibi temsilci işte haush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ardeth said: aquila said: umarim aday olur, onun disinda bursa. aslında işin doğruluğu bir yana stratejik olarak da mantıklı. AKP "eüü evet demokrasi de şimdi eşcinsellik eüü islam eüü ayıp şey aslında olmamak lazım" diye mavi ekran verirse imajı zedelenebilir yup, chp akpnin her alanından saldırıyor 9 aydır falan. Yol değiştiriyor, hitab değiştiriyor akp bu yüzden. 2 sene önce kk dan cacık olmaz dıyenlerın hepsi 2 sene sonra oha ne zekı adammıs dıcek. Dediklerimi aynen yapıyor cunku sadassfadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Üzüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 No comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursa taraftarı ile çok makara yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 (tu) chp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ahahahah öykü özen habertürk de şuan AHAHAHH ALOOO ABLA+ABİMİZ YAYINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ada ya da yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar