Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Hangisi daha iyi dersiniz? Firefox epey iyi göründü bana ama IE'yi ilk kez şimdi açtım, kullanıyorum. Daha hızlı çalışıyor gibi geldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 chrome döver ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 TİLKİ4EVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 üzülerek söylüyorum IE9 ufak bi farkla da olsa Firefox un eline vermiş durumda. peacekeeper testinde 1k puan fark var aralarında. olmadı be firefox. ben chrome kullanmaya devam ediyorum. aslında FF kullanacaktım ama her tabın ayrı işlem olmaması beni uyuz ediyor. takılma hissi veriyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 IE9 net daha hızlı ya. Bakalım zamanla alışabilcek miyim. FF şu home tuşunu sağa almış ya, ne sövdüm allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi customize de istediğin yere al home tuşunu. özelleştirebiliyosun ki. sövmene gerek yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Valla betada lanet etmistim crashler yuzunden, ama IE9 olmus abi. hayatimda ilk defa seve seve IE kullaniyorum acik ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Aboo harbi aldım lan süpermiş Mozilla kusura bakmasın bi an sinirlendim fldnhgkjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ie9 güzelde http://net.tutsplus.com sitesinde sağ üstteki +networkün üzerine geldiğinizde şöyle bir menü açılması gerekiyor ama ie9 açmıyor http://i54.tinypic.com/b3r9jt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi chromeda mi sadece private browsingi yaparken ayni anda normal browsinge izin war sinir oluyorum her sitenin facebookuma baglanma olaina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Tasarım şaçma ama. Madem alandan kazanmaya çalışıyorsunuz - ki çok sevdim yeni adres + tab barı - neden o çubuğu bir satır tepeye alıp pencere kontrollerinin yanına koymuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 BonePART said: abi chromeda mi sadece private browsingi yaparken ayni anda normal browsinge izin war sinir oluyorum her sitenin facebookuma baglanma olaina Opera da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 IE9'da kaynak kodunu görüntüleme ekranına syntax highlighting gelmiş ya. Of içimin yağları eridi resmen. Hala yetersiz ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi setup needs to these programs to close diye bir liste çıkarttı.. ilaç prospektüsü gibi õ_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ff,ie,opera ve chrome karşılaştırmalarını okudum da biraz. winner bu dememişler. her tarayıcı özellikle kendi benchmarkında diğerlerini ezmiş. ama iş gerçek kullanıma gelince ff4 ve chrome başabaş gidiyolar. her ikisinin kendine göre değişik artıları var. ie9 biraz arkasında kalmış bu ikilinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Buraya da yazayım, ie9>chrome 10>FF4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Fontlar kötü ama IE'de. FF4'ü sevdim ben. Chrome'u baştan beri sevemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 herkes yazio bende yazayim bari ie9>ff4>crome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Font değil de cleartypeımsı bişey yapmışla daha güzel görünsün diye, alışınca ötekiler daha kötü gelmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 BonePART said: abi chromeda mi sadece private browsingi yaparken ayni anda normal browsinge izin war sinir oluyorum her sitenin facebookuma baglanma olaina facebooktan kapatabiliyorsun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ff4 > all chrome kullanıcam aslında da kozmetik nedenlerden dolay sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 chrome ve ff deki geçmişi, şifreleri falan nasıl atabiliriz ie9'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bookmarkları şifreleri falan diyosan, bak bakalım ie9 için xmarks addon çıkartmış mı. büyük kolaylık xmarks, tüm yer imlerini, istersen şifrelerini de bi webserverla devamlı eşliyor. yeni kurulumdan sonra sadece addonu kurup şifreni giriyosun, tüm ayarların ve yer imlerin ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 onun yerine chrome a gmailini bağla rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ie de add-in eksikligi var sanki, adam gibi bi site varmi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar