Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 geçenlerde gazetede bi iş adamının laflarınıgörmüştüm. "kardeşim anayasanın ilk 4 maddesi niye değiştirilemez olur, ayrıca ankara'yı başkent yaparken bana mı sordunuz" gibi çok kültürlü bir muhabbete girmişti. onun devamı sanırım, TÜSİAD şöyle bir rapor açıklamış: http://www.tusiad.org/bilgi-merkezi/basin-odasi/basin-bultenleri/tusiad--yeni-anayasanin-bes-temel-boyutunu-ele-alan-yuvarlak-masa-toplanti-dizisinin-sonuclarini-acikladi/ http://i54.tinypic.com/ie2h05.jpg türkiye'de parayı elinde tutan kişiler niyeyse son zamanlarda çok tuhaf bir akımın peşinden koşturup gidiyor. insanların internette, telefonda, günlük hayatta özgürlükleri kısıtlanıyor, gelişigüzel tutuklanıyorlar, hükümet eliyle antidemokratik, insanlık haklarına aykırı, devlet düzenini bozan işler yapılıyor. fakat tüsiad anayasanın ilk 4 maddesi peşinde koşturuyor. zaten bir süredir hükümet yalakalığı yapıyordu tüsiad, bu açıklaması şaşırtıcı değil. sanırım tüsiad'ın derdi ülkeye neoliberal ekonomi politikasını hakim kılmak ve demokrasiyi kaldırıp yerine plutokrasiyi getirmek. megacorporation dönemine geçtiğimizde rahatlarlar herhalde. işin acı yanı, "ilk 4 maddenin değiştirilmesi dahi teklif edilemez" diye yazıyor anayasada, ama bunu belirtebilen bir "ceza" bulunmadığı için önüne gelen kişi ilk 4 maddenin değiştirilmesi gerektiğini söyleyip duruyor. ama ortada bir ceza yok. : peki bu kadar çok değiştirmek istedikleri 4 madde ne? 1- türkiye devleti bir cumhuriyettir. değiştirelim evet cumhuriyeti. kardeşim cumhuriyet derken bana mı sordunuz sahi? o cumhuriyeti kukla devlet olarak değiştirelim. bak halka soralım, zaten istemezlerse referandumda hayır derler. 2- türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir. bunu da değiştirelim. mesela insan hakları maddesini kaldıralım. insan hakları mı kaldı artık arkadaş ya. böyle sansürcü bir madde koyalım oraya. insanlar şu şu firmalara boyun eğmekle yükümlüdür felan yazalım. sonra demokratik devlet yazması da zararlı. demokrasiyi güçlendirmek yerine tümden kaldıralım. bak faşizm var, totaliterlik var, feodalizm felan var, güzel alternatifler bunlar. hepsi modern ve uygar kavramlar. hani olmaz diyorsan referanduma gidelim abi, halk istemezse zaten yapmayız. laik devlet lafı da beni çok huzursuz ediyor. insanlar istediği gibi türban takıp, karaçarşafla okula girip, tarikat yapılanmasını siyasete sokmakta özgür olmalı. zaten türkiye'nin yüzde 99 nokta 99999'u müslümandı. hristiyan dininde olmayı yasaklayalım hatta, yahudileri taşlayalım, ateistleri mızrağa çekelim felan güzel olur. sosyal devlet lafı gıcık bir laf, sosyal devlet nedir ya, diskoya felan gittiğini gördük mü hiç devletin? ben görmedim. çok asosyal bir devlet bu devlet. ha sosyalizm'i kastediyorsan zaten komunizm o, komunizm de terörizmle eşit. o zaman sosyal devlet lafını da değiştirelim. hukuk devleti lafı daha feci. bir devlet hukuk devleti olur mu kardeşim? şirket devleti olsun mesela, ya da polis devlet olsun. güzel olur bak şık durur. ayyy hukuk da neymiş şekerim. 3- türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir. bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. milli marşı istiklal marşı'dır. başkenti ankara'dır. türkiye devleti bölünmez bir bütün olmasın. bölünsün. bak bölünürse çok işimize yarar. izmir mesela yunanistanla birleşsin, izmir'de evi olanlar otomatik yunan vatandaşı sayılsın. doğu anadolunun bir kısmı ermenistan bir kısmı pkk'nın eline verilsin. antakya zaten bir süredir suriyeyle iyi geçiniyordu, onları da suriyeye veririz. akdeniz bölgesindeki şehirler serbest liman ve ticaret bölgesi olur. oh oh şahane, turizmde dünya birincisi oluruz olm. istanbul'u yeniden osmanlı yaparız, ikinci osmanlı imparatorluğu orda kurulur. hani eski türkiye cumhuriyeti'nde yaşamak isteyen varsa ankara var. meclis orda, anıtkabir orda, cumhurbaşkanlığı köşkü orda, ay ne sıkıcı şehir di mi... sonra dilimizin türkçe olması mevzusu var. mesela ben ibranice olsun istiyorum. çok karizmatik bir dil lan. leviathan ve golem kelimeleri ibraniceydi mesela. destekliyorum o yüzden ibraniceyi. al bayrak mevzusu ise işin en kritik noktası. çok çirkin o bayrak ya. böyle kan rengi felan. hilal resmi felan. yanında yıldız felan. sıkıcı şeyler bunlar. felan. savaşa mı gidiyoruz arkadaş ya. en iyisi triforce yapalım bayrağı. triforce yapmayı beceremeyenlerin ülkede yaşama hakkı olmasın. ▲ ▲ ▲ istiklal marşı çok sıkıcı bir şarkı. kork maa sön meez gibi bir şarkı mı olur yahu. kwai köprüsü filminde çalan colonel bogey march vardı, bak o çok iyi. onu yapalım istiklal marşı yerine. daha güzel ezgisi var. başkentimiz niye ankara ki? kim sordu bana başkent yapılırken? geçenlerde gaztede birisi sormuştu. çok haklı abi. mesela amerika'da washington dc olurken, ingiltere'de londra olurken, fransa'da paris olurken, gelip kimse bana sormadı. nasıl bir kepazelik bu? nerde bu millet, nerde bu devlet! ayıp lan hakkaten. beyaz saray kaliforniyaya taşınsın! 4- anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. işte anayasamızın en kötü maddesi bu. nasıl değiştirilemez, ne hakla teklif edilemez? demokratik bir çağda yaşamıyor muyuz? her sene referandum yapılsın. halk karar versin güncel maddelere. ilk 4 madde mobil olsun, patch gelsin, alternatif yöntemler sunulsun. halk ne derse o olur arkadaş! ankara başkent olmasın. bir ay izmir başkent olsun, bir ay trabzon. her şehir dönüşümlü olarak başkent olsun. hatta bazen başkentimizi diğer ülke kentlerine verelim. bir süre italya'da nepal şehri olsun mesela bizim başkentimiz. vizesiz gidelim oraya, tatil yapıp geri dönelim. bu sisteme geçersek hawaii'yi de başkent yapalım ha, orayı merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 üüü aynı terane, 1- ) değiştirilemez madde var. Öle laf ebeliği yapıp bug abuse yapamıyosun, yani 4. maddeyi değiştirip onları değiştiririz gibisinden bi mantalite yok. Common sense muabbeti var hukukta. 2-) Değişecek bişi yok ki zaten onlarda. 1. madde de zaten kımsenın sıkıntısı yok 2. madde de, anca böle süper anti-din takılanlar laikliği sekülerizme çevirmek isteyebilir. Oda bu ülkede "lol" olur. Laiklik FTW. sekülerlik FTL 3.lol , bayrağı mı değiştirecekler marşı mı? ( içinde türk kelimesi geçmez mesela istiklal marşında ). Bertaraf olursun tusiad =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 wot boyunca şakalar komiklikler yapmaya çalışmış bone, saf vakit kaybı oldu okuduğum onca saniye. değiştirilir, değişir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hemen söylüyüm söylenmeden şeriat gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lancelion said: wot boyunca şakalar komiklikler yapmaya çalışmış bone, saf vakit kaybı oldu okuduğum onca saniye. değiştirilir, değişir de. yapmayın kardeşim şaka felan. lancelion sinirleniyor //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 seriat gelicek dediler trifors geldi https://d3qcduphvv2yxi.cloudfront.net/assets/294875/lightbox/0af67d8bba1f4f4f545884f03ec53046.jpg?1276947777 su bayraga gecelim gidip akp ye oyda vercem, sinan cetinin berbat filmlerine 3-4 bilette alicam hatta zoraki b itanesini izleyebilirim bile, ulkenin adinida hyrule diye degsitirip umit boyneride yeni maskotumuz olarak zelda cosplayi yaptirtalim recep bey de link kukuletasi giyerek destek olsun, turizm patlamasi yasariz vallaha http://www.geekytattoos.com/wp-content/uploads/2009/11/Jaqqis-zelda-triforce-tattoo.jpg http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/019/d/0/My_Triforce_Tattoo_by_Princess_Kiwi6.jpg http://stupidgamer.com/wp-content/uploads/2008/03/back.jpg http://9.media.dorkly.cvcdn.com/9/4/78e32a89ff6153046ff56024a1016052.jpg my body is ready reggie yide davet etsin tusiad cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 alakasız bi iki: abi internet yüzünden türkiyenin %0.5'lik bi genç nüfusu kendi içinde ayrı bir espri anlayışına kavuştu. kötü değil ama yaygın da değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yer yer kötü olduğu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 uu ilk pictur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: yer yer kötü olduğu oluyor+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Boyner tüsiad falan akp yalakası mıymış ahahahahahahah Lan daha cumartesi günkü sözcü gazetesi burda: http://dl.dropbox.com/u/18366514/29813647.jpg kadın cumartesi günü delikanlıydı salı günü dönek oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: yer yer kötü olduğu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 rahat olun değiştiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ankareröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bone said: geçenlerde gazetede bi iş adamının laflarınıgörmüştüm. "kardeşim anayasanın ilk 4 maddesi niye değiştirilemez olur, ayrıca ankara'yı başkent yaparken bana mı sordunuz" gibi çok kültürlü bir muhabbete girmişti. onun devamı sanırım, TÜSİAD şöyle bir rapor açıklamış: http://www.tusiad.org/bilgi-merkezi/basin-odasi/basin-bultenleri/tusiad--yeni-anayasanin-bes-temel-boyutunu-ele-alan-yuvarlak-masa-toplanti-dizisinin-sonuclarini-acikladi/ http://i54.tinypic.com/ie2h05.jpg türkiye'de parayı elinde tutan kişiler niyeyse son zamanlarda çok tuhaf bir akımın peşinden koşturup gidiyor. insanların internette, telefonda, günlük hayatta özgürlükleri kısıtlanıyor, gelişigüzel tutuklanıyorlar, hükümet eliyle antidemokratik, insanlık haklarına aykırı, devlet düzenini bozan işler yapılıyor. fakat tüsiad anayasanın ilk 4 maddesi peşinde koşturuyor. zaten bir süredir hükümet yalakalığı yapıyordu tüsiad, bu açıklaması şaşırtıcı değil. sanırım tüsiad'ın derdi ülkeye neoliberal ekonomi politikasını hakim kılmak ve demokrasiyi kaldırıp yerine plutokrasiyi getirmek. megacorporation dönemine geçtiğimizde rahatlarlar herhalde. işin acı yanı, "ilk 4 maddenin değiştirilmesi dahi teklif edilemez" diye yazıyor anayasada, ama bunu belirtebilen bir "ceza" bulunmadığı için önüne gelen kişi ilk 4 maddenin değiştirilmesi gerektiğini söyleyip duruyor. ama ortada bir ceza yok. : peki bu kadar çok değiştirmek istedikleri 4 madde ne? 1- türkiye devleti bir cumhuriyettir. değiştirelim evet cumhuriyeti. kardeşim cumhuriyet derken bana mı sordunuz sahi? o cumhuriyeti kukla devlet olarak değiştirelim. bak halka soralım, zaten istemezlerse referandumda hayır derler. 2- türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir. bunu da değiştirelim. mesela insan hakları maddesini kaldıralım. insan hakları mı kaldı artık arkadaş ya. böyle sansürcü bir madde koyalım oraya. insanlar şu şu firmalara boyun eğmekle yükümlüdür felan yazalım. sonra demokratik devlet yazması da zararlı. demokrasiyi güçlendirmek yerine tümden kaldıralım. bak faşizm var, totaliterlik var, feodalizm felan var, güzel alternatifler bunlar. hepsi modern ve uygar kavramlar. hani olmaz diyorsan referanduma gidelim abi, halk istemezse zaten yapmayız. laik devlet lafı da beni çok huzursuz ediyor. insanlar istediği gibi türban takıp, karaçarşafla okula girip, tarikat yapılanmasını siyasete sokmakta özgür olmalı. zaten türkiye'nin yüzde 99 nokta 99999'u müslümandı. hristiyan dininde olmayı yasaklayalım hatta, yahudileri taşlayalım, ateistleri mızrağa çekelim felan güzel olur. sosyal devlet lafı gıcık bir laf, sosyal devlet nedir ya, diskoya felan gittiğini gördük mü hiç devletin? ben görmedim. çok asosyal bir devlet bu devlet. ha sosyalizm'i kastediyorsan zaten komunizm o, komunizm de terörizmle eşit. o zaman sosyal devlet lafını da değiştirelim. hukuk devleti lafı daha feci. bir devlet hukuk devleti olur mu kardeşim? şirket devleti olsun mesela, ya da polis devlet olsun. güzel olur bak şık durur. ayyy hukuk da neymiş şekerim. 3- türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir. bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. milli marşı istiklal marşı'dır. başkenti ankara'dır. türkiye devleti bölünmez bir bütün olmasın. bölünsün. bak bölünürse çok işimize yarar. izmir mesela yunanistanla birleşsin, izmir'de evi olanlar otomatik yunan vatandaşı sayılsın. doğu anadolunun bir kısmı ermenistan bir kısmı pkk'nın eline verilsin. antakya zaten bir süredir suriyeyle iyi geçiniyordu, onları da suriyeye veririz. akdeniz bölgesindeki şehirler serbest liman ve ticaret bölgesi olur. oh oh şahane, turizmde dünya birincisi oluruz olm. istanbul'u yeniden osmanlı yaparız, ikinci osmanlı imparatorluğu orda kurulur. hani eski türkiye cumhuriyeti'nde yaşamak isteyen varsa ankara var. meclis orda, anıtkabir orda, cumhurbaşkanlığı köşkü orda, ay ne sıkıcı şehir di mi... sonra dilimizin türkçe olması mevzusu var. mesela ben ibranice olsun istiyorum. çok karizmatik bir dil lan. leviathan ve golem kelimeleri ibraniceydi mesela. destekliyorum o yüzden ibraniceyi. al bayrak mevzusu ise işin en kritik noktası. çok çirkin o bayrak ya. böyle kan rengi felan. hilal resmi felan. yanında yıldız felan. sıkıcı şeyler bunlar. felan. savaşa mı gidiyoruz arkadaş ya. en iyisi triforce yapalım bayrağı. triforce yapmayı beceremeyenlerin ülkede yaşama hakkı olmasın. ▲ ▲ ▲ istiklal marşı çok sıkıcı bir şarkı. kork maa sön meez gibi bir şarkı mı olur yahu. kwai köprüsü filminde çalan colonel bogey march vardı, bak o çok iyi. onu yapalım istiklal marşı yerine. daha güzel ezgisi var. başkentimiz niye ankara ki? kim sordu bana başkent yapılırken? geçenlerde gaztede birisi sormuştu. çok haklı abi. mesela amerika'da washington dc olurken, ingiltere'de londra olurken, fransa'da paris olurken, gelip kimse bana sormadı. nasıl bir kepazelik bu? nerde bu millet, nerde bu devlet! ayıp lan hakkaten. beyaz saray kaliforniyaya taşınsın! 4- anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. işte anayasamızın en kötü maddesi bu. nasıl değiştirilemez, ne hakla teklif edilemez? demokratik bir çağda yaşamıyor muyuz? her sene referandum yapılsın. halk karar versin güncel maddelere. ilk 4 madde mobil olsun, patch gelsin, alternatif yöntemler sunulsun. halk ne derse o olur arkadaş! ankara başkent olmasın. bir ay izmir başkent olsun, bir ay trabzon. her şehir dönüşümlü olarak başkent olsun. hatta bazen başkentimizi diğer ülke kentlerine verelim. bir süre italya'da nepal şehri olsun mesela bizim başkentimiz. vizesiz gidelim oraya, tatil yapıp geri dönelim. bu sisteme geçersek hawaii'yi de başkent yapalım ha, orayı merak ediyorum ben. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 İnsanların haber olsun, gündeme düşsün diye yapmayacakları saçmalık yok. Tüsiad'ında o an kendince yalakalık etmesi gereken kesimler vardır. Onların fantezilerine uygun bir açıklama yapmışlardır. Bir iki güne geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 dasaaa said: alakasız bi iki: abi internet yüzünden türkiyenin %0.5'lik bi genç nüfusu kendi içinde ayrı bir espri anlayışına kavuştu. kötü değil ama yaygın da değil işte. ben kimseyle anlasamiom :/ yaptigim esprileri kimse anlamayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Türkiye'nin en delikanlı kadını Demet Akalın bir kere. Kışkırtıcı paparazzilerden biri, belli ki ortalığı kızıştırmak için, Tatlıses’i ziyaret edip etmeyeceğini sormuş Demet hanıma. Aldığı yanıt şu: “Ne işim var benim o adamın yanında?” http://haber.sol.org.tr/yazarlar/mustafa-kemal-erdemol/en-delikanli-demet-40386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 said: 1- türkiye devleti bir cumhuriyettir. Cumhuriyet gayet iyi bence. said: 2- türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir. İnsan haklarına saygılı bir devletmiyiz? Hayır. O kalsın ama. Atatürk milliyetçiliğine bağlı olmak zorunda mıyız? Hayır. O kalkabilir. Atatürk milliyetçiliği çok açık bir kavram bu arada bana göre. Laik bir devlet miyiz? Diyanet İşleri Başkanlığı bü ülkede varsa hayır değiliz. Olmayalım da. Kendimizi kandırmanın bir alemi yok. Yıllardır laikiz laikiz diye geçiniyoruz sadece. Hukuk devletimiyiz? Eh. O kalsın. Sosyal yönü güçlü bir devlet miyiz? Yani idare eder diyeyim. Öyle aman aman değil. O ibarede kalsın. Demokratik miyiz? O da idare eder. O da kalsın ki olmaya gayret ederiz, bahanemiz olur. said: 3- türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. dili türkçedir. bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. milli marşı istiklal marşı'dır. başkenti ankara'dır. Bunlar da kalsın. Başkenti değiştirecek niye bir durum olsun ki? said: 4- anayasanın 1 inci maddesindeki devletin şeklinin cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. Edilir kardeşim. Ediliyor gördüğün gibi. Böyle bir kanun koyarsan kendi kendine fail de olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Viktor said: seriat gelicek dediler trifors geldi https://d3qcduphvv2yxi.cloudfront.net/assets/294875/lightbox/0af67d8bba1f4f4f545884f03ec53046.jpg?1276947777 su bayraga gecelim gidip akp ye oyda vercem, sinan cetinin berbat filmlerine 3-4 bilette alicam hatta zoraki b itanesini izleyebilirim bile, ulkenin adinida hyrule diye degsitirip umit boyneride yeni maskotumuz olarak zelda cosplayi yaptirtalim şahane fikir (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ceza yazmamış diye değişir diye bişey mi olur canım, bi sürü yasa anayasa mahkemesinden boşuna mı dönüyor. Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesi anayasaya aykırı, yani anayasayı değiştirmek için erilen önerge anayasa mahkemesine gittiğinde, anayasaya aykırı olduğu için anayasa mahkemesince reddedilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 senko said: dasaaa said: alakasız bi iki: abi internet yüzünden türkiyenin %0.5'lik bi genç nüfusu kendi içinde ayrı bir espri anlayışına kavuştu. kötü değil ama yaygın da değil işte. ben kimseyle anlasamiom :/ yaptigim esprileri kimse anlamayor ah, canım. man on the moon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mr_Hand said: man on the moon ah güzel şarkıydı http://www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lancelion said: wot boyunca şakalar komiklikler yapmaya çalışmış bone, saf vakit kaybı oldu okuduğum onca saniye. değiştirilir, değişir de. Niye konu çok sıkıcıda olsa bence çok tatlı sövmüş alttan alttan :) Hepsini okudum çok ciddi bir dille anlatsa en fazla bir kaç cümle devam ederdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Elbette değiştirilemez madde yok. Sorun o reddeye geldiği vakit bunun için kaç kişi ölecek. Durumu o noktaya getirmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar