Tokasra Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 NolaxThensbane said: Putin parti açsın Trde oyumu düşünmeden veririm. http://daleinnis.files.wordpress.com/2010/07/political-pictures-vladimir-putin-democracy-intersting-consider-it.jpg?w=468&h=309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Yürüyüş yapanlarda adam gibi yürüsün polisten dayak yemesin, tv de polis yürüyüş yapan olaylarını görünce deli oluyorum kaldırımı söküp atmalar vs lan o kaldırım benim vergimle yapılıyor senide yürüyüşünüde .... dediğim çok oldu zaten birşeyi düzgün yapmama eğilimi olan belediyelerin yaptığınında içine etmeleri masum insanların canına malına kast etmeleri sonra dayak yiyincede polis dövdü madem aklı başında yürüyüş yapıyor polis kışkırttı diyor aklını kullansın kışkırtılmasın. Konuya dönersek devletini bölelim diyen vatandaş senin devletinin görevlisine tokat atıyor sizin kastığınız şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Penthesilea said: ulan adamlar istanbulun ortasinda PKK uniformalariyla mars halinde yuruyorlar, ocalan ve pkk bayragi acip sloganlari atiyorlar, polise tas atiyorlar, polis tokatliyorlar hatta gecen linc ediyorlardi birini, ve kimseye anormal gelmiyor abi artik. o pkk uniformasiyla gezenleri vuran bi devlet istiyorum abi ben. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yunusemre said: kermit said: Mithat said: bir de cocuklara su sıkıyorsunuz dıyen bır donem cocuklara kurşun sıkıyordu dendi mi? kime kurşun sıkmış cidden merak ettim şu diyarbakırdaki olaylardanmı bahsediyosun ? ciddi soruyorum unuttum gitti çünki pkk'nın yakın zamana kadar öldürmede seçiciliği yoktu ki, bebek, yetişkin demeden kaç kişiyi öldürdülerHa ben yanlis anlamisim. Cocuklara kursun sikiyo dedigini, polis cocuklara kursun sikiyo anlamisim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Cons said: benim dokunulmazligim olsa 70 milyonu tokatlarim az bile yapmisDokunulmazligin olmadanda bazi seyleri tokatliyosun bazen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Penthesilea said: ya cok klise ama su kurbaga kaynar su olayi cidden icinde oldugumuz durum. ulan adamlar istanbulun ortasinda PKK uniformalariyla mars halinde yuruyorlar, ocalan ve pkk bayragi acip sloganlari atiyorlar, polise tas atiyorlar, polis tokatliyorlar hatta gecen linc ediyorlardi birini, ve kimseye anormal gelmiyor abi artik. o pkk uniformasiyla gezenleri vuran bi devlet istiyorum abi ben. Ve bu adamlar bunu yapabiliyorlarsa onları ezenler nasıl adamlardı onu çok merak ediyorum. Hem bunu yapbilip hem nasıl ezilen olabiliyorlar. Ülkemin bu pısırıklığından da utanıyorum artık, keşke bizim de sandniggerlar kadar gözümüz dönebilse de kaybedecek hiçbirşeyimiz yokmuş gibi saldırabilsek bu çapulculara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 penth +1 diğer yandan bunlar çok sistematik gittiler. dalsan, "hakkın kötektir" desen hemen "İŞTE DEMOGRASÜ AYIBUUUU!! İŞTE AZUNLUKLAR EZİLİYOOOOO!!" diyip olayı libya gibi bi duruma çevirecekler. pozitif ayrımcılık yapılan ilk dönemde ama kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ilk sayfayi biri ciddiye alsa artik paticik filan kalmaz abi :) konusulcak bisey yok bu konuda , polise git sen tokat at bakalim ne oluyor? bdp li biri tokat atinca veya vekil olmasina gerek yok pkk yandasi biri tokat atinca poliste ona mudehale edince iste orda insan haklari bikbik baslarlar.. siradan vatandas atsin tokati siseye oturturlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi lütfen bölünelim ya. boklarında boğulsunlar. tipe bak çok çirkin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Tokati polis vekile atsaydi. HAK HUKUK ESITLIK BIZI SOYKIRIYOLAR diye sokaklara dokulmustu yesilcam demokratlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 barnacle said: abi lütfen bölünelim ya. boklarında boğulsunlar. tipe bak çok çirkin zaten. sen hic anlamamissin olayi :) bu millet neyin mucadelesini veriyor 50 senedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kadinlari bile erkek gibi, zerafet vs 0. Bir Chp'li milletvekili falan atsa o tokadi, akp ayni gün dokunulmazligini kaldirtip kaziga oturtmustu coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ünlemleri çalıştırdık bakalım..bi kişi de "bu kadın niye ağlıyomuş" falan diye sormamış ya, manzara bu işte. polis öğrenciye müdahale ediyosa akpnin faşizmidir de, kürtlere dalıyosa haklıdır, canımız ciğerimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 "polis taş atana dalmıyor, kendisine saldırana dalmıyorsa..." yalnız ikinci kısmı. bayağı bi error olmuş orada. çünkü burada tabiri caizse dalınan polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ters açıdan bakıyoruz, sıradan protestolara gelince zopa tekme, pkklılara gelince neden bu kadar soft diyoruz. kürt faşizmi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sir said: ünlemleri çalıştırdık bakalım..bi kişi de "bu kadın niye ağlıyomuş" falan diye sormamış ya, manzara bu işte. kadin niye mi agliyo? polise tas atan cocuklara neden su sikiyosun, neden gaz bombasi atiyosun diye agliyo. hem terorist yetistiriyo hem baslarina bisey gelicek diye korkuyo. cocugun eline veriyo tasi, git at diyo, sonra kosuyo polise gormuyo musun cocuklar var neden su sikiyosun diye agliyo. ama sadece aglamiyo, ustune bi de tokat atiyo. neden? cunku hem magdur hem hakli. her zamanki gibi. biktirdiniz magdur edebiyatinizla. bi de hala said: polis öğrenciye müdahale ediyosa akpnin faşizmidir de, kürtlere dalıyosa haklıdır, canımız ciğerimizdir. diye olayi sanki irkcilik yapan bizlermisiz gibi ceviriyosun. polise tas atan biri mi var? var. kurt mu turk mu laz mi cerkez mi beni ilgilendirmiyo, alsin polis bu teroristi kirsin agzini burnunu, bi daha da tas atmadan once 1 kere daha dusunsun istiyorum. ama olmuyo neden? cunku tasi atanlar hep kurt, tasi atmaya da haklari var cunku hep magdurlar. zorla irkci yapicaksiniz herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 işte bu ülkenin portresidir, kalkıp karşılığını veremedi bdp'li vekile. son kalan parçalanmamış ülkelerden biriyiz. zaten tayyeap demişti ben BOP'un eşbaşkanıyım diye. mısır, tunus ve libyanın benzerini bizim doğumuzda da kürtler yapacak. %47lik hala 3 5 kuruşluk sadaka peşinde gezsin. bravo... YETMEZ AMA EVEEEAATTT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Cons said: benim dokunulmazligim olsa 70 milyonu tokatlarim az bile yapmis onuda yapan var zaten, olacaaak olacaaak olacak o kadar, olacaaak olacaaak olacak o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 taş atan çocuk mu terörist? suyu sıkınca teröristliğini temizlemiş mi oluyosun? yoo, daha çok taş atmaya sevk ediyosun. insanlar bayramlarını kutlayacak, gösterilerini yapacak, sen gazla, suyla, var gücünle dalıyosun sonra tepki görünce de "terörükler, bölücükler" diye ağlıyosun. bu ülke polis şiddetinden çok çekti, ama daha fazlasını bi de bu şiddeti savunanlardan çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 cocuk degil terorist. o cocugu tas atsin diye egitenler ve orda buna goz yumup pesinden polise gidip cocuga niye su sikiyosun diye tokat atanlar terorist. o cocuk da simdi terorist degil. yakinda ne olucagi belli degil bu insanlarin elinde. insanlar da bayramini terorist parti bayraklariyla, molotof kokteyllerle, ve polise tas atarak kutluyolar evet. evet bu ulke polis siddetinden cok cekti, cekiyo. ama burda konu kesinlikle bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bu milletvekilleri gece evimize gelir kalaşnikovlarla taramaya başlar. colt çıkarıp karşılık vermeye kalkarsan "milletvekiline saldırı ve hükümeti düşürmeye teşebbüs"ten 10 sene tutuklu kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sir said: taş atan çocuk mu terörist? suyu sıkınca teröristliğini temizlemiş mi oluyosun? yoo, daha çok taş atmaya sevk ediyosun. molotof yakıp atan çocuğa "ay canım ne güzel şeysin sen" diye kol açacaksın. sonra charger gelecek güm kafana geçircek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 molotof kokteyli atıp liseli bir kızımızın canını alan çocuğa "taş atan çocuk" kapsamında cezasını hafifletiyorsun terör bitiyor di mi sir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/07/10/tas-atan-hakkarili-cocuklar-annem-bilse-eve-kapatir-733313.Jpeg hepsi sakallı çocuk nerdeyse http://img03.blogcu.com/images/i/m/a/imageskro/sakall___bebek_1252445904.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sir said: taş atan çocuk mu terörist? suyu sıkınca teröristliğini temizlemiş mi oluyosun? yoo, daha çok taş atmaya sevk ediyosun. insanlar bayramlarını kutlayacak, gösterilerini yapacak, sen gazla, suyla, var gücünle dalıyosun sonra tepki görünce de "terörükler, bölücükler" diye ağlıyosun. bu ülke polis şiddetinden çok çekti, ama daha fazlasını bi de bu şiddeti savunanlardan çekti. Sorun bayram kutlamak yerine PKK adına gövde gösterisi yapmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar