Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 resmi olarak ne zaman başlıyor transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Rewendor said: valla hiç mersin antalya yolu yapmadım da haritadan görüp yakın yaw nolacak diyodum ben. öğrenmiş olduk :) Merkezleri birnirine en uzak olan sınır iller. Yalnız Batuhan da aynı yanılgıya düşerek Mersin'e gitmeyi kabul etmiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Llama said: resmi olarak ne zaman başlıyor transfer 1 haziran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bursaspor Dimitar İvankov, Mustafa Keçeli, Ali Tandoğan, Hüseyin Cimşir ve İvan Ergiç'i yollamış. Ali Tandoğan Hüseyin ve Ergiç iyiydi ya. Ivankov da iyiydi gerçi ama istikrarsızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ibrahim akın-holosko takasi söyleniyor suan 1 haftaya netlescekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Tandogani bu sene izlemedim ama Sampiyon olduklari sene icerdeki maclari canli izlemistim stadda gayet de iyi idi. Su talihsiz travmadan sonra toparlayamadi futbolunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oha, ali tandoğan ve ergiç özellikle saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Rewendor said: Bursaspor Dimitar İvankov, Mustafa Keçeli, Ali Tandoğan, Hüseyin Cimşir ve İvan Ergiç'i yollamış. Ali Tandoğan Hüseyin ve Ergiç iyiydi ya. Ivankov da iyiydi gerçi ama istikrarsızdı. ibo ibo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Buda Bülent gibi havalara girerse seneye bursa havayı alır. Ben önemliyim benden öte gerisi fıs diye bütün takımı 1 sezonda sil baştan yaparsa küme düşmemeye oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ali tandogan iyi de 34 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kafası yarıldı alinin bursanın elinde kalcak korkmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Fistan said: ali tandogan iyi de 34 yaşında. o kadar oldu mu yaw? 31-32 falandır diyodum ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Darksun said: Buda Bülent gibi havalara girerse seneye bursa havayı alır. Ben önemliyim benden öte gerisi fıs diye bütün takımı 1 sezonda sil baştan yaparsa küme düşmemeye oynar. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bülent takımı önemsemeyip toplu revizyona gitmeye kalktı, önemli adamlarını yolladı, bilica yı fenere felan sattı mesela. Ertesi sene kaç hafta dayandı bilemiyorum ama zor kurtuldu sivas. Şimdi Bursada'da sanki aynı film oynuyor, 4 adam gidiyor daha bu başlangıç felan denmiş. Sil baştan takım yaratıp bir şeylere muaffak olmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Darksun said: Bülent takımı önemsemeyip toplu revizyona gitmeye kalktı, önemli adamlarını yolladı, bilica yı fenere felan sattı mesela. Ertesi sene kaç hafta dayandı bilemiyorum ama zor kurtuldu sivas. Şimdi Bursada'da sanki aynı film oynuyor, 4 adam gidiyor daha bu başlangıç felan denmiş. Sil baştan takım yaratıp bir şeylere muaffak olmak çok zor. yok yok. silbaştan olmayacak. bu oyuncular ile ilgili hem maddi açıdan hemde saha içi performans açısından problemler vardı. yani sene bazı hedefleri kovalayacaksak bu oyuncularla olmayacaktı. hem yaşlandılar hem performansları inanılmaz derecede düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ivankov artık memleketine dönmek istiyordu zaten. çocuklarının eğitimi için filan. yaşı da aldı başını gitti diye döndü işte. ama ergiç'i anlamadım ben. adam gayet toparlayıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bana köklü değişiklikler hala riski geliyor, hatta avrupa'da maç yapacakların ekstra dikkat etmesi lazım. Daha ilk ön elemede takım olamadıkları için elenen çok fazla. Yavaş yavaş monte etsinler daha iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 said: hoca acıkladığına göre benimde yazmamda sakınca yok Sag bek'e ilk alternatif hamit'di Real'e gitmese %90 bizdeydi halil'le ikisi gelecekti her konuda anlasılmıstı son anda real isteyince hamit işi yattı. Halil bugun gelir hemen ama halil'e hamitle beraber gelecekleri icin olması gerekenden biraz daha yuksek meblağ önerilmişti hamit'in gonlu olsun diye simdi tekrar sartları gozden gecirip halil'le anlasacaklardır. Ergic'in gitme nedeni kendi isteği kızsal mevzular. Ali Tandoğan'da gercekten cok fena para istemiş ali'ye o para verilse volkan,sercan,ozan'a birsey anlatılmazdı kulübün transfer çalışmalarını ortak yürüten kişi söyledi bunu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Kayseri de Bursa'ya özenmiş heralde. Mehmet Eren, Moritz, Selim Teber ve Hamza'yı yollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Abi Hamit ağır sallamadır ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Necati-Galatasaray flörtü başlamış tekrar. "Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu" said: "Bu konuda Necati'nin önünü tıkamayacağız. Bundan dolayı bu görüşmeye onay verdik. Necati ile görüşmeleri olumlu sonuç verirse ve oyuncunun bonservisini almak isterlerse, masaya oturacağız. Sanırım bununla ilgili Fatih hocanın Amerika'dan dönüşünü bekliyorlar. Sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma günü Necati'nin bonservisiyle ilgili bize gelecekler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hamit gidermiydi bursaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Rewendor said: Kayseri de Bursa'ya özenmiş heralde. Mehmet Eren, Moritz, Selim Teber ve Hamza'yı yollamış. moritz ve selim teber baya iyi adamlardı alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hamit'i 3 büyükler isterken bursaya gitmesi saçma geldi bana. Almanyadan zorla getirilmeye çalışan adamın istanbul harici bir yerde oynaması zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hamit 2 seneye takla atmaya başlar bursaya antepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar