Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Stoch çok mu iyi Olcan'dan ? Bu takımın sportif direktörü olsam. CL de çeyrek final yaptırırım da, fb'li değilim. Parasıyla rezil olmak nasıldır, yıllardır bize izlettiriyorlar. Alex dışında elle tutulur 1 tane transfer varmıydı. Heh bir de Luciano

Bu arada Selçuk ve Hazard gelirse iş yapar
Sosyal ağlarda paylaş

yav sadece olcan mı ? bi volkan babacan vardı o da yok piyasada. fb alt yapısında berkay diye bir çocuk vardı, şu an manisa aldı ne olur bilmem. gs alt yapısında özgürcan,cafercan,mehmet güven vs. daha bir sürü çocuğa ne oldu ? mehmet güven bonservisiyle manisaspor'da.diğerleri nerde bilmiyorum.bjk alt yapısı desen 10 yıldır alt yapıdan çıkan futbolcu 1 elin parmaklarını geçmez.Olmaz böyle, ondan sonra ''yabancı kontenjanını artırmayın, milli takım kaybetmesin'' diyorlar. Asıl alt yapıyı hiç kullanmazsan, orayı 0 larsan, hem Milli takım hem de Türk futbolu kaybeder. ''Açın biraz kitap okuyun'' gibi bir tavsiye gelicek şimdi, ''Gidin biraz Arsene Wenger izleyin''.İzlesinler yani yöneticiler vs
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan Babacan tutunamadı fenerde o yüzden gitti. Özgür Çek vardı, "geleceğin yıldızı" diyorlardı fenerliler, o da ankaragücünde, ara ara parlıyor.

GS'de Mehmet Güven'i yetenekli diye saymak büyük hata, A takıma ilk çıktığı andan beri kazmaydı o adam. Özgürcan Cafercan falan iyi adamlardı, harcandılar, şimdi Ordusporda falan takılıyorlar.

BJK'da bi Aydın Karabulut vardı böyle harcanan, bi de işte Batuhan, hoş Batuhan da kendisi kaşındı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada Selçuk yurt dışından teklifler alıyorum, önceliğim onlar ama Türkiye'de kalırsam TS'de kalırım demişti.

Selçuk çok zor, hani şu seviyedeyken zaten üç büyüklerden birine giderse kendi kariyerini bitirir. Öyle aptal bir adam olduğunu sanmıyorum. Gitsin yurt dışında bir adam gibi bir kulübe başına Arda'nın ki gibi olaylar zinciri gelmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Volkan Babacan tutunamadı fenerde o yüzden gitti. Özgür Çek vardı, "geleceğin yıldızı" diyorlardı fenerliler, o da ankaragücünde, ara ara parlıyor.

abi ara ara parlamak değil bildiğin eleman çok iyi.sol bek olmasına rağmen bu sezon 6 golü var diye hatırlıyorum ligde.(yanlışda olabilir.) Milli takıma sol bek filan aramaya da gerek yok aslında.
Şu son buca maçında uzatmada attığı bi frikik golü var ki of of.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...