Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011/2012 Transfer Sezonu (Türkiye)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

7'ye alındı zaten, ilerde satarsak 2 milyonu karabüğe gidecek.
orhan şam + pektemek de 7 milyon eder bence, bir emenike parası :P
bi de bizim pektemeğe pek ihtiyacımız yok da, orhan şam alınmalı. sağ bek yedeği için daha iyi bir isim bulamayız. pektemek de semih giderse diye düşünülüyor olabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

said:
hoca acıkladığına göre benimde yazmamda sakınca yok

Sag bek'e ilk alternatif hamit'di Real'e gitmese %90 bizdeydi halil'le ikisi gelecekti her konuda anlasılmıstı son anda real isteyince hamit işi yattı.

Halil bugun gelir hemen ama halil'e hamitle beraber gelecekleri icin olması gerekenden biraz daha yuksek meblağ önerilmişti hamit'in gonlu olsun diye simdi tekrar sartları gozden gecirip halil'le anlasacaklardır.

Ergic'in gitme nedeni kendi isteği kızsal mevzular. Ali Tandoğan'da gercekten cok fena para istemiş ali'ye o para verilse volkan,sercan,ozan'a birsey anlatılmazdı

kulübün transfer çalışmalarını ortak yürüten kişi söyledi bunu bana.
Hamit RealE imza atmasa Bursa'ya gelicek hemde sağbek olması düşünülüyor buna gutimle gülerim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:

SELÇUK VE EGEMEN'E KIZGIN OLAN TRABZONSPOR'DAN TFF'YE MEKTUP

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı göndererek Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan ile Beşiktaş'a transfer olan Egemen Korkmaz'ın artık kendi isimleriyle anılmamasını istedi. Kulüpten gönderilen yazıda, "Milli takım kadrosunda isimleri açıklanan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz artık bizim oyuncularımız değildir. Bu oyuncular bundan sonraki süreçte yeni kulüpleriyle anılsınlar. Ayrıca bu oyuncuların Avrupa'da oynamaları nedeniyle gönderilecek olan primlerde yeni kulüplerine gönderilsin" ifadelerine yer verdi.

abiiiii ahduahsdusahdusa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...