Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok olm fener macinda sesleri kisilmi$ =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gırtlağı zorlamak zor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fizban said: ahahahahahahahahaheheahhaeheahehaehaehaehae klasik beşiktaşlı faili işte. en son adnan aybaba bir galatasaray maçında "penaltı olamayabilir hakem bunu nasıl görmedi" demişti. aynı yol. bravo. hakemler kötü. sırf beşiktaşa kötü değil. ya da vazgeçtim. sırf fenere iyi hakemler. e evet ? sırf fenere iyi hakemler nolmuş yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ama gs ma.ında hakem taraf tutunca fenere karşı çok tatlı oluyo hehehehehe gsliler ağlayınca çok güzel oluyo onlar ağlamasın ama sadece bağırıp rekor kırsınlar anırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bir ara atağımızı hakem kesti tribünler forma giysene felan diyemi bağırmaya başladılar ona çok güldüm hahaha Penaltıdan sonrada hakem gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kermit said: iyide arkadaşlar skor 4-2 diyor çakmışız hakem şöyle böyle diye ağlamaya neg rek var ? çakmışız ? Hakemli makemli 15 kişilik takıma çaktık, onun haklı gururu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hakem makem diyorsunuz da, hakem düzgün yönetim gösterse, başta kayserinin skor 2-1'ken çok net ofsayt olmayan atağını ofsayt diye kesmezdi (ki kaleciyle karşı karşıya kalıyo adam) maç 2-2 olurdu, onu geçtim penaltıda ernst'e o penaltıda 2. sarıdan kırmızıyı verirdi, ki o dakkadan sonra 10 kişilik beşiktaş her an maçı verebilridi yani. Beşiktaş alehine hata yapmadı demiyorum, ama taraf tuttu denecek bir şey yok. Bir de geçen maçların aksine quaresmaya falan sert girenlere takır takır verdi sarı kartını. Bu arada kermit trollüğü biraz daha kıs bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yenmişiz sevinç cosşkusu yapomak yasakmı ? kendiş takımımımı trollüyorum yoksa ? siz dün fenerin acısını burda çıkarmaya çaılıyosanuız benim problemimmi ? hayır. sıcak su için boğazlarınıza iyi gelir malum desibel zorlayalım derken boğazlarınız tahriş olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Abi şu ofsayt olan penaltı'ya ısrarla sarı istemini sinirlendirmek içinmi söylüyosunuz? O kadar garip geliyo ki bana şu laf. Hani biz haksız penaltı verilmesini, önceki haklı penaltımızın verilmesini geçtik, gelip bide haksız penaltının kartını mı savuncaz burda? Ayrıca hakemin beşiktaşa komplo yaptığı tabii ki yok da çooook kötü ve denk geliyor beşiktaşa bu aralar hatalar. Beşiktaş iyi diil, zaten iyi takım genelde hakeme rağmen kazanıyo ama artık öyle bi hal aldı ki bu hatalar. Milyon dolarların döndüğü başka bi endüstride kim bu kadar hata yapıpta bu kadar uzun süre işin başında kalabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Rewendor said: hakem makem diyorsunuz da, hakem düzgün yönetim gösterse, başta kayserinin skor 2-1'ken çok net ofsayt olmayan atağını ofsayt diye kesmezdi (ki kaleciyle karşı karşıya kalıyo adam) maç 2-2 olurdu, onu geçtim penaltıda ernst'e o penaltıda 2. sarıdan kırmızıyı verirdi, ki o dakkadan sonra 10 kişilik beşiktaş her an maçı verebilridi yani. Beşiktaş alehine hata yapmadı demiyorum, ama taraf tuttu denecek bir şey yok. Bir de geçen maçların aksine quaresmaya falan sert girenlere takır takır verdi sarı kartını. Bu arada kermit trollüğü biraz daha kıs bi zahmet. El insah yahu. Sarı kartlar bariz taraflıyfı. Beşiktaş'ın sarı kart verilmeyen faulu sayılıdır bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 1- o ofsayttı 2- Penaltıda Ernst'in müdahalesi yoktu ferrari'nin müdahelesi vardı. Maçı nasıl izliyorsunuz bilmiyorum ama daha dikkatli izleyin lütfen. Ernst topa ayağını uzatıyor Ferrari adama yüklenince ve arkadan ayağını sokunca penaltı oluyor. Ferrari o pozisyonda olmasa penaltı olmazdı. Kayserinin bütün ofsaytlarıda ofsayttı. ama Beşiktaş'a verilmeyen net bir penaltı vardı. Simao'nun pozisyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu ligtv de bu gece penaltı değil dediler ya pozisyona, birden aklıma erman torogluna küfür eden cinnet geçiren beşiktaşlı geldi! http://www.facebook.com/video/video.php?v=150788999013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İşin garibi, herkes neyin ne olduğunu ne olması gerektiğini görüp bilirken, insanlar sırf karşı tarafı sinir etmek uğruna işi farklı yollara sürüklüyor. Yan hakem apaçık ofsayt'ı nasıl kaçırmış anlaşılabilecek gibi değil, onun yanında ferrarinin rakibin ayağına attığı çelme ve koluyla rakibini iterek düşürmesi değil de aynı pozisyonun içindeki topu kesmeye çalışan ama ferrari adamı ittiği için Ernst'in üzerine düşen ve bununla beraber neden Ernst'e sarı kart verilmiyor diyen bir zihniyet var ortada. İzlerken nerenizle izliyorsunuz? Dikkatli izleyin yakın tekrarlarını, bu yazdıklarımın birebir olduğunu göreceksiniz. Nerden mi bulursunuz o görüntüleri? yildiz.tv en güzel araç. Aç izle gör. Bu arada hadi diyelim ki Ernst yaptı ve penaltı oldu. Adam'ı hala engelleyebilecek Ferrari varken, yanında adam varken ve bu 3 oyuncu omuz omuzayken hangi sarıdan bahsediyorsunuz anlamıyorum? Sarı kart verilme sebeplerini tekrar gözden geçirin. Bunun yanında bazıları ağlıyorlar neden Ernst'e sarı verilmedi. Sebebi yukarıda yazdıklarımdır. Peki şimdi bana bizim penaltımızın neden verilmediğini biri söylesin. Topa ne kadar dokunursan dokun önder turacı, eğer adamı daha sonra topa yetişememesi için ayağını havaya kaldırıyor ve adamı engelliyorsan kontrolsüz harekettir ve penaltıdır. Bu bariz, net, merkelin penaltı değildi demesine şaşırmadım, nelere yok demedi bu adam... :) Ofsayt konusuna gelince, bariz ofsayt, yan hakem man hakem dinlemem ben abi. Böyle saçmalık olmaz, olmamalı. Al işte sana maça tesir eden bir sonuç. Hakemler hata yapar, evet doğru ama her maçımızda da maça tesir eden hata yapılmaz ki kardeşim... Bir önceki maçta da buz gibi golümüzü harcadılar. Daha öncesi de var bu olayların. Her hafta skora tesir edecek hatalar nedense hep başımıza geliyor. Diğer takımlara gelmiyor mu? Onlara da geliyor. Bu neden olur? Hakemlerin başarısızlığından, antremansızlığından, eğitimsizliğinden ne dersen de hakemler reziller, kepaze durumdalar şu anda. GS-FB maçında adamın biri hakemin üzerine yürüyor, sarı kartmış. Lütfen ya. Bir de bu bölümün yöneticilerine sesleniyorum. Ben birine içinde R olmayan erzik dedim diye ban yedim bu forumdan adam bana g*t m*t diyor kimsenin birşey yaptığı yok. İşinizi doğru yapın beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tinu said: bu ligtv de bu gece penaltı değil dediler ya pozisyona, birden aklıma erman torogluna küfür eden cinnet geçiren beşiktaşlı geldi! http://www.facebook.com/video/video.php?v=150788999013 sadfgasdf bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Rewendor said: hakem makem diyorsunuz da, hakem düzgün yönetim gösterse, başta kayserinin skor 2-1'ken çok net ofsayt olmayan atağını ofsayt diye kesmezdi (ki kaleciyle karşı karşıya kalıyo adam) maç 2-2 olurdu, onu geçtim penaltıda ernst'e o penaltıda 2. sarıdan kırmızıyı verirdi, ki o dakkadan sonra 10 kişilik beşiktaş her an maçı verebilridi yani. Beşiktaş alehine hata yapmadı demiyorum, ama taraf tuttu denecek bir şey yok. Bir de geçen maçların aksine quaresmaya falan sert girenlere takır takır verdi sarı kartını. Bu arada kermit trollüğü biraz daha kıs bi zahmet. Aynı ofsayt pozisyonları 50 kere tartışıldı, adamın vücudunun üst kısmı öndeyse (ki öne doğru hamle yaptığı için öyle) ofsayt için yeterli oluyor. Ha saçma bir kuralmı evet, ama bizimde böyle kaç tane pozisyonumuz kesildi daha evvel ve hepde bunu söylediler. Şimdide bize karşı olunca ofsayt değildi denmesi ayrı bir abeslik tabi. Şu yönetimi dengeli görüyorsan ya maçı seyretmemişsindir yada ciddi ciddi kendini kandırıyorsun. q7 ye girdi diye 1 kişi aldı sarı kartı sert hareketten, diğer 2 si pozisyon icabı indirmekten. Bir zahmet arada sarı kartta göstersinler rakibe değilmi? Uçan tekmelere bile bırakın kırmızıyı sarı bile göstermiyorlarda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hakemler iice sapitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Darksun said: Aynı ofsayt pozisyonları 50 kere tartışıldı, adamın vücudunun üst kısmı öndeyse (ki öne doğru hamle yaptığı için öyle) ofsayt için yeterli oluyor. Ha saçma bir kuralmı evet, ama bizimde böyle kaç tane pozisyonumuz kesildi daha evvel ve hepde bunu söylediler. Şimdide bize karşı olunca ofsayt değildi denmesi ayrı bir abeslik tabi. Şu yönetimi dengeli görüyorsan ya maçı seyretmemişsindir yada ciddi ciddi kendini kandırıyorsun. q7 ye girdi diye 1 kişi aldı sarı kartı sert hareketten, diğer 2 si pozisyon icabı indirmekten. Bir zahmet arada sarı kartta göstersinler rakibe değilmi? Uçan tekmelere bile bırakın kırmızıyı sarı bile göstermiyorlarda artık. Valla ofsayt çizgisi çekilmiş haldeyken baktım, vücut da geride gözüküyordu. Hakem dengeliydi demiyorum, ama iki tarafa da hata yaptı diyorum, ki kayseride yaptığı saydığım 2 hata çok kritik maçı çevirebilecekleri pozisyonlardaki hatalardı. Ama beşiktaşa gereksiz derecede sarı kart sertliği yaptı hakem, ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Hakemler bu sene ekstra kötü. Sene olmuş 2011, kimse maç falan satmaz, o konuda komik olmamak lazım. Bu sene Fener şanslı, canı pek yanmadı hakemlerden Beşiktaş ve Galatasaray kadar ama hakemlerimiz berbat. Oğuz Sarvan sağa sola atar yapacağına oturup hakemlerinin kulağını çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 "Fener şanslı" lafı açıklamaya yetmiyo ne yazık ki. Sırf Beşiktaş'a yapılıyo demiyorum ama Fener'e yapılmıyo, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Aslında bunun açıklaması çok basit. Adam kararsız kaldığında Fenerbahçe Lehine veriyor kararını bu kadar. Galatasaray bitmiş, hükümetle arası kötü,taraftarla arası kötü,kendi lobisiyle arası kötü hakemin korkmasını gerektiren bi durum yok, öyle ki Anadolu takımları bile daha güçlü şuan bu konuda Galatasaray'dan. Beşiktaş yine öyle, hükümetle arası kötü, lobisi destek vermiyor sonuçta hakemin Beşiktaş'tan korkması için de bi sebep yok. Fenerbahçe'de durum farklı,Aziz Yıldırım nerdeyse bütün söz sahibi Fenerbahçe taraftarlarını arkasına almış durumda, hükümetle arasından su sızmıyor sonuçta Fenerbahçe'ye hata yapan hakem düdüğünü ya bi süre süper lig maçlarında çalamıyor en iyi ihtimalle Fenerbahçe'nin olmayan maçlarda yer alabiliyor. Dolayısıyla bi hata yapan bir daha yapmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bizim başkan tüpçü,gs'ın ki inşaatçı,sizin ki silah kaçakcısı fark burda aslında adgesasde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahahahah, galatasaray beşiktaş yönetimlerinin hükümetle arası kötüymüş. daha iyi bahaneler bulun bari be haahhaeheahaeh. ahaheahhahaehaehaehaehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 a ve h harflerine rastgele arka arkaya bastığına göre adam kesin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar