Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Beşiktas JK- Kayserispor / 19.03.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olum neden herkes kafayi yemis gibi hakem tartisiyor lan

edit: her mac illaki hata olucak abi ve bu hatalarin iki takima esit olmasi imkansiz iste. hic sikilmiyo musunuz abi her mac sonrasi ayni muhabbetten
Mesaj tarihi:
Şu ülkede niye kim BJK düşmanı olsun ki?...Federasyonlar gelip geçiyor, hakemler değişiyor, sabit birşey var herkes BJK düşmanı, herkes BJK'ye kıyıyor...
Düşününce, sorun bakalım on tane GS'liye FB mi şampiyon olsun BJK mi olsun deyince ne cevap verecek...
Sorun bakalım on tane fenerliye BJK mi GS mi şampiyon olsun ne diyecek...
Kim niye düşman olsun Beşiktaş'a anlamıyorum ki...
Hayır mantık süper değil elbette ama düşünüyorum düşünüyorum BJK düşmanlığı yatmıyor kafama...
Mesaj tarihi:
ahahahahahahahahaheheahhaeheahehaehaehaehae

klasik beşiktaşlı faili işte. en son adnan aybaba bir galatasaray maçında "penaltı olamayabilir hakem bunu nasıl görmedi" demişti. aynı yol. bravo.

hakemler kötü. sırf beşiktaşa kötü değil.

ya da vazgeçtim. sırf fenere iyi hakemler.
Mesaj tarihi:
abi şakamısınız
penaltı demeyen bi tek mert geri herkez penaltı diyo
adam vermedi
adamların penaltı posisyonu ofside adam onu bile çalamadı daha ne oldun hadi bunu geç
2 kırmızı yok bjk tarafına
yine kötü yine kötü
Mesaj tarihi:
Phyx said:

tum turkiyede futbol medyasi 1 sene hakemden bahsetmeyi biraksa inanilmaz yerlere geliriz

Öyle birşey olursa bu ligde ancak 3 kornerden penaltı görürsün.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

tum turkiyede futbol medyasi 1 sene hakemden bahsetmeyi biraksa inanilmaz yerlere geliriz

Çok güzel...Hep dediğim...Mesela hakemler kötü olduğu için çok konuşuluyor, tartışılıyor, aynı zamanda hakemler çok tartışıldığı, konuşulduğu için kötü yönetim gösteriyor olarak da değerlendirilebilir...Hakemler o kadar stres altında ki, o yüzden Avrupa'da her maçında süper notlar alan Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de yönettiği maçlarda bile hata aranıyor, beğenilmiyor, yazılar diziliyor...Adam belki yüz kat daha stresli maç yönetiyor Türkiye'de...Burada her hatasına şak diye eyyamcı, veya X takım düşmanı damgası yiyor çünkü...
Mesela Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi yönetiyor, ama Türkiye'de iyi yönettiğini düşünmüyorum diyen bir sürü insan var...Çünkü insanlar inanmıyor birinin hata yaptığında sadece hata yapmış olduğunu kabullenmiyor...Her hatada arkasında bir plan bir komplo bir eyyam...Şurada şunu çalmadı gitti bunu çaldı vs gibi..
Bundan sonra size yurtdışındaki maçlardan hakem hatalarını göstermeye karar verdim, zamanım oldukça...
Çünkü belki insanlar o zaman işin boyutunu, hatasız bir maç yönetilemeyeceğini, ama bunun sadece o maç dahilinde bir hata olduğunu, hakemlerinde futbolcular gibi mesleklerinde iyi olmaya çabaladıklarını, 50bin kişiden küfür yemekten hoşlanmadıklarını, TV'lerde saatlerce en ufak hatalarının didik didik araştırılmasından hoşlanmadıklarını anlarlar...Ve en önemlisi kimsenin BJK düşmanı olmadığı görürler belki...2008 yılını hep örnek gösterdim yine gösteriyorum, BJK'nin ilk yarı boyunca hakem hakem diye şikayet ettiği ve sezonu şampiyon olarak bitirdiği yıl hani...Hakemler sanki 2. yarı süper miydiler, elbette değillerdi...
Markus Merk gibi bir adam getiriyorsun, dünyanın sayılı hakemlerinden, onun kararlarının bile tartışıldığı bir yer bu ülke...Adam her maç bas bas bağırıyor, hatasız maç olmaz Türkiye'de hakemler gereksiz strese sokuluyor diye, o bile beğenilmiyor...
Mesaj tarihi:
Heh bizimki kadar hakem 'yanlışı' olsa diğer takımlarıda bu sahada görmek isteriz tabi. Mesela ofsayttan atılan golünüz verilmese, beleş penaltınız çalınmasa, onun yerine bizim başımıza geldiği gibi nizami gol ofsayt diye geçersiz sayılsa, yediğimiz uçan tekmelere ne kart ne penaltı, buz gibi penaltılar es geçilse ama yediğimiz ofsayt pozisyonları, goller sayılsa, yarım metre içeri giren top gol olarak sayılmasa bakalım ne kadar susup oturabileceksiniz.
Mesaj tarihi:
Masq yazmıştı Fener maçı topiğine sanırım...GS'nin bu sene kaç maç hakem hatalarından puanı gitti diye..Demekki herkese oluyormuş değil mi...Federasyon, hakemler GS'ye de mi düşman şimdi...
Çıkıp acaba Karabükspor, Manisaspor atıyorum Antalyaspor kendi aleyhine yapılan hataları yazsa neler olur?...Onların kaç puanı gitti acaba, hakemler 3 büyükleri korur çünkü hep di mi?...
Topun yarım metre içeri girmesi, İngiltere-Almanya maçında da oldu mesela...Dünya Kupası hani...
Dünya Kupası finalindeki uçan tekmeyi de hatırlarsınız...
Hatta sayamadığım onlarca hata daha yeni dünyanın en prestijli kupasında...
Noldu, İspanya gidip şampiyon olmadı mı, haketmedi mi, hakemlerle mi kazandı?...
Örnek sadece...
Mesaj tarihi:
Anlıyorum, başta basın olmak üzere ülke olarak en azından bir tane standartın üstünde hakemimiz var diyebilelim istiyoruz ama Cüneyt Çakır burada dışarıdakiyle aynı yönetmiyor.
Mesaj tarihi:
Senin dediğin örnekler çeşitli takımlara ayrı ayrı yapılırken şu yukarıda anlattıklarım toplu halde bizim başımıza geliyor. Bir takıma bonus 2 gol verip diğerinden 2 alınıyorsa hangi adaletten bahsediyorsunuz allah aşkına. Yukarıdaki 3 takımın en sonra hakem yüzünden kaybettiği puanı hatırlayan varmı?
Mesaj tarihi:
Hadi diyelim daha kötü yönetiyor burada...Yönetmiyor mu yönetemiyor mu demek lazım...Onun sebeplerine bakmak lazım...Hakemlerin kötü olmasının sebeplerini araştırmak lazım...Bana kalkıp burada Cüneyt Çakır yurtiçinde eyyam yapıyor, taraf tutuyor, satılmıştır demeyeceksiniz heralde...
Yoksa iş ortamın rahatlığı, mesleğe verilen saygıyla mı alakalı...
Mesaj tarihi:
kermit said:

yenmişizde 13 sayfa niye uzamış beyler ağlayanmıvar anlamadı mben okumadımda
özet geçin 13 sayfa

fenerliler agliyo hakemler biraz da bize triple penetration yapsinlar diye.
Mesaj tarihi:
Yönetmiyorsa taraflı, yönetemiyorsa başarısız oluyor. Dış etkenlerden kolay etkilenen kişilerin hakem olması yanlış zaten, sorsan onlar da aynısını söylerler.
Mesaj tarihi:
kanser ola ola caktik ama.

ulan allahin dandirik zalayetasi geldi bize cakti en alakasiz zamanda golu, ustune penaltimizi evin anaya verdiler. 3 attik rahatladik derken ofsayt pozisyonuna penalti. ulan madem penaltiyi verdin, yapan adami at oyundan, onu da atmadi.

inanilmaz bi yonetim ya, boyle 1 kilo kabak cekirdegi ve tirnaklarimin bir bolumu yenmi$ halde uyandim mac bitince. bi fenerin 4-2 sine bakiyosun, defans adamin onunu aciyo gelsin caksin diye, bi de bize , 8 defans cakili.
Mesaj tarihi:
kermit said:

iyide arkadaşlar skor 4-2 diyor
çakmışız
hakem şöyle böyle diye ağlamaya neg rek var ?
çakmışız ?

cakana kadar neler oldu bir bilsen.. kahya artık topu kucaklayip amerikan futbolu sayisi yapcakti bizm kaleye o derece... cıkan kartlardan dudklerine kadar faildi bastan sonra...

yazildi gecen sayafalarda.. önce hakemi sonra kayseryi yendk
  • Yeni Oluştur...