Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 valla legal ya da değil hala office ve windows fıstık gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 raptak said: Silphatos said: yok öyle bir şey 1 lira yapsa yine korsan kullaacaklar var. oyun sektörü için istatistikli bir şey vardı neredeyse beleşe bile satamıyor orijinaller. hangi gerizekalı bunu diyen? ulan adamlar ucuza satıyor sen hala korsana yöneliyorsun, gerizekalılıktan başka bir şey değil. birkaç yüz milyon gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 adama mesaj attım bunlar legalmi diye, kimsin sen dedim. bill gates miş adam. keyler legal yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 barely legal'mis keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bu arada aynı sitede 20$'a 100$'lık itunes kartları falan satılıyor. Sorunsuz bir şekilde kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Slint said: Bu arada aynı sitede 20$'a 100$'lık itunes kartları falan satılıyor. Sorunsuz bir şekilde kullandım. hadi canım ciddi misin? nasıl oluyo lan. adam karaborsanın kralı çıktı. çakmasını mı yaptı nedir. vay anasını arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 http://www.dhgate.com/new-arrival-gbp100-itunes-gift-card-by-uk/p-ff808081224e018e01225091ce234006.html Bu dolandırıcılığa giriyor ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 onu bunu bilmem de adam parayı kırıyor deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Loxias said: benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd Abi ben loaderı kaldırıp keyi girdim. not genuine dedi. elemana mesaj attım böyle böyle diye bana win7 linki verdi. indirip kurdum, keyi girince active oldu sistem. her sistemde olmuyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben win keylerinde falan yine bi numara çeviriyordur generate ediyordur dediydim ama itunes redeem cardları ile teslim oldum yani. adam kara para aklamacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahaha bu da iyi fikirmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 mep said: Loxias said: benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd Abi ben loaderı kaldırıp keyi girdim. not genuine dedi. elemana mesaj attım böyle böyle diye bana win7 linki verdi. indirip kurdum, keyi girince active oldu sistem. her sistemde olmuyor demek ki. milyon tane win7 versiyonu var tabii ki her key hepsinde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 itunes redeem keyleri nerden kimden buldunuz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 mep said: Loxias said: benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd Abi ben loaderı kaldırıp keyi girdim. not genuine dedi. elemana mesaj attım böyle böyle diye bana win7 linki verdi. indirip kurdum, keyi girince active oldu sistem. her sistemde olmuyor demek ki. valla bende key i aldıktan sonra win 7 ultimate indirip kurdum torrentten. kurarken key falan istemedi. 1 gün sonra not genuine hatası verdi pc açılır açılmaz. o sırada aldığım key i girince, kabul etmedi. sana yolladığı linki bana atsana pm den bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ben de almayı düşünüyorum hala Xp kullanıyorum artık win7'ye geçiyim. Adamın attığı linki bana da pmlersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 MrLevie said: itunes redeem keyleri nerden kimden buldunuz yaw? arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 MrLevie said: MrLevie said: itunes redeem keyleri nerden kimden buldunuz yaw? arkada kalmasın. GERGE said: http://www.dhgate.com/new-arrival-gbp100-itunes-gift-card-by-uk/p-ff808081224e018e01225091ce234006.html Bu dolandırıcılığa giriyor ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Link verdim geçen sayfada. Redeem key yok, 100 GBP'lik bir hesap veriyor sane, harcıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Gift olarak kendine ne istersen gönder dur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hesap direkt hacklenmiştir abi, redeem key verse neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 10 key aldım hepsi çalıştı baya şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Loxias said: valla bende key i aldıktan sonra win 7 ultimate indirip kurdum torrentten. kurarken key falan istemedi. 1 gün sonra not genuine hatası verdi pc açılır açılmaz. o sırada aldığım key i girince, kabul etmedi. sana yolladığı linki bana atsana pm den bi bakıyım orjinal windows yüklerken key girilmesini ister. en azından benden istiyor, sorun olmadı yüklemesi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Yahu bu kargoyla mı geliyor? Shipped diyor, ben maile falan gelir sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar