Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.85$'a Windows 7

Slint

Öne çıkan mesajlar

raptak said:

Silphatos said:

yok öyle bir şey 1 lira yapsa yine korsan kullaacaklar var. oyun sektörü için istatistikli bir şey vardı neredeyse beleşe bile satamıyor orijinaller.

hangi gerizekalı bunu diyen? ulan adamlar ucuza satıyor sen hala korsana yöneliyorsun, gerizekalılıktan başka bir şey değil.

birkaç yüz milyon gerizekalı
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd

Abi ben loaderı kaldırıp keyi girdim. not genuine dedi. elemana mesaj attım böyle böyle diye bana win7 linki verdi. indirip kurdum, keyi girince active oldu sistem. her sistemde olmuyor demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

mep said:

Loxias said:

benimki orjinal çıkmadı. adama mesaj attım bakayım bekliyorum. elinde 20 tane olan zenginler bana 1 dene atsın, yenisi gelince benimkini yollarım fasd

Abi ben loaderı kaldırıp keyi girdim. not genuine dedi. elemana mesaj attım böyle böyle diye bana win7 linki verdi. indirip kurdum, keyi girince active oldu sistem. her sistemde olmuyor demek ki.

milyon tane win7 versiyonu var tabii ki her key hepsinde olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

mep said:

Loxias said:

valla bende key i aldıktan sonra win 7 ultimate indirip kurdum torrentten. kurarken key falan istemedi. 1 gün sonra not genuine hatası verdi pc açılır açılmaz. o sırada aldığım key i girince, kabul etmedi. sana yolladığı linki bana atsana pm den bi bakıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

valla bende key i aldıktan sonra win 7 ultimate indirip kurdum torrentten. kurarken key falan istemedi. 1 gün sonra not genuine hatası verdi pc açılır açılmaz. o sırada aldığım key i girince, kabul etmedi. sana yolladığı linki bana atsana pm den bi bakıyım

orjinal windows yüklerken key girilmesini ister. en azından benden istiyor, sorun olmadı yüklemesi de...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...