Slint Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.dhgate.com/ms-for-windows-7-ultimate-32-64-bit-all-language/p-ff8080812e325f55012e5bdca34a1cf7.html Ürünü ben satmıyorum. Forumdakiler yararlansın diye yazıyorum. Keyleri nerden buldukları hakkında herhangi bir fikrim yok. Fakat çevremde bir çok insan aldı, sorunsuz olarak kullanıyor ve update ediyor. Daha önce loader, removewat vs. gibi şeylerle cracklenmiş sistemlerde keyi kabul etmeyebiliyor. Sıfırdan kurulum yaparsanız problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fake mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 denicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben aldım bakalım derim size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 duplicate key den banlanır bunlar 3tl boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 2-3 ay kullanirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o diil de bunu alcam diye sp2 yükledim, cracki kaldırsın diye. cracki kaldırmadı hala orjinal gösteriyor hof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 alın alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 patlıcak zaten büyük ihtimal de du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Daha patlayanı duymadım. Burdan alıpta 2-3 aydır kullananlar var. Zaten patlasa da 3 lira için kimse üzülmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yarın 2 tane falan almayı planlıyorum. patlamaz inş pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 siparişini verdim bakalım bir tane deniyip görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Beyler sanırım doğruymuş bu olay biraz araştırdım sakatlığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Kesin bi olay var abi bukadar ucuz olabilirmi yaa? Sifrelerinize dikkat edin.. Sifre derken email vs kisisel sifreler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 key geldi bana da lan sp 1 yükledim, tüm updateleri yaptım hala orijinal sanıyor benim pc'yi. yazamıyorum keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 FoShiZzle said: Kesin bi olay var abi bukadar ucuz olabilirmi yaa? Sifrelerinize dikkat edin.. Sifre derken email vs kisisel sifreler.. Emaille kişisel şifrelerin ne alakası var cdkeyle ? İlginç bir hackleme yöntemi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 loaderı kaldır, bi de ben 20tl verdim ulan bill abime. patlar inşallah bu keyler dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 gelmiş bana da key, akşam denicem. paypal üzerinden ödedim, site üzerinden msj ile yolladı key'i. güvenlik açısından bir saçmalığını göremedim. çalışıyor mu bilmiyorum, akşam gidince eve denicem; yazarım durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Silphatos said: loaderı kaldır, bi de ben 20tl verdim ulan bill abime. patlar inşallah bu keyler dsfs sağol kaptan. keyi kabul etti hadi geçmiş olsun skjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Site çok iyi yalnız. Nerdeyse herşeyin kopyasını satıyor Çinli abiler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 1 tanede ben aldim kredi kartimla hata verdi ama paypalda sorun cikarmadi ne kadar surede geliyor keyler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bu ne lan 3 liraya sahte oyun satmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bana da alın la <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fixmen said: Site çok iyi yalnız. Nerdeyse herşeyin kopyasını satıyor Çinli abiler :D. site senelerdir var ya ürün alıp satanlar çok var. toplu ürün için ideal burası. tekli alternatifi: dealextreme.com ajmet said: 1 tanede ben aldim kredi kartimla hata verdi ama paypalda sorun cikarmadi ne kadar surede geliyor keyler acaba satın aldım 1-2 saate kadar mesaj olarak geldi key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar