Sylian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 EU serverlarinda sorun var su an parca getirememisler o yuzden henuz EU serverlarina invite edemiyorlar o yuzden turkiyeden basvuranlara pek invite gelmemistir su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 betaya kabul edilmişim, e-mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 18 Mayıs itibari ile Open Beta başlıyor. Şu an bile 4-5 distric sürekli FULL durumda. Eski RTW zamanında ki APB ile Reloaded arasındaki temel değişikliklerden bahsedeyim az biraz. Öncelikle oyun eskisine nazaran çok daha iyi optimize edilmiş durumda. Eskiden 8gb civarı olan boyutunu büyük ölçüde düşürdüler. Amaçları 1 DVD'e sığacak hale getirmek olduğunu söylüyorlar. Buna rağmen oyunda hiç bir eksik yok. Gking veya Bloodrose lara artık Rating kasılmıyor. Sadece Contactlarına rank kasıp onların sattığı itemleri alabiliyorsunuz. Herkes kendi istediği bir contact a rank kasabiliyor. Eskisi gibi grup lideri ne seçerse ona kasmak zorunda değilsiniz. Silah ve araçlara Expire time geldi. Misal bir silahı alıp kullanmaya başladıktan 10 gün sonra silah iptal oluyor gidip yenisini almanız gerekiyor. Kapkaç tarzı görevlerde itemi arabaya atıp artık dk larca dolanamıyorsunuz. Itemlerin belli bir ağırlığı oluyor ve aracın hızlanlasına izin vermiyor. Küçük araçlarda görev esnasında "item penalty" sı bulunuyor.( Aynı şey VIP görevleri içinde geçerli ) Manuel modifiye edilebilen silahları almanız için o silahların ihtiyaç duyduğu role leri kasmanız gerekiyor. Misal 1 slotlu STAR rifle için Rifleman den belli bir rank, 2 slotlusu için Rifleman de daha yüksek belli bir seviyeye ulaşmanız gerekiyor. Yani kısaca bir silahı ne kadar çok kullanırsanız o sınıfa ait silahlarda o kadar hakimiyete sahip oluyorsunuz. Yani eskisi biri $121212 para yapıp gidip istediğinizi alamıyorsunuz. Öncelikle almak istediğiniz item vs. satan contactta istediği ranka gelmeli ve o itemi kullanmanız için gerekli olan Role e ulaşmanız gerekiyor. Para eskisi gibi çok kolayda kazanılmıyor. Yeni araçlar, silahlar, kıyafetler eklenmiş/ekleniyor. Free Combat olacak yeni bir distric çalışması yapılıyor. Oyun eskisine nazaran daha eğlenceli bir hal almış durumda. Zaten free denemeden geçmeyin derim.. Şahsen EU2 serverındayım. Ortalama 60 FPS ile oynuyorum. Lag sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 akıyoruz dimi yine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Clan bile kurdum :) Eski karakterlerinizi geri alabiliyorsunuz bu arada ama sadece kıyafetleriyle geliyorlar. Silahlar,araçlar yok. Benim aynı yine, Server EU2 Criminal Tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 herşeyi geçtimde matchmaking ve su hile olaylarını düzeltirlerse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi güzel güzel okuyodum, bi anda kan gövdeyi götürmeye başladı; Lord_Argos said: Bu Başlığın Amacı Ne? Haber vermek? Duyuru yapmak? Tanıtım Yapmak? Bunların hiç biri değilse burada işi ne? Yöneticiler neden buna müsade ediyor? Başlık sahibi oyuna giremediği için MMO bölümüne teknik problemini dile getirmek için konu açmış. Bu bölüme teknik problemler dile getirebiliyorsak bende "xx online oyununa giremedim, girebilen oldu mu?" diye konu açarım o da açar bu da açar sonrada kalkıp bir kişi çıkıp burası teknik bölümmü diye yaygara koparmaya kalkmasın o halde. Kaç haftadır Closed Beta'ya neden giremiyorum diyorum, mail gelmiyor diyorum bir allahın kulu şuraya kalkıp cevap yazmaya tenezül etmiyor ancak kendi işleri düşünce alakasız bölümlere konu açmasını biliyorlar. BU OYUNUN CLOSED BETA KAYITLARI KAPANALI AYLAR OLMUŞ diyemiyorlar. Hala siteye mailin bırak zırvasını anlatıyorlar. Siteye bile girmediklerine eminim çünkü NEWSLETTER yazmış abiler. Yöneticilerden bu başlığın taşınmasını veya silinmesini talep ediyorum. bu ara atarın sebebi ne anlamadım ben sdkalasdşg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Takma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Asgard said: herşeyi geçtimde matchmaking ve su hile olaylarını düzeltirlerse süper olur Matchmaking konusunda hala çalışmalar yapıyorlar. Sistemi değişip durdular ama bana göre çok bir fark yok. ( RTW in sistemini tamamen değiştirdiler bu arada ) 1. öncelik olarak hile olaylarını en üst noktada tutuyorlar. Closed Beta esnasında bir çok hileci arkadaşa çok çok teşekkürlerde bulunuyorlardı. Hile durumu minimum düzeye inmiş durumda. Şahsen şuana kadar "bu adam aimbot" kullanıyor diyebileceğim birine rastlamadım ha "wallhack" yapıyor diye düşündüğüm adamlar oldu. @Xenocide O atarın sebebi arkadaşa hala closed beta invite gelmemiş olması ki mayıs başındaki invitelardan email almış olması lazım gerçi sesi çıkmıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dreagloth said: Takma onu Seni takmalımıyız? Edit: Xenocide 1.5 ay önceki konuyu alıntılamışsın, oyun OPEN BETAYA açılıyor, Closed Beta zamanındaki konuyu mu merak ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sen takmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 takılmayın böyle şeylere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kizdirmayin lort'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 oyunda opal olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nereden indirdiniz oyunu? ve account nerden alıyoruz ap reloaded yazdım forumlar cıktı paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://gamersfirst.ekolay.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gekampft Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yarın oyun tamamen open beta'ya açılacak, şuan zaten free account sistemi yapıldı key istenmiyor gamersfirst'e üye olduktan sonra direk apb'ye giriş yapılabiliyor. Hile olaylarına gelirsek hile hala engellenebilmiş değil. ArtificialAiming tarafından yapılıyor hile ve yapan kişi Helios. Helios'unda kolay kolay pes edeceğini sanmam çünkü kapalı betada nerden baksanız 100 200 kişi banlandı hile yüzünden. Hilenin aylık tutarı ise 20$ aimbot,wallhack dahil. Open beta'da gelecek patchte Punkbuster eklenecek ama Warrock'ta engellenemediği gibi Helios her türlü açığı bulur hileyi satar pekte ümitli olmayın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Adamların listesine bakarsan hiç bir FPS/TPS oyunu oynamayalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lag problemi yaşayan bir tek ben mi varım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 araba kullanirken biraz lag oluyor ama onun sebebi benim donanim olabilir emin degilim onun disinda hic lag sorunu yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Oyun cok kotu ya. Ortam ve gorevlere sozum yok ama. Adama bir sarjor bosaltiyorum, adam donup 2 tane atiyor. Hicbir zevki yok bu sekilde ezilmenin. Level, item farki diycem, madem bu kadar fark var neden ikimizi de ayni goreve koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Su an silahlar inanilmaz balanced, handgun felan kullanmiyorsun degil mi? Level farkinin etkisi minimum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar