Revangelis Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çok acayip döverim ya ben bu kızı feci kin doldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 surat ifadesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 problem? http://i54.tinypic.com/35mgtba.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gerizekalı kendini bişey sanıyo kız ya, of çok çirkin BEN YALNIZ EFEKT YAPIYORUM ŞARKIYI SÖYLERKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Kısırlaştıralım üremesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Fin said: cok kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu ne ya, rakçı serpil falan üfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ÇABUK ADRESİNİ VERİN BANA YUNUS'UN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 goldbären said: gerizekalı kendini bişey sanıyo kız ya, of çok çirkin BEN YALNIZ EFEKT YAPIYORUM ŞARKIYI SÖYLERKEN aha harbiden ya böyle çirkin olup da çocuğa surat yapması ayrı efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 cirkin olsa ne yazar, canli yayinda sarki soyledi. ertesi gun de kosa kosa talibi geldi. egosu tavana yapismistir kizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Oturdum 16 dakika bunu ve bundan önceki 4 dakikalık sweet dreams performansını izledim ve laflar hazırladım. Hatun çirkin evde kalıcak bi tip değil derken, video sonunda 20 yaşında ibaresi gördüm, ulan buna evde kalmış yaşlı karılar katılmıyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ve Türk medyası bir kez daha başarılı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi adamın yüz ifadesi sürekli :) şeklinde yazık be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 :):):)asteğmen.:):):) fdsadfsfdsafadsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Eralp said: abi adamın yüz ifadesi sürekli :) şeklinde yazık be :D Kemal Sunal'ın Gülen Adam filminden çok etkilenmiş sanırım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 serpil insanı yine saçını falan değiştirmiş, oturuyo programda salak salak sağa sola bakarak. takip edin, star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sanırım ben gitçem programa, talip olcam ben de bakçam kameraya falan. eğlenirim beni alırlarsa. http://twitter.com/sincekabak/status/48737304705122304 haftaya sahibi gelmezse, arayıp katılcam aga programa. çok sıkılıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 SpiderS_DangeR said: :):):)asteğmen.:):):) ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu kadın yine star'da. denk geldim sonunda sdfsd boynuna aslan dövmesi yaptırmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 talip gelmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yabıştırmaymış o dövme sdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hahahah çocuk tekstil üzerine çalışıyorum dedi. s:tekstil ama ne yapıyosunuz? adam: paket, ütü. s: hmm..( burun kıvırdı falan.) off... sunucu: ama atölye onların. s: hee tamam pardon o zaman ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adam koydu çocuğu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 asker dönüşü travmadaymış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Şu an çok ciddi bir şekilde kıza talip olmaya gitmeyi düşünüyorum, ultimate troll conquest adına. Yapsak mı böyle birşey? Trolleyip, harasslayıp kaçsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar