Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüs

Loex

Öne çıkan mesajlar

Şu halde toplu taşıma insanlık ayıbı şeklinde yapılmakda. Garip şekillerde seyahet ediyorum, belden yukarısı açı yapacak şekilde tutunuyorum sağa sola. İş gereğide kullanmak zorundayım toplu taşımayı, araba ile girsem trafğe o adliyeden o adliyeye gitmek çok daha zamana ve strese mal oluyor. Kısa mesafelerde taksi kullanıyorum ama o da bir yere kadar.

Ayrıca kadın erkek otobüsü ayrı olmalı. Acaip bencil oluyor kadınlar toplu taşımada. Çoğu zaman nerede nasıl durmaları gerektiğini bilmiyorlar, yıkanmayan ve dişlerini fırçalamayıp, ağzından soluyanlarda ölsün.

Metrobüsde hele insanlar iyice zıvanadan çıkıyor, koltuk kapam sevdasının bu denli hırsla ve hayatın tek gayesi şeklinde icar edilen bir ulaşım aracı daha görmedim. Nasıl bir inanç ve adanmışlık var adamlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Kojiroh said:

Abi millet bildiğin canavara dönüşüyo binip inerken. Şoförlerin frenleri iki kademeli, ya fren var ya yok. Arası yok, hep ani fren. İnsan gibi gitmek mümkün diil, sürekli bi balık istifi durumu söz konusu.

Ama yine de nispeten çabuk gidip geliyosun. Tek kolaylığı o ama o da baya önemli işte.

Ha bi de sabah bi tane adam elinde gazeteyle hiçbi yere tutunmadan ayakta duruyodu, şaşırdım.

sorun az olması bence. 2 katına çıkarsalar metrobüs sayısını 10 numara olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...