paspatur Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 metrobüsten memnunum. sıkış tepişte olsa en azından süreyi çok kısalttı. Arabayla 1,5 saatte gittiğim mesafeyi 20 dak. falan gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 eyvallah tabiki hiç yoktan iyi ama daha iyisi varken aşamalı çözüme ne gerek var. koşa koşa kısa sürede seçim yatırımı gibi yapıldı. kaldı ki otobüsler için tercihli yollar zaten vardı. 94'te erdoğan belediye başkanı olunca gelir gelmez kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Şu halde toplu taşıma insanlık ayıbı şeklinde yapılmakda. Garip şekillerde seyahet ediyorum, belden yukarısı açı yapacak şekilde tutunuyorum sağa sola. İş gereğide kullanmak zorundayım toplu taşımayı, araba ile girsem trafğe o adliyeden o adliyeye gitmek çok daha zamana ve strese mal oluyor. Kısa mesafelerde taksi kullanıyorum ama o da bir yere kadar. Ayrıca kadın erkek otobüsü ayrı olmalı. Acaip bencil oluyor kadınlar toplu taşımada. Çoğu zaman nerede nasıl durmaları gerektiğini bilmiyorlar, yıkanmayan ve dişlerini fırçalamayıp, ağzından soluyanlarda ölsün. Metrobüsde hele insanlar iyice zıvanadan çıkıyor, koltuk kapam sevdasının bu denli hırsla ve hayatın tek gayesi şeklinde icar edilen bir ulaşım aracı daha görmedim. Nasıl bir inanç ve adanmışlık var adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yeni konu açmak istemedim zincirlikuyudan atatürk havaalanına nasıl giderim metrobüsle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Şirinevler durağına kadar metrobüsle gel, orda inip metroya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 lan su havaalani metrosuda 5km disinda birakiyo neredeyse terminalin, yarim saat yuruyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilgialeyna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 metrobüsede binilmiyor artık azına kadar dolu hep zaten hırsızlıkta arttı ne yapacağımızı şaşırdık daha geçen gün arkadaşın cüzdanı gitti bayan polisler kılık değiştirip bütün gün metrobüste takılıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aleynacım neden takılıyorlarmış bayan polisler metrobüste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fordculuk yapıyolar metrobuste. kadın erkek hepsi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bence aleyna haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 istanbulda avrupa yakasında iş bulursam güzel olur bana direk beylikdüzünde otururum evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evde oturursun da metrobüste zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 şu metrobüsü savunanlar nerdeydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nolmuş metrobüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bilmem. çalışıyo mu? belediye otobüsleri cırt galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çalışıyomuş ii bari =) kesin yine bozulan bozulanadır dedim ama şaşırttı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ne galeyana geliom olm durup dururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 asdfjaskaha adam bakmadan "noldu metrobüsçüler?" demiş, sonra da hüsran sfgjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: ne galeyana geliom olm durup dururken :D euaheuhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ne bilim la TEM'in bi yerden sora kapandığını falan duyduk. ofisten eve trenle geldim, arabaynan gidenler işkence çekiyodu. metrobüz de yalan olmuştur diye daldım. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kojiroh said: Abi millet bildiğin canavara dönüşüyo binip inerken. Şoförlerin frenleri iki kademeli, ya fren var ya yok. Arası yok, hep ani fren. İnsan gibi gitmek mümkün diil, sürekli bi balık istifi durumu söz konusu. Ama yine de nispeten çabuk gidip geliyosun. Tek kolaylığı o ama o da baya önemli işte. Ha bi de sabah bi tane adam elinde gazeteyle hiçbi yere tutunmadan ayakta duruyodu, şaşırdım. sorun az olması bence. 2 katına çıkarsalar metrobüs sayısını 10 numara olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 zaten binen zorla biniyor, rahat etsinler diye masraf yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar