Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00

Esh

Öne çıkan mesajlar

Bizim kadro üstünlüğümüz olsada gs daha avantajlı bu maçta,
fb öne geçer ve gs taraftarı kendi takımını yuhlamaya başlarsa işte o zaman dananın kuyruğu kopar, o yüzden gs taraftarı çok önemli bir etken bugünkü skor açısından.
muhtemelen fb yenilecek, 2-1 veya 3-1 skor tahminim.İddaa vs oynayacak varsa bu maç kesinlikle alt olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hala bi umutla gsnin yenmesini isteyenler var.hayır yenemeyeceğimizden değil pek muhtemek olmamakla birlikte en kötü berabere kalınır kadiköyde olduğu gibi ozman ki halimizde bundan iyi değildi ama olay bi puan 3 puan olayı değil.

bu maçta fenerli kardeşlerimizde elele verip en az 7 tane yememiz gerekiyor.trübünde birlik olup desibel rekorunun yönetim istifayla falan kırmamız lazım.
ben bu açıdan fenerlilerden de destek bekliyorum en azından bi pankart falan açıp bişeyler söyleseler(tassak amaçlı da olur oda amaca hizmet eder) hem fb-gs rekabetinde yakınlaşma hemde türk futboluna bi hizmet olur güzel görüntüler çıkar ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

hala bi umutla gsnin yenmesini isteyenler var.hayır yenemeyeceğimizden değil pek muhtemek olmamakla birlikte en kötü berabere kalınır kadiköyde olduğu gibi ozman ki halimizde bundan iyi değildi ama olay bi puan 3 puan olayı değil.

bu maçta fenerli kardeşlerimizde elele verip en az 7 tane yememiz gerekiyor.trübünde birlik olup desibel rekorunun yönetim istifayla falan kırmamız lazım.
ben bu açıdan fenerlilerden de destek bekliyorum en azından bi pankart falan açıp bişeyler söyleseler(tassak amaçlı da olur oda amaca hizmet eder) hem fb-gs rekabetinde yakınlaşma hemde türk futboluna bi hizmet olur güzel görüntüler çıkar ortaya.

bende bunu düşünüyorum aslında.

bugün fenerbahçeyi yenmemiz bizim sadece 1 haftalık, 1 sezonluk bi mutluluk diyleim. ama yönetim bundan faydalanıcak. bgun fenerbahçe bizi yenerse ciddi bi farkla, o zaaman yönetim mönetim hiçbişi kalmaz ve olumlu anlamda bi revizyon yaşanır.

ben bunun için fenerbahçe malubiyetini göze alırım.
komple gitsin herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...