Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 "ilk golu atan kazanir" gercekci bir onerme degil. galatasaray atsa ilk golu, koruyabilecek defansi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilk golu gs atarsa fener kazanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilk golü fener atarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 o zaman geri çekilir istemeden de olsa, gs baskı kurunca atar bi tane beraberlikten sonra nolur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oyle bi dunya yok tabi. fener kontrole gecerse kontradan cakar acimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dia oynamazsa kim cakacak abi, öyle deli dana gibi kontracı yok ki fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Holy said: Cüneyt Çakır'ı verselerdi ya, iki gün ard arda yönetsin bişi olmaz aslanıma. Tek sevdiğim ve objektif olduğunu düşündüğüm türk hakemi şu anda. Objektif.. ?? http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/FDn50mmf12LadoramaB.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilk golü atıp yenildiğimiz maçları örnek gösteriyosunuz. mesela a.gücü maçı. doğrudur. koruyamıyoruz ama hagi yüzünden. derbide o kadar çılgın olacağını düşünmüyorum ben. atarsak koruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahmedinejad said: dia oynamazsa kim cakacak abi, öyle deli dana gibi kontracı yok ki fenerde. "turkiyede oynayan her zenciden korkacaksin." atalarimiz bunu soyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 solda hakan oynuyor yine.koyucaksın diayı karşısına tecavuz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/197467_188654137839040_100000833663430_407363_2276476_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bizim kadro üstünlüğümüz olsada gs daha avantajlı bu maçta, fb öne geçer ve gs taraftarı kendi takımını yuhlamaya başlarsa işte o zaman dananın kuyruğu kopar, o yüzden gs taraftarı çok önemli bir etken bugünkü skor açısından. muhtemelen fb yenilecek, 2-1 veya 3-1 skor tahminim.İddaa vs oynayacak varsa bu maç kesinlikle alt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fb maçı verebilir diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hala bi umutla gsnin yenmesini isteyenler var.hayır yenemeyeceğimizden değil pek muhtemek olmamakla birlikte en kötü berabere kalınır kadiköyde olduğu gibi ozman ki halimizde bundan iyi değildi ama olay bi puan 3 puan olayı değil. bu maçta fenerli kardeşlerimizde elele verip en az 7 tane yememiz gerekiyor.trübünde birlik olup desibel rekorunun yönetim istifayla falan kırmamız lazım. ben bu açıdan fenerlilerden de destek bekliyorum en azından bi pankart falan açıp bişeyler söyleseler(tassak amaçlı da olur oda amaca hizmet eder) hem fb-gs rekabetinde yakınlaşma hemde türk futboluna bi hizmet olur güzel görüntüler çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 son 7 saat gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 feneri yensek şuraya gelip zaa yazamıcaz hevesle belki bi 5-6 gol atarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Zep said: hala bi umutla gsnin yenmesini isteyenler var.hayır yenemeyeceğimizden değil pek muhtemek olmamakla birlikte en kötü berabere kalınır kadiköyde olduğu gibi ozman ki halimizde bundan iyi değildi ama olay bi puan 3 puan olayı değil. bu maçta fenerli kardeşlerimizde elele verip en az 7 tane yememiz gerekiyor.trübünde birlik olup desibel rekorunun yönetim istifayla falan kırmamız lazım. ben bu açıdan fenerlilerden de destek bekliyorum en azından bi pankart falan açıp bişeyler söyleseler(tassak amaçlı da olur oda amaca hizmet eder) hem fb-gs rekabetinde yakınlaşma hemde türk futboluna bi hizmet olur güzel görüntüler çıkar ortaya. bende bunu düşünüyorum aslında. bugün fenerbahçeyi yenmemiz bizim sadece 1 haftalık, 1 sezonluk bi mutluluk diyleim. ama yönetim bundan faydalanıcak. bgun fenerbahçe bizi yenerse ciddi bi farkla, o zaaman yönetim mönetim hiçbişi kalmaz ve olumlu anlamda bi revizyon yaşanır. ben bunun için fenerbahçe malubiyetini göze alırım. komple gitsin herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ya tamamda febe maçında olmasın. Gidin konyaya falan yenilin 6-0 . Yönetim yine göder o zaman :) Ama febe den tekrar fark yerseniz mezara kadar takip eder sizi bu leke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ALEV ALEV AH HER HER YANIYOOOR BENİM KANIM SARI LACİVERT AKIYOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ankara - Eryaman taraflarında maçı izleyebileceğim nezih biyer bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 suan ligtvdeki hatu ne seksi ya.utanmasa cıplak cıkıcakmıs bide spormaxte yine hüsranlarımızı izliyorum ahaha her maçımız aynı nerdeyse arkadaş.izledikçe tekrar uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Zaten LigTV kurulduğundan beri bakıyorsun listelemiş adamlar FB GS maçlarını, 3-4 yılda bir galibiyet filan, o da 1-0 işte:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dia oynayamayackmış sanırım sakatlıktan dolayı, eğer öyle bir durum olursa benim kadrom şöyle olur volkan gg lugano yobo santos topuz selçuk cris niang alex semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yok semih yedek kesin de stoch geçen maç iyiydi. güveniyorum ben o adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar