Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hakeme bağlı sanırsam rapor tutmuşmudur ki o şişeyi normalde alıp dördüncü hakeme vermesi gerekiyordu o yan tarafa attı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Saha kapatma, veya adamı men etme vs bunlar yetersiz...Adamın umrunda değil ki sonuçta, banane diyordur Fener maçına gelmişim başka maça da gelmem...Belki tek tük maçlara gelen biri bilemeyiz.. Jadelith'e katılıyorum...Adama direk çok ciddi hukuki cezalar verilmesi lazım, ben yeni stadda o şişeyi atanın rahatlıkla bulunabileceğini sanıyorum, muhtemelen görüntülenmiştir elinde şişeyle daha önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Maç hakkında konuşmaya gerek yok, ilk 11 ve katledilen 11 olarak 2 parça halindeydi maç zaten. İzleyen herkes bunu az çok görmüştür diye tahmin ediyorum. Maçtan daha önemli olan şey bana göre sahaya atılan 4 adet şişeydi. (Evet saydım, 4 adet) Bir tanesi Volkan'ın başının çok yakınından geçti ve muhtemelen başını vursaydı Volkan orda beyin kanaması geçirirdi. Ne zaman Türkiye'de ki insanlar bu hale geldiler ben anlamıyorum. Yakında domuz kafasını da taklit olarak at kafası bekliyorum. Polisleri Nevruz dolayısıyla kullanacağın için derbiyi cumaya çekiyorsun, madem o kadar polisi oraya diktin, bunun 2 anlamı vardır; ya senin polisin milletin üstünü aramaktan aciz. (ki değil, biliyorum işlerine geldiklerinde herşeyi bulabiliyorlar.) yada senin polislerini oraya dikiyosun ama laf olsun diye, o polisin bi tarafında değil. Şişeleri vücutlarının içine sokarak içeri sokmadıklarını farzediyorum tabiki, ama sahaya o şişeyi atan bence onu da yapmış olabilir. Hakem de bence ufak kararlarda Fener'den yana olsa bile, direk sonuca etki edecek bir olayı yoktu. Alex'in kafası çok mükemmeldi, Cana'nın şutu da çok mükemmeldi. Kazım 2. golü kaçırmamalıydı, ondan sonra baskımızı da kırdılar zaten yavaştan. Bence güzel maçtı herşeye rağmen, 2-1 yenilsek bile ben son 5 yıl içinde derbiye benzeyen gollü başka bir maç hatırlamıyorum. Ama Hagi adeta kendini kovdurmak adına oyuncu değişiklikleri yapıyor, bu sinir bozucu. Güzel bir pozisyon daha vardı tehlikeli şimdi aklıma geldi bizim, arda orta açtı Yekta kafayla dokundu da auta yolladı, eğer arkaya bırakmış olsaydı topa dokunmamış olsaydı arkada Baros boş kaleye dokunmakla golü yapabilecekti. Öyle yani. 1-2 bizim için iyi skor. Beklediğimden az. Sırf Ayhan girdiğinde 3-1 olmalıydı. Maçın kasabı da tam anlamıyla arkadan hızlı hücum kesmek için bizim adamı kesen (kim olduğunu unuttum şu anda, Yekta olabilir emin değilim.) Selçuktu. O nasıl bir yatarak müdahale ben bile o kadar kontrolsüz kaymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fede said: kimse hakem yüzünden yenildik demiyo zaten de görmezden mi gelelim yani hep. hırsızın hiç mi suçu yok lan konuş tabi söyle olanları da. iki taraf içinde söyle. yan hakemin 30cm yanında top çizgi üstündeyken bile çıktı diyen bir hakem vardı sahada. 30cm. göremedi de değil. ondan sonra kambura yatmayan, zıplamayan semih'in üstüne kaleciniz çıktı. onda da semih faul aldı. daha bi ton şey bulunur eğer kasarsam. ilk aklıma gelenler bunlar. fakat biz gidip de ağlamıyoruz hakemler diye. eğer hakem kötü diye eleştiriceksen iki taraf için de hatalarını eleştir. tek taraflı yaparsan ağlamak olur bu durum. bu mesajım üstüne bile çıkıp hakem diyenler olacaktır. ama işte galatasaraylılığına vericem artik napalım. onlar da arkadaşımız, kardeşimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bir üstteki mesaja hitaben, maçın kasabı bariz servetti de. servet bir maç oynarken başka biri kasap olamaz. bu hep böleydi hangi takımda oynarsa oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 net golumuz verilmemişken hakem iki taraf içinde kötüydü diyemem fener için 1 kötüyse gs için 10 kötüydü hakem tertemiz golu yediler daha nolsun maç kopacak orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Servet kasap değil, kasaplık omuz atmak dengesiz olmakla alakasız birşey. Selçuk'un orta sahada yaptığı net bir kasaplıktı mesela. Bizde Cana kasap ekstradan bide. Red hangi pozisyondan bahsediyosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 net gol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 net gol hangisi bir dakka. ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gol gitmiş, kolpa fauller çalınmış alexe adam taç atışını yedi bizim de diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 barosun sarı kart gördüğü pozisyon orda faul var demiceksiniz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Khelben said: Servet kasap değil, kasaplık omuz atmak dengesiz olmakla alakasız birşey. Selçuk'un orta sahada yaptığı net bir kasaplıktı mesela. Bizde Cana kasap ekstradan bide. abi omuz atma deil ya. servet de dövüyo adamı. kasaplarda varya bişi. vurur dümdüz eder. öyle servet. yapıp kenara koyuyo sonra da sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahahaha. hakemciler toplandı. alexe kolpa faul diyorsunuz ya. hakkaten utanma yok sizde. yada futboldan anlamıyorsunuz. net gol diyen de çıktı ahahahah. abi cidden komiksiniz lan. NET GOL SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ilk yarı alexin ve niangın balıklama atlamalarına faul diyorsanız girmeyin bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 desibel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bence komik olan şuan senin yaptıgın. yenmişsin işte.bir günde cıkıp yendik ama bu böyleydi diyeninizi görmedim pozisyonu izleyin bir daha.tertemiz kapıp gol atıyor net bir gol hakem veremedi ötesi yok yani.ha ben hakem yüzünden yenildik demiyorum.2.yi öyle böyle atıcaksın galatasaray çok kötü diye hakem üzeirne fazla gidilmiyor.normal zamanda olsa kıyamet kopardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi bence sen girme. bırak bi süre gs taraftarlığını da. avrupa filan izle. az gör açık gözle. kafan rahatlasın. sinirlerin yumuşasın filan. sonra gene gel gene destekle takımını. hayır size yazık cidden. o kadar taraftara da kafayı yedirtti en sonunda gs. yazık valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 O pozisyonda bana da faul yok gibi geldi ceza sahası içinde arkadan kayarak aldığını diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bence sana hakkaten yazık klasik at gözlüklü taraftar tribi salyalar akıtarak laf yetiştiriosun biz normal birşekilde konusuyoruz otur izle bir daha pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 @ Red normal ya bunlar. geçen sene de ofsayttan gol attıkları maçta hakem etki etmedi iyi oynuyoduk biz zaten yenecektik diyebiliyorlardı burada ahaha. lan en basidinden özer gitti hakeme göğüs attı sarı kart çıkardı cesur aydınus. ahah. kırmızı ötesi kırmızı. bu sene bjk falan ağlıyor ama en çok canı yanan takım galatasaraydır hakemden. bir çırpıda 4-5 maç yazarum direk skora etki edebilecek hatalı kararları ama adnanlar sağolsun takım o kadar berbatki hakeme ses çıkaramıyorsun. ha o da ayrı bir olay, takımın kötülüğü hakemin sıvamasını kapatması falan komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Videosunu paylaşabilecek olan var mı o pozisyonun ben tekrarını izlemedim maçtan sonra hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 faul değil o zaten. fırat katletti maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hayır hadi biz futbolu bilmiyoruz hiç.daha televizyonda o pozisyona ziya şengül harici gol değil diyen görmedim ziyayı saymıyoruz tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 beni tanıyanlar bilir. tam tersi gayet açık görüşlüyümdür taraftarlık konusunda. herkesi eleştiririm kendi takımım dahil. ama yaptığınız komik. aşırı komik. hakem yüzünden kaybettik demek ne abi hahaha. gülünce sonra suçlu biz oluyoruz. hani uzun uzun yazıp açıklamaya çalışıyorum ama ısrarla "hokom" diyorsunuz. kısa da kesebilirdim, hmm hatta öyle yapıcam sanırım. ne diye uğraşayım. NASIL KOYDUK AMA LOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 o pozisyon bence faul ya. hani bi fenerli gs liyede yapsa faul derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar