senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fenerliler sinirlerinden gorcekler zaten kirmizi, yakindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben galatasarayı tanıyorsam buradan bu maçı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben feneri taniyorsam sittin sene alamaz bu maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 son 20 dakika gs boka sardı da 2 tane yalan faul ve sarı verirsen takımı kilitlersin orda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Maçı izlemiyorum ama fener bu skoru beklemiyordu. Ortam gerginse birde ipler kopar kırmızı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi hakem yuzunden tarafli hakemi getiriyorlar ona ragmen kazancaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Rewendor said: Fener bi acaip. Tüm takım sarhoş mu çıkmış maça napmış anlamadım. Sürekli yere düşüyolar, kayıyolar, tüm pasları ya defansta kalıyor ya da dağa taşa gidiyor. Abi Selçuk Cristian Özer. Bu takım nasıl pas yapsın? Hani aldığımız tüm maçları iyi pas yaptık diye aldık. Siz hala Selçuk ve Cristian'ı adamdan mı sayıyorsunuz. PAs yapamayan ortasaha. Hatta defans oyuncusu bunlar. Son 10 yılın en kötü GS'sine karşı 6 tane defansla oynuyoruz. Aykut müthiş saçmaladı. Bu maçta en fazla 1-1 olur burdan dönmez yada yeniliriz. Çünkü 2. yarı yine bekleyecek değişiklik için 60 kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sotto said: Yalniz TV'den izleyince (daha dogrusu netten) biraz boguk geliyor sesler, baya gurultu var belli ama kopuk kopuk...Tribunlerle alakali heralde... yayıncı kurulus ile alakalı biraz da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 stoku niye oynatmiyo bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 SeaGle said: Maçı izlemiyorum ama fener bu skoru beklemiyordu. Ortam gerginse birde ipler kopar kırmızı gelir. dün gastede haber vardı fener maç sonu kutlama yapacağı yere rezervasyonu bile yaptırdı diye, beklemedikleri belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aquila said: stoku niye oynatmiyo bu adam? yabancı hakkı dolu panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 doldu hocam doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 santos oynuyo çünkü yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 BİTTİ YABANCI HAKKIMIZDA BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kazımın intikamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Masquerade said: aquila said: stoku niye oynatmiyo bu adam? yabancı hakkı dolu panpa aziz bi telefon acar basbakana.. hoop alex türk..gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 santos yerine caneri koysun, stoku alsin abi, yapsin bi ayar, bunlari ben mi dusunucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki ama hiç farketmedim heralde kullanıyolarmıki lan benmi dikkat etmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yalnız gs heralde hiç öne geçiceğinin planın yapmadığından,gol attıktan sonra napcaklarını bilemediler dan dun vurmaya başladılar ileri.HAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aquila said: stoku niye oynatmiyo bu adam? Abi dikkat edersen son maçların yıldızı Dia'da yok. Hani Trabzonspora bile ofansif bir kadroyla çıktı. GS'ye karşı neden böyle anlamadım. Aykut iyi ama GS ve BJK maçlarında müthiş saçmalıyor. GS BJK maçlarında yardımcı TD yönetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: BİTTİ YABANCI HAKKIMIZDA BİTTİ ridvan avrupa sampiyonasnda volkana cemkirirken :D BİTTİİİİ BİTTTİİİ DEGİSİKLİK HAKKIMZDA BİTTİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Rewendor said: SeaGle said: Maçı izlemiyorum ama fener bu skoru beklemiyordu. Ortam gerginse birde ipler kopar kırmızı gelir. dün gastede haber vardı fener maç sonu kutlama yapacağı yere rezervasyonu bile yaptırdı diye, beklemedikleri belli :) Abi doğru düzgün futbol bilen bikaç tanesi hariç tüm fenerliler fark düşünüyordu. İlk yarıda nasıl oldu aynı muhabbet işte sdf. Tabi 45 dakika var daha belli olmaz ama, ezici bi üstünlüğü olmadığı kesin öyle fark düşündükleri gibi. Derbi maç işte, hiç belli olmayan maç. Ligin en kötü takımlarından biri gs, ligin en iyi takımlarından biri fb. Ama olmuyor işte beklentiler. Tabi arena gazı da var biraz bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Rewendor said: SeaGle said: Maçı izlemiyorum ama fener bu skoru beklemiyordu. Ortam gerginse birde ipler kopar kırmızı gelir. dün gastede haber vardı fener maç sonu kutlama yapacağı yere rezervasyonu bile yaptırdı diye, beklemedikleri belli :) abi boşa rezervasyon yapmamıslardır vardır bildikleri bakalım nolcak 2. yarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar