Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00

Esh

Öne çıkan mesajlar

GS'nin ilk 25 dkdaki gazı gitti, daha geride oynuyor, öyle olunca da çok atak yemeye başladı, yanlış hamle. Ara ara kontrataklar güzel, bir de pas yapmayı öğrenmiş sonunda takım.

Fener bi acaip. Tüm takım sarhoş mu çıkmış maça napmış anlamadım. Sürekli yere düşüyolar, kayıyolar, tüm pasları ya defansta kalıyor ya da dağa taşa gidiyor.

GS'de stoperlerin kart görmesi sakata bağladı. Hele Gökhan'ın sarı kartı çok yalandı. Baros iyi, Kazım eski takımına intikam gazıyla oynuyo, Yekta ara ara iyi. Culio bildiğimiz gibi. Ama Stancu çok çok kötü, ezildi solda, acil çıkması şart.

Fener'de Alex Lugano ve biraz Niang dışında çok çabalayan yok. Yobo arada aksıyo, onun açığını Lugano kapatıyor. Ama ortasaha rezil. Özer top tutamıyor, Selçuk rezil pas dağıtıyor, Baroni kayıplarda. Volkan'a direkt olarak çok top gelmedi zaten ama golde çok kısa mesafeden Baros'un şutu tutması büyük başarıydı, Kazımın dönen topu zaten o hızla tutamazdı.

Hakem rezalet. GS'nin defansı kütür kütür yedi katletti.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi çok top gelmedi ama volkan dışında takım rezalet, özer i ztn hiç sevmiyorum bu kdr çok top kaptıran adamı nie oynatıyor hala aykut kocaman anlamıyorum, cristian kötü, selçuk vasat, niang'a uzun top atmaya kasıyorlar yine, sezonun ilk yarısındaki fb ile oynuyor gs şu anda, ikinci yarı düzelir inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...