Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

hergesin hayatına gimse garışamaz aynen öle

ve o adamın özel hayatı da sanatçı kişiliğinden vs ayrı tutulmalı.

ulan zibidi sanane adam şuraya gitmiş şunu destekliyo hedehödö
sen şarkılarına bak başarılımı deilmi
system of down'un da başarılı şarkıları var o da dinlenmeli ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların.

dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz.

lan iyi de sen kadının haklarını çiğniyosun dövünce? :D

kadın tabi eşya lan unuttum ben
Sosyal ağlarda paylaş

olayı çekmek isteyen kameramana Tatlıses'in korumaları dalınca yazık eleman yere düşüyor falan vıcıkkkk çotanak diye sesler geliyor.Kesin o çoçukta da bir sakatlık söz konusu.Kameraman zaten daha ambulansı zar zor çekmişken Allah diyemeden yeri öpüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların.

dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz.

adam gibi adam heyt be
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

escape said:

bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR

yok artık trolle gel

insanların yarısının haklarını diyoz, epilepsi hastası çiftlik domuzlarının şartlarını iyileştirelim falan demiyoruz ki.

neyle lan çok alakasız topikteyiz, başka bir platformda döğüşelim senle!
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

escape said:

neyle lan çok alakasız topikteyiz, başka bir platformda döğüşelim senle!

zevkle canım benim. bekliyorum o anı.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

goldbären said:

escape said:

kadınlardan bahsetmişsin, adam olayın kadın perspektifinden girmiş olaya. neden bu kadar koyuyor erkeklerin kadın hakları konusunda konuşması onu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla uzun namlulu silahla kafadan vurulan adamın kafasının param parça olması lazım kurtulması imkansız, he sıyırmışsa bir derece, ama capraz ates vs diyorlar, hatta keskin nısancı soylentısı bile var , valla banada öldüde açıklamıyorlar gibi geliyor,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...