escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hergesin hayatına gimse garışamaz aynen öle ve o adamın özel hayatı da sanatçı kişiliğinden vs ayrı tutulmalı. ulan zibidi sanane adam şuraya gitmiş şunu destekliyo hedehödö sen şarkılarına bak başarılımı deilmi system of down'un da başarılı şarkıları var o da dinlenmeli ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. lan iyi de sen kadının haklarını çiğniyosun dövünce? :D kadın tabi eşya lan unuttum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olayı çekmek isteyen kameramana Tatlıses'in korumaları dalınca yazık eleman yere düşüyor falan vıcıkkkk çotanak diye sesler geliyor.Kesin o çoçukta da bir sakatlık söz konusu.Kameraman zaten daha ambulansı zar zor çekmişken Allah diyemeden yeri öpüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. adam gibi adam heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adamı sevmek sevmemek başka meseleler de, saçma sapan ölse negzel olur diye konuşan tükettiği nefes zarar olan insanların kendini belli etmesi çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 keleşle taramışlar adamı ve yanındaki kadını, kesin öldü ama açıklanmıyor. zaten yaralansa ameliyat bu kadar kısa sürmez var bişi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. lan iyi de sen kadının haklarını çiğniyosun dövünce? :D kadın tabi eşya lan unuttum ben bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.dipnot.tv/5082/ibrahim-Tatlises-vuruldu-.aspx sıyırmış şuuru açıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 allah korusun. yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 iphone ile o kadar yazilio iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Xaenin said: MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN http://www.doublekeyf.com/data/resimleri/Duygu-Cetinkaya-2jJRG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR yok artık trolle gel insanların yarısının haklarını diyoz, epilepsi hastası çiftlik domuzlarının şartlarını iyileştirelim falan demiyoruz ki. neyle lan çok alakasız topikteyiz, başka bir platformda döğüşelim senle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: escape said: bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR neyle lan çok alakasız topikteyiz, başka bir platformda döğüşelim senle! zevkle canım benim. bekliyorum o anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi kesin siyirir bu adam, kotulere bisey olmuyo anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sipeyskeyk said: Xaenin said: MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN http://www.doublekeyf.com/data/resimleri/Duygu-Cetinkaya-2jJRG.jpg noldu lan diğerini beğenmedin değiştirdin mi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yok la kırık çıktı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu daha ioyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibrahim tatlıses vuruldu! tatlısesin çevresindeki güzeller galerisi için tıklayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 escape said: goldbären said: escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. lan iyi de sen kadının haklarını çiğniyosun dövünce? :D kadın tabi eşya lan unuttum ben bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR kadınlardan bahsetmişsin, adam olayın kadın perspektifinden girmiş olaya. neden bu kadar koyuyor erkeklerin kadın hakları konusunda konuşması onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 valla uzun namlulu silahla kafadan vurulan adamın kafasının param parça olması lazım kurtulması imkansız, he sıyırmışsa bir derece, ama capraz ates vs diyorlar, hatta keskin nısancı soylentısı bile var , valla banada öldüde açıklamıyorlar gibi geliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oglum herif kaslarinin arasindan vurulsa inanilmaz olmaz mi asdhasdhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bence kadinlar da oy verebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Penthesilea said: abi kesin siyirir bu adam, kotulere bisey olmuyo anasini satayim bitki halinde çıkarsa pope gibi erbakan gibi olur sağlıklı çıkarsa kafayı sıyırır paranoya ile tanrı modunda gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 15 dakikaya rpg ile girmişler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar