Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibrahim tatlısese silahlı saldırı

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

yazıldı mı bilmiyorum

yılmaz özdil

İbo’yu niye vurdular?

Anlatayım...

*
Uçak işine girdi, hava taksicisi oldu.
Kebapçı zinciri açtı.
Tekstilci oldu, gömlek dikiyor.
Turizmci oldu, otel işletiyor.
Televizyon işine girdi.
Radyocu oldu.
Gazete çıkardı.
Lahmacuncu oldu.
Bi ara siyaset işine girdi.
Manken ajansı kurdu.
Müteahhitlik yaptı.
Piyangocu oldu, Kuzey Irak’ta.
Yoğurtçu oldu, Almanya’da.
Çiğköfteci açtı.
Petrol taşımacılığı işine girdi.
Tankercilik yaptı.
Özel güvenlik şirketi kurdu.
Düğün-sünnet organizasyonu yaptı.
Peynir fabrikasına ortak oldu.
Sosyal tesis işine girdi.
web tasarım şirketi kurdu.
Catering işine girdi.
Otobüsçülük yaptı.
Fotoğraf stüdyosu açtı.
Büfe işine girdi.
Hayvancılık yaptı, çiftlik aldı.
*
Hep para kaybediyordu.
Bu defa canını kaybedebilir.
*
İbrahim Tatlıses’i İbrahim Tatlıses yapan mesleği, meslek olarak görmüyor çünkü.
*
İlla başka iş yapacak.
*
Türkiye’de “ekonomik” sebepler yüzünden başına felaket gelen girişimci tiplerine tek tek bakın... İddiayla söylüyorum, yüzde 99.9’u işinden başka işlerle iş tutmaya kalktığı içindir.
*
Müteahhit tekstilciliğe başlıyor, tekstilci kuyumculuğa dalıyor, kuyumcu turizme soyunuyor, turizmci müteahhitliğe özeniyor. Avukat köşe dönmek için restoran açıyor, doktor voli vurmak için dozer ithalatı yapıyor, tıbbi cihaz işine giren gazeteci var. Geçenlerde bi vatandaş yakaladı sokakta, matbaasına aldığı krediden batmış, faizleri şikâyet ediyordu, necisiniz dedim, arkeolog çıktı, komşusuyla ortak olmuş, komşu emekli albay... Hastalığımız bu bizim.
*
Hepimiz İbo’yuz.
*
Ve, sanırım o nedenle kafadan vurdular... Ki, belki dank eder.

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Japonyadaki sorun beni ilgilendirmez demek nasıl bir cahilliktir. Bütün dünyayı en basitinden ekonomik olarak ilgilendiren bir konu kaldı ki işin birde radyasyon yönü var. Ayrıca orda yaşanan depremden belki olası istanbul depremi için bir pay çıkarılabilecekken sen tutmuşun bundan sonra yeni şarkı türkü söylemesi dahi belli olup olmayan birinin (ki iş hayatında çok pis bir ortak veya işverendir ki bu yüzden vurulduğu tahmin ediliyor) hikayesini global bir sorunla kıyaslıyorsun.

hep bu iyi niyetinden kaybediyor insanoglu emin ol. olası bi türkiyede olacak bölünme kaos vs tarzı durumlarda bu durumdan amerika gibi bi süper güç olan japonya da faydalanmak isticektir. abi açın tarihe bütün tarih böle kahpeliklerle dolu yapmayın etmeyin ya. bu kadar iyi olmayın abi.

ben burda kesinlikle faşistlik yapmıyorum sadece bu dünyada bir süper güc'e ne güvenilir ne de yardım edilir.

olası bir dünya savaşında amerikayla beraber dünyayı birbirine katıcak birsürü nükleer bomba atıcak bir ülkedir japonya. iran da öle. ben insanlara potansiyel olarak bile zararlı olabilecek bir ülkeye veya bir düşünceye herzsaman karşı çıkarım. bu adamlar zaetn kendi kendilerine yeterler abi teknoloji ülkesi lşan senin kıçı kırık 2 yardımına mı kaldılar ya ahahah

şimdi diceksinizki birsürü teknolojik gelişme, japonya sayesinde falan filan. ulan adamlar senin için mi yapyıro sanki? güçlerine bir güç daha katmak için uğraşıyorlar. adamlar suan 4g ye 5g ye falan geçti dünyada kaç ülke 4g ye geçti? şuanki teknolojileri bizden ve cogu dünya ülkesinden 10 yıl ilerde. madem bu kadar katkısı var herkeisn aynı düzeyde olması için bişiler yapardı. ya tabi bunlar basit örnek vermek bile istemiyorum ama en sonunda işi bu noktaya kdar getirdiniz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ibo senin icin napti da binlerce masum insandan cok kadinlarinin ayagina vurduran bir adami savunuyorsun ?

ve daha muhim bir meseleyms gibi belirtiyorsun saskinlik icinde izliyorum...

hem hemşerim hem yüzyüze oturup konuşmuşlugum var. hem de şarkıları ve türk müziğine katkıları on numaradır.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Olası hikayeler değil şuan mevcut bir durum var. Ona bakarsan bende olası bir uzaylı istilasında süper güçler dünyayı koruyacaktır diyip onları desteklememiz lazım diyip bütün tezi çürütebilrim.

abi onda da ne yapar ne ederler kendi halkını veya ülkesini bi fanus içine alırlar bişi yaparlar yine o kadar para harcayıp dünyayla uğraşmazlar. onlar için fena mı? belki amerikayı yok edicek uzaylılar onlar da oraya gidip konacaklar. öle düşünürler.

kısacası ben hiçbir emperyalist güce yardım vs yapmam.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

hem hemşerim hem yüzyüze oturup konuşmuşlugum var. hem de şarkıları ve türk müziğine katkıları on numaradır.

anlasildi.

turk muzigine katkilari da yani, bi tarafta bakiyorum yasam standartlarimi artiran japonlar aci cekiyo binlercesi olmus,cok daha fazlasi olumle burun buruna. obur tarafta turk muzigine ve kadinlarin topuguna katkilariyla ibo vurulmus.

eh.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ya ciddi mi yazıyorsun yoksa şaka mı karar veremiyorum. İbo vs japonyadaki felaketi tartışıyoruz.

tamam neyse kardşim benim düşüncem bu yönde senin düşüncen o yönde. kimse kimseye düşncesini kanıtlamak zorunda değil. ben sadece dile getirdim fikrimi sen de dile getirdin. paticikte tek sorun fikir kanıtlama çabasına kalkışıyor herkes. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

escape said:

anlasildi.

turk muzigine katkilari da yani, bi tarafta bakiyorum yasam standartlarimi artiran japonlar aci cekiyo binlercesi olmus,cok daha fazlasi olumle burun buruna. obur tarafta turk muzigine ve kadinlarin topuguna katkilariyla ibo vurulmus.

eh.

ahhah taktı kadınların topuklarına ya feşistmisinz olm ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...