Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kusura bakma çok salak bir yorumdu cevap yazmadım ama sen kaşındın 2. defa upladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cystein said: Cystein said: ben merak ediyorum acaba yakınları yoğun bakımın önünde yer yer dikilip yer yer volta atarak, film ve dizilerdeki gibi "hadi be ibo sen güçlüsün yen ölümü gel be ibo" diye konuşuyolar mıdır kendi kendilerine? arkada kalmasın olaya ilginç bir yaklaşım yapmış arkadaş shameless selfbump ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Simdi söyle bir keles mermisi kafaya girse adamin kafa zaten darmadagin olurdu. Mermi kafayi bayagi bir siyirmis ki bahsettikleri basinc olayi ve kafatasi catlamasi olmus. Onun disinda yasamasina olanak yok zaten. Su durumda da ölcegini zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 O merminin büyük kısmı dışa düşen kovan olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 wastyrx said: Cystein said: Cystein said: ben merak ediyorum acaba yakınları yoğun bakımın önünde yer yer dikilip yer yer volta atarak, film ve dizilerdeki gibi "hadi be ibo sen güçlüsün yen ölümü gel be ibo" diye konuşuyolar mıdır kendi kendilerine? arkada kalmasın olaya ilginç bir yaklaşım yapmış arkadaş shameless selfbump ^_^ Allahım neden o pamuk gibi saf adamı yanına alma beni al beniiiii diye bile hüngürdüyorlardır. tabi bu sırada acile girmeye çalışan hastalarıda kovalıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o mermi hayatta sekmez abi nasıl sekmiş kalın kafalı ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 akinci said: Simdi söyle bir keles mermisi kafaya girse adamin kafa zaten darmadagin olurdu. Mermi kafayi bayagi bir siyirmis ki bahsettikleri basinc olayi ve kafatasi catlamasi olmus. Onun disinda yasamasina olanak yok zaten. Su durumda da ölcegini zannetmem. 7,62 değil miydi AK-47? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Evr said: 40 sayfa bakamadım varmı bu video diye, bulunsun buralarda BİR SWAT YAPMIŞ OLABİLİR he swat yapmıştır kesin tam bir csi:istanbul, nasılda anlamış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://twitter.com/#!/ibrahimtatlises Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Laorx said: Evr said: 40 sayfa bakamadım varmı bu video diye, bulunsun buralarda BİR SWAT YAPMIŞ OLABİLİR he swat yapmıştır kesin tam bir csi:istanbul, nasılda anlamış direk. ahaha koca koca emekli hakemler toplanmış silahlı saldırının yorumunu yapıyorlar. maçlar yetmedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 akinci said: Simdi söyle bir keles mermisi kafaya girse adamin kafa zaten darmadagin olurdu. Mermi kafayi bayagi bir siyirmis ki bahsettikleri basinc olayi ve kafatasi catlamasi olmus. Onun disinda yasamasina olanak yok zaten. Su durumda da ölcegini zannetmem. 2335435 kere söledim yine söylüyorum insan vucuduna giren mermilerdeki uç kısımdaki çekirdek. o kadar mermi girermi lan vucuda ahhaha girse biz burda bunu değil adamın cenazesinin kalkıcağı camiyi tartışıyor olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi gerçekten o merminin girdiğini mi sanıyorsunuz? ahahaha 5.62mm'lik kısım giriyor adama 56mm mermi mi girer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cpt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fede said: http://twitter.com/#!/ibrahimtatlises ahahahahah yoğun bakımdayım hala yoğun bakındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 7.62 çapı merminin boyu degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Red said: cpt? oh captain my captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 boyu degil, islevi onemli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dusuncelihayvan said: abi gerçekten o merminin girdiğini mi sanıyorsunuz? ahahaha 5.62mm'lik kısım giriyor adama 56mm mermi mi girer lan girer, niye girmesin ki, onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 3metrelik mermi de girer, atan silah olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o girmez abi deler geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 askerlik yapmanın faydası :) abi mermi iki bölümden olusuyor aşağıdaki kısım kovan silah ateş aldıktan sonra yere düşer insana giren kısım o uc kısım yani 5,62 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi girmesine girerde o mermiyi atabilmek için silahı yere montelemek gerek. Eldeki silahla nereye atıyosun 5cm'lik mermiyi? hiç mi mermi kovanı görmediniz? CS'de bile var AK47 kullanırken takır takır yere düşen şey işte o geri kalan kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 niye koymuşlar peki o kısmı lan bi dakka çok cahilmişim ben vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 thread einstein doldu. çok ilginç bilgiler, ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oo deprem uzmanlarından sonra memlekette balistikçiler mi çoğalacak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar