dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 silver ı herkes hatırlar buradaki bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 silver icin cocugumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Terminal Velocity vardi, hakettigi ilgiyi gordu mu acikcasi hic fikrim yok ama ben hala oynuyorum, dosbox yukledim mis gibi calistiriyo. Terminal_Velocity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 wet empire :p erotink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 revolt diyorum. ciddi çok zevkli bi oyundu, geliştirilmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 escape velocity hâlâ çok iyi bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Freedom Force ve Freedom Force vs Third Reich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://picturez2.files.wordpress.com/2007/07/freedom-fighters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oha çok iyi oyundu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kuka kesinlikle çocukken en çok oynamak istediğim oyundu ama yetolar yüzünden oynayamıyoduk. single seçeneği olsa bol bol oynardım. ne kadar saçma aslında düşünüce küçükken oynanan hiç bi oyununu single seçeneği yok hep multi hep multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yazılmadıysa Bhunter süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 call of duty 4 modern warware de çok güzel oyundu ama nedense pek ilgi görmedi.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Şimdi gog.com'da ki interplay indirimlerine bakarken gözüme takıldı. Giants: Citizen Kabuto Bu oyun en underrated oyunlardan biridir. Yani o kadar iyi bir oyundu ki anlatılmaz. TR'de 1 yada 2 kişi vardı oyunu internette oynamaya çalışan o zamanlar, harıl harıl düzgün server arardım, 300 pingle oynamaya çalışırdım. En keyifli multiplayer deneyimlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Nocturne_(video_game) Nocturne kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 giantsın single playerı en komik oyun falan aynı adamların armed and dangerousuda ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deathblade said: Little Big Adventure : Twinsen Gorky17 DisciplesII gorky 47 degil miydi ya o 17 miydi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 escape velocity nası bi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 omikron ve urban chaos http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_Chaos kesinlikle çok başarılıydı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 PrudenT said: NolaxThensbane said: Black&White I-II Aslında çok büyük beklenti içinde olup rezil olan oyun kategorisine daha çok uyar. valla ikisini de zevkle oynayıp bitirdim şahsen rezil gelmemişti zaten şu iki oyuna rezalet diyen varsa bilgisayarını hemen kırıp atsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 diablo 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Estel_Anorien said: omikron ve urban chaos http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_Chaos kesinlikle çok başarılıydı ikisi de. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Estel_Anorien said: omikron ve urban chaos http://en.wikipedia.org/wiki/Urban_Chaos kesinlikle çok başarılıydı ikisi de. abi urban chaos dedın derındne yaraladın beni. ne güzel oyundu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 açıp bi gameplay vid izledim youtube dan. indirip indirmemeyi düşünüyorum şimdi ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dark colony denmiş yukarda bi dergi bedava vermişti geçtiğimiz yıl kaybettim o cd yi kahretsin ya :( bi de oni diye bi oyun vardı pek adını duymadım seyyar cd ciden almıştım çok güzeldi o da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar