Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://english.aljazeera.net/news/asia-pacific/2011/03/2011311607470826.html abi çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir önce ki supermoon (http://www.haberturk.com/dunya/haber/609006-supermoon-uyarisi) dan bir-iki hafta önce endonezya da tsunami olmuş. ( 2005 ) 19 martta da bir tane daha bekleniyor. Rastlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 akıllansın artık japonlar 8.8 yetmedi mi diye pankart açtırcaklar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bizim memlekette her sene bu şiddette deprem olması lazım halkın adam olup akıllanması için. 8 üstü deprem olsa istanbul da bakalım taş üstünde taş kalacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 disneyland tokyoda yapay deniz çökmüş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 görüntüleri izliyorum şuan,çok kötü oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Cok korkunc sahneler. Canli yayinda adamlarin tsunamiye kapilmasini izliyorsun. Hakkaten cok zor. Bol sabir Japonya'ya.. Yardim etmek lazim diyecegim de, adamlar Japonya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 onlar bize yardım eder bu halleriyle, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mechaların çıkma zamanı işte şu an yardım için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Japonya'da yasayan birileri vardi. Sen miydin Mortis tam hatirlayamadim simdi. Ulkenin sadece kuzeyinde mi bu problem var ? Diger kiyi seritleri ne alemde ? Bizzat Japonyadaki birinden alalim bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Japon kardeslerimiz bu badireden de baslari dik sekilde cikar, dua ediyo olsam dualarim sizinle olurdu japonlar, yosh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ayvayı yedik şimdi televizyonlarda 1 ay deprem konusunu konuşurlar.yok önlem felan alsalar neyse sadece konuşurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tensa zangetsunun inner world üne döndü bildiğin japonya feci vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Muazzam bir guc... Yetkililer 3 nukleer bombaya es deger bir gucun oldugunu soyluyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laorx said: istanbul'da gene binaları kontrol edip yıkılması gerektiği söylüyolar eğer bina dandikse, ama o binada yaşayan 1 kişi bile yıkılmasın derse yıkamıyolar. Hatta bu konunun geçtiği film bile var, 11'e 10 kala. Şimdi 99 depreminde Yalovadaydım evmizin altında kolon patladı devletimizin tahsis etiği bilirkişi geldi amcam baktı veee az hasarlı dedi. Şimdi kolon patlıyor doğal olarak ona bağlı olan kirişler ve o kirişlere bağlı olan diğer kirişlerde gerilmeden dolayı milyon tane çatlama var bana sorarsanız direkt yıkılması gerek ama hafif hasarlı. Güçlendirme olayına gelelim güçlendirirken kolon dikiyorlar hasır sağlammı peki? kolonla işi kurtarıyormuyuz peki hasırıda güçlendirmeye kalksak 0 bina daha ucuz. İşte boşa kürek çekmek, göz boyamak, 1 kiişi yıkılmasın değil tüm bina sakinleri yıkılmasın dese bile o binaya yıkım kararı verip gecekondulara nasıl tapu veriyorsan, tapu verdiğin yeri sonradan yıkıp bina yapmak için hayvani para döküyorsan adam gibi projesini yapmış adam gibi vergisini vermiş senin denetim zaafından dolayı çürük olan binanın masrafına katlanıcaksın, ama yok biz boşa kürek çekicek güçlendirdik diye kendimizi kandırmaya devam edicez. Güçlendirme dediğin budur: depremden 4 5 yıl sonra istanbula gitiğimde çoğu viyadüğün temelinin açılıp daha da büyütüldüğünü gördüm, çünkü üstü sağlam temelden oynamaması için mantıklı bir iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben aldım japonyadan bi arkadaşımdan da doğu tarafı etkilenmiş sadece, öle şehirlerde bina yıkımı vs yok tokyoda die biliorum. zarar zaten tsunamiden, doğu tarafı baya gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laorx said: istanbul'da gene binaları kontrol edip yıkılması gerektiği söylüyolar eğer bina dandikse, ama o binada yaşayan 1 kişi bile yıkılmasın derse yıkamıyolar. Hatta bu konunun geçtiği film bile var, 11'e 10 kala.istanbulda öyle evler var ki osursan yıkılcak.şuan istanbulda bırak 8.9 u 7.5 şiddetinde deprem olsa taş üstünde taş kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok rahatlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 köy kısmı komple gg zaten dalgalar gelip tarlaları seraları vs direk yuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kedi hayııııırrrr http://i52.tinypic.com/2isk2z9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 knox said: görüntüleri izliyorum şuan,çok kötü oldum ya nedern izleniyor nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 paspatur said: knox said: görüntüleri izliyorum şuan,çok kötü oldum ya nedern izleniyor nette? http://tr.justin.tv/hoctoggle#/w/953737536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 arkadaşımın abisi Tokyoda ulaşamıyoruz. Tokyoda olan veya bilgi alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Pederin arkadasi var Tokyoda orada hayat devam ediyormus hicbisey yok dedi adam tel hatlari etkilenmis ama internet calisiyor dedi. Oradan ulasmaya calisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar