dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: Çünkü barsakta tuvalete çıkmamaktan dolayı biriken ve taşlaşan dışkı, normal insanlarda en fazla 15 cm uzunluğunda olan kalınbarsağın boyunun 60 cm’ye uzamasına yol açmıştı. Üstelik barsak uzamakla kalmamış, 50 cm genişliğe ulaşmıştı. said: Kalınbağırsağın anüse yakın olan ve ‘sigmoid kolon’ adı verilen S harfi şeklindeki bölüm tamamen çıkarıldı, barsağın çapının aşırı genişlemesi yüzünden kalınbarsağın ucu karından bir delik açılarak, karnın dışına dışkıyı toplamaya yarayan bir torba (kolostomi) takıldı. Bir süre sonra içi boşalan kalınbağırsağın çapının normal insanların kalınbağırsak çapına erişecek, o zaman da kolostomi çıkarılabilecek.” http://www.aydinses.com/saglik/dev-bagirsak-soke-etti.htm haber7 tırtmış yerel gazete>all olmuş sanırım. bahsedilen barsağın son kısmıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi iğrenç iğrenç başlıklar ya, gidin carmen electra havuz başında yoga yapıyo gibi başlıklar açın lütefen, içimiz açılsın brz. bu ne boktan thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bıçak parası isteyince doktorlar niye istiyorlar diye soruyorlar. ameliyata giren ekip hayattan soğumuştur, tıp fakültesine gittiklerine pişman olmuştur lan. emeklliklerini isteseler yeridir. ayrıca 3 aydır sıçamayan adamın yeni mi aklına gelmiş abi bu olay. hani eczaneye gitse ilaç verirlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 HOLY SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 lan bu herifle kaka muhabbeti de yapilmaz. -haci gecen allah seni inandirsin 3 kilo sictim. +ben 10 yasinda cocuk sictim icimde 12 kilo kakayla yasamak, viyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kIP4QmTsFUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam yediklerine verdigi paralara uzulmus, madem parasini verdim sicmiyorum arkadas diye gaza gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Daha 5 ay sıçmaz o vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adamin ic aksamini bastan kurmuslar, ne sicmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Öyle bi mecaz takılmıştım o kütledeki boka ithafen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ayrıca 2011 en'ler topiğinde en pislik topic sıfatını şimdiden kaptın topic,gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laraken said: adamda bira göbeği var ama biradan değil. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ameliyatı yapan doktora feci acıdım lan. sen git o kadar öss için senelerini feda et, uğraş tıp kazan 6 sene tıp oku koca koca latince kitaplar bitir, asistanlık pratisyenlik sürün, sonra tus'a gir, uzmanlaş, doğu göreviydi aylarca nöbetiydi falan dayan. Sonra bu kadar dertten sonra hah nihayet değdi doktorum de, ama git adamdan bok çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 amcaya da doktorlara da orayı temizleyen görevliye de çok acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Görünümü araba lastiğine benziyordu! 3 ayda ağırlığı 12 kg'a boyu 60 cm'ye ulaştı! Konya Akşehir'de yaşayan 74 yaşındaki Abdil Yüksel, yaklaşık üç ay boyunca şiddetli bir kabızlık yaşadı. Bu süre içinde çok büyük sıkıntılar çeken ve Konya'da bir hastaneye giden Abdil Yüksel'in durumuna müdahale edilemedi. Bunun üzerine oğlu ve damadı Abdil Yüksel'i hastaneye getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Yemiş yemiş sıçmamış diye bi tabir var ya, aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bide vidanjörle açmışlardır bence, yani ben olsam öyle yapardım girmezdim o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Abi oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben 3 gün yapamadım mı stres sıkıntı yapıp doktora gitmiştim adam 3 ay nasıl dayanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adamın iç dünyası karmakarışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 artık gergedanlara daha bir farklı bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adamın içi kokmuştur be , o kadar süre bok mu kalır yaw vücutta, hiç bir yerde görmedim bu haberi sallamışlarda olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laorx said: abi iğrenç iğrenç başlıklar ya, gidin carmen electra havuz başında yoga yapıyo gibi başlıklar açın lütefen, içimiz açılsın brz. bu ne boktan thread. niye? carmen electra sıçmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.aydinses.com//images/haberler/dev_bagirsak_soke_etti.jpg abi adamın yüz ifadesi tam sıçtım rahatladım ama halim de almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adam tüm içini dökmüş doktora, incecik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar