Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 peki ağaç ekiim bari oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @Mosquito gittim oraya dedigin gibi marin evleri icin o alan . o evler kaca bilmıyorum . onun hemen arkasında ki ev icin ayrılmıs alanda ise degil ev agac dikicek yer kalmamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Kurmak istedigim ev. Evi mukemmel noktaya kurmus senin dedigin yer hemen yanıda auction var. ve denize sıfır ev . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 totemic said: o verandasından balık tutan adamı kesmek ANNEN'in asli görevi olmalıdır.. http://perlbal.hi-pi.com/blog-images/774696/gd/135090678911/O-mundo-sera-meu-Hi-hi-hi-hi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sayfalardır sims gibi oynuyor millet.. :) ev yap gemi yap evinin varendasından balık tut, rakı beyaz peynir kavun filan acabiliyoz mu! dallas yapcam demiş adam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Saykoleo said: peki ağaç ekiim bari oraya. aynen log iyi para ediyor, uzun süreli ek zırt pırt dönmek zorunda kalma ben para için birşey deniyorum bakalım tutarsa paylaşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Adam gemiye teleskop koymus uzakları gormek icin. Acaba evede bir tane koyup gokyuzunu inceleyebiliyormuyuz . merak ettim . Şöyle yıldızları falam inclerdim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hayır bı seyi merak ettim.. hepiniz böyle arıcılık odunculuk kurtculuk balıkcılık filan takılıyorsunuz.. e niye bir yerde toplanmıyorsunuz? böyle ufaktan bir köy kursanız.. kendi aranızda iş bölümü yaparak el emeği göz nuru çalışsınız üretseniz.. küçük köyünüzde sosyalist bir yaşam sürseniz..olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 daha çok ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tinu said: hayır bı seyi merak ettim.. hepiniz böyle arıcılık odunculuk kurtculuk balıkcılık filan takılıyorsunuz.. e niye bir yerde toplanmıyorsunuz? böyle ufaktan bir köy kursanız.. kendi aranızda iş bölümü yaparak el emeği göz nuru çalışsınız üretseniz.. küçük köyünüzde sosyalist bir yaşam sürseniz..olmuyor mu? Anında başımıza yıkarlar o köyü dedigin 3. kıtada oluyor orda herşey fazlası ile serbest . Burada degil ev agac koyucak yer yok artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 böyle bi ada filan bulamıyor musunuz? 10 15 kişi bir arada konumlanacak? basımıza yıkarlar dıyorsun .. tek tek farklı yerlerde yapınca yıkmıyorlar da bir arada olunca mı yıkıyorlar.. yani köy gibi bir oluşumun ne zararı var? 3. kıtaya gidilemiyor mu? harita da yer kalmadı mı yanı bir arada yerşelebileceğiz. yanlış hatırlamıyorsam starwars galaxies de vardı böyle türklerden oluşuan bir şehir, millet yan yana yapmıştı evlerini başkanı valisi filan bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi 10k player'ın oynadığı UO serverını düşün. yerleşecek, ekim yapacak, grieften uzak duracak yer yok asdasd. tek server olduğu için aşırı bir kalabalık söz konusu. hatta o kadar komik ki millet public ekim yapıyor ama public ekim yaptığında biri bulursa sökebiliyor veya gather yapabiliyor olgunlaşmışsa. crim oluyorsun ama yargılanana kadar bir şey olmuyor. böyle dağa tepeye millet gizli noktalara ekim yapıyor. O KADAR ÇOK OYUNCU VAR Kİ nereye saklarsa sakla bulunuyor abi. ben böyle tepelerde, ağaçların arasına saklanmış vs. o kadar çok ekim buldum ki adshauısdasd devasa dünyada taşın altına saklıyorsun biri gelip buluyor yani o kadar kalabalık. en azından starter adaları böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 en basitinden mesela benim evi yapmak icin oraya 10 stone blok 10 agac blok 6 demir blok tasımam gerek bunları tasıyıncaya kadar sınırsız sayıda kesilirim her birini tek tek tasıyorsun . tasırken yuruyus hızın %20 ye dusuyor Seni kesmek icin millet birbirini kesiyor sag kalan seni kesiyor. yani ev yeri bulupda bir de kurmak var ki o cok daha zor. 26 kere gidip gelmem gerek dunya kadar mesafeyi ..... kesildimmi mal gidiyor mesela bir log blogu 22 gold cok buyuk bir para bu sıradan bir oyuncunun bir gunluk kazancı hatta bu kadar kazanamıyan cok oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 illegal bitkiler var mi lan ekilebilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hahaha ağaç buldum 17 log artı 3 tane thuja bark verdi. gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://www.ihatemmorpgs.com/2014/05/from-korea-with-love.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 eski guildime yardım ediyorum . Sonra bana ev bakmaya gidicez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 adam ne gemiler yapmış ya innin 'in böyle gemilere ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bişey daha sormak istiyorum, gemi yaptıktan sonra o topları falan da ayrı mı yapıyoruz yoksa kendisi mi gleiyo gemiyi yapınca? ay ben çok heyecanlıyım şu oyun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bizim bıngo ile yaptığımız gemide 1 tane top kendinden geldi ama gülleyi satın alman gerekiyor fırlatmak için. Öyle bedava yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Oyunda çanta sistemi nasıl ? Birde banka sistemi global filan deniyordu ama anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu oyuna ayrı bölüm falan açılsın ya wow'u katlar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ev icin arsa bulma çalışmalarım okyanusun ortasında umutsuzlukla devam ediyor . adacık bile diyemiyecegimiz okyanusun ortasındaki ufacık kara parcaları bile parsellenmis ve uzerine evler dikilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes şu senin gemiyi geçenlerde korsanlar batırmıştı galiba dimi? tekrar tamir edip eski hlaine getirmek kaça patlıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar