Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

hayır bı seyi merak ettim.. hepiniz böyle arıcılık odunculuk kurtculuk balıkcılık filan takılıyorsunuz.. e niye bir yerde toplanmıyorsunuz? böyle ufaktan bir köy kursanız.. kendi aranızda iş bölümü yaparak el emeği göz nuru çalışsınız üretseniz.. küçük köyünüzde sosyalist bir yaşam sürseniz..olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

hayır bı seyi merak ettim.. hepiniz böyle arıcılık odunculuk kurtculuk balıkcılık filan takılıyorsunuz.. e niye bir yerde toplanmıyorsunuz? böyle ufaktan bir köy kursanız.. kendi aranızda iş bölümü yaparak el emeği göz nuru çalışsınız üretseniz.. küçük köyünüzde sosyalist bir yaşam sürseniz..olmuyor mu?

Anında başımıza yıkarlar o köyü dedigin 3. kıtada oluyor orda herşey fazlası ile serbest .
Burada degil ev agac koyucak yer yok artık .
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bi ada filan bulamıyor musunuz? 10 15 kişi bir arada konumlanacak?

basımıza yıkarlar dıyorsun .. tek tek farklı yerlerde yapınca yıkmıyorlar da bir arada olunca mı yıkıyorlar.. yani köy gibi bir oluşumun ne zararı var?

3. kıtaya gidilemiyor mu? harita da yer kalmadı mı yanı bir arada yerşelebileceğiz.

yanlış hatırlamıyorsam starwars galaxies de vardı böyle türklerden oluşuan bir şehir, millet yan yana yapmıştı evlerini başkanı valisi filan bile vardı
Sosyal ağlarda paylaş

abi 10k player'ın oynadığı UO serverını düşün. yerleşecek, ekim yapacak, grieften uzak duracak yer yok asdasd. tek server olduğu için aşırı bir kalabalık söz konusu.

hatta o kadar komik ki millet public ekim yapıyor ama public ekim yaptığında biri bulursa sökebiliyor veya gather yapabiliyor olgunlaşmışsa. crim oluyorsun ama yargılanana kadar bir şey olmuyor. böyle dağa tepeye millet gizli noktalara ekim yapıyor. O KADAR ÇOK OYUNCU VAR Kİ nereye saklarsa sakla bulunuyor abi. ben böyle tepelerde, ağaçların arasına saklanmış vs. o kadar çok ekim buldum ki adshauısdasd

devasa dünyada taşın altına saklıyorsun biri gelip buluyor yani o kadar kalabalık. en azından starter adaları böyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

en basitinden mesela benim evi yapmak icin oraya 10 stone blok 10 agac blok 6 demir blok tasımam gerek
bunları tasıyıncaya kadar sınırsız sayıda kesilirim her birini tek tek tasıyorsun .
tasırken yuruyus hızın %20 ye dusuyor
Seni kesmek icin millet birbirini kesiyor sag kalan seni kesiyor.
yani ev yeri bulupda bir de kurmak var ki o cok daha zor.
26 kere gidip gelmem gerek dunya kadar mesafeyi .....
kesildimmi mal gidiyor mesela bir log blogu 22 gold cok buyuk bir para bu sıradan bir oyuncunun bir gunluk kazancı hatta bu kadar kazanamıyan cok oyuncu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...