Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

pratik ve uygulanabilir değil çünkü abi dediğin şey. sen bir yere ev atmak için çok fazla zaman + materyal harcıyorsun. o yeri bulmak/yerleşmek için yarışıyorsun. eğer biri gelip basit bir şekilde yıkarsa bunların hiçbirinin anlamı kalmaz.

senin dediğin guild/clan holdingleri için olur. mesela clan olarak kale yaparsın, köy yaparsın ne bileyim tarla yaparsın başka bir clan gelir onu ele geçirmek/yok etmek için saldırır.

diğer türlü safi grief yani.
Sosyal ağlarda paylaş

evin haftalik vergisini odemeyi unuttuysan evin yagmalanmaya acik hale geliyor. ne var ne yoksa goturebilirler icindeki ve tarlandaki ama ev 1 hafta sonra yok olur ve onun blueprinti mail ile sahibine gider.

guild topraklarindaki evlerde ise; ayni sekilde toprak agasina haftalik kirasini ödüyorsun, ödemessen yaglamalayabilirler. ve farkli olarak baska bir guild topregi ele gecirirse sen vergisini ödesende ödemesende evini yagmalayip, YIKABILIRLER.

bildigim bu sekilde, yanlisim varsa bilen düzeltsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ekledim totemic, atın isimleri de ekleyim millet

bu arada battleping diye bir program indirdim. ping düşürenler var ya onlardan. archeage NA alpha için destek vermişler. trial olarak kullanıyorum şu an texas 2 serverında, eu gibi oldu ping.

bir günde bir community'e bu kadar katkıda bulunulur yani:

http://www.battleping.com/

indirin,
server texas 2,
game connection'a basın,
connected desin,
sonra oyunu launcherdan çalıştırın
game detected diyecek

parasız da 30 dk da bir dc yapıyor ama deneyip fark görmek için iyi.

aylık da 5 dolar zaten bedeve.

kalabalık mekanlara girmedim ama şu an fps çok iyi. gtx 680 ile herşey sonuna kadar açık. sadece bazı geçişlerde anlık fps düşüşleri oluyor ama bir daha tekrar ettiğinde olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...