Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

AA streamleri çok kötü zaten ya. adamlar farmville oynayarak chat izliyorlar. hele bu en çok izlenen sakallı bir tip var, adam bütün memberlara selam veriyor, iyi günler diliyor fakat siber-host olmuş herif. bu ne arkadaş. müşteri her zaman haklıdır, müşteriye kaliteli hizmet, kendini özel hissettirmeyi stream'e taşımasınlar bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyunun kombatı baya patates zaten imam

build yapısı dışında (3 classı birleştirme) tab and shoot direkt. taktiksel hiçbir şey yok.

modern hayatın beyaz yakalılarındaki tatmin edilmeyen bekleyen çiftçi, ırgat benliğini iyi yakaladı yapımcılar. farmville, sims, second life gibi bunu oynayacak millet o zaman anlaşıldı.

'kentlilerin fantastik pastoral hayata özlemi online' koysunlar o zaman admını asdfg

fak dis şit o zaman. benim için patlıyor şahsen oyun yavaş yavaş.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar pvp'i güzel bir konseptin içine oturtmaya çalışıyor ama o darkfall'daki pvp'i beklemek çok saçma abi. 3v1 her türlü instant patlatır. quantity>quality esastır pvp'de bu mekaniklerle. dodge, aim, positioning hiçbir şey yok. tab'a bas, keybash.

şunun sandbox öğelerini darkfalla entegre etseler herhalde işi gücü bırakır kendimi oyuna veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi pvp her zaman oyun için daha iyi olmuyor abi

carebear yoğunluğu düşündüğünde pvp çok skill based olursa çok fazla oyuncu oyundan soğuyor ve oynamayı bırakıyor. örnek veriyorum darkfall'da bir tane hardcore 5 tane carebear'ı yanyana ip gibi dizer. casual carebearlar bu durumdan son derece hızlı irrite oluyorlar. pati tayfası olarak bizde oynarken yaşadık yani bu durumu. herkesin işi var gücü var 20k prowess doğru düzgün pvp deneyimimiz yok. 2 tane adamı 6 kişi kesecez diye uğraşıp duruyorduk. df1'den ben 3v1 yapıp kazandığım olmuştur dodgelayıp hitleyerek. tab-target sistemine sahip bir oyunda bunu yapamazsın. 3 kişi targetlayıp spamlamaya başladı mı dümdüz ederler adamı. carebearların yani oyunu taşıyan kesimin bu sistem daha çok hoşuna gidiyor ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Player driven economyi ayakta tutacak bir pvp sistemi lazım, zaten loot olmaması baştan soru işareti pvp gereksiz ise eğer yada zevksiz ise bu kadar farm ıvır zıvır eninde sonunda şişer oyun ekonomisi, şimdi beta alpha neyse ama zaten sand box bir oyunun kendine gelmesi çok uzun süren bir dönem.

Ben daha light bir eve bekliyorum ama sanırım bu daha komplike bir wow.
Sosyal ağlarda paylaş

26 dolar vergiyi bypass edebilir miyiz denedim de olmuyor ne yazık ki. kart/paypal registered address çek ediyorlar. paypalda kredi kartından dolayı başka ülkeyi seçemiyorsun kredi kartına bağlı adress olarak.

aa oldu lan. direkt kredi kartını amerikadaki eski adresle yazdım.

vpn ile login oluyorsunuz.
kayıtlı payment methodları siliyorsunuz.
change country diyorsunuz, us'i seçiyorsunuz.
kredi kartı ile birlikte amerikada bir adres yazıyorsunuz.
payment method'u register ediyor.
archeage'i alma ekranına gidiyorsunuz 149.99 olarak görünüyor ve vergi kalkıyor.

26 dolar 26 dolardır.

sonrasında payment method'u silip, ülkeyi tekrar değiştirebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Darkfall kadar hardcore bir oyun beklememek gerek. Tab targeting ne kadar datkfall sisteminin yaninda bayik kalsa da o sistem de gercekten insani cok kastiriyordu. Mage adamsin quake oynar gibi adamin ayagina sikmaya calisiyosun, zaten uzaktan fireball falan tutturmak buyuk basariydi, ozellikle yuksek ping varsa. Ayrica Darkfall'da da item ve prowess yetenegin cok onune geciyordu, iyi itemli adama butun gucunle vursan 2 hp dusuyodu yani o baya frustrating bir olaydi bence. Ha full loot olmasi mukemmel bir sey ama bir yandan da insani cok yoran bir sey. Isten eve gelmisim iki saat oyun oyniycam, hiyar gibi olsem onun bir saati ustume basima bir seyler toplamakla geciyor. Olmasi gereken sandbox bence de o ama yogun calisan insanlar icin hic feasible degil ne yazik ki. O yuzden AA sistemini cok sevdim ben, olmek cezasiz kalmiyor ama hayata da bastan baslamak zorunda kalmiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

darkfall oynamama sebebim abi. o kadar çok angaryası var ki. akşam pvp'e gideceksin, gün içinde 2 saat kemiksiz grind'in var. o da 3 defa ölürsen falan yani. ertesi sabah donla reset. üniversite zamanı eyvallah çok güzeldi, oynarken de lootlayan taraf olduğunda verdiği haz gaming'de top seviyede fakat vaktin var ise.

biliyorum darkfall'u açtırsam, 2 hesap açacam yine. 2 tane pc çalışarak, sürekli gathering sürekli fishing. akşam iki saat keyifli oynayabileyim diye.

her sistemin artıları eksileri var. pc başında geçirebileceğimiz süre azaldıkca bu sistem daha mantıklı bir hale geliyor. üniversite yıllarında olsam şu oyunun yüzüne bakmam cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

slow download fix'ini de atayım:

We were having an issue that caused the download speed to be slower than it should, but it looks like we've gotten that sorted out. Can you try these steps to flush your DNS cache, which should help you get the benefit of our recent change?

1. Press the Windows key and the "R" key simultaneously to bring up the Run function.
2. In the run box, please type in the letters "cmd" without the quotes.
3. This will bring up the command prompt, where you can type in commands
4. Type the following command: ipconfig /flushdns
5. You should then receive a notification stating that Windows IP Configuration has Successfully flushed the DNS Resolver Cache.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

darkfall oynamama sebebim abi. o kadar çok angaryası var ki. akşam pvp'e gideceksin, gün içinde 2 saat kemiksiz grind'in var. o da 3 defa ölürsen falan yani. ertesi sabah donla reset. üniversite zamanı eyvallah çok güzeldi, oynarken de lootlayan taraf olduğunda verdiği haz gaming'de top seviyede fakat vaktin var ise.

biliyorum darkfall'u açtırsam, 2 hesap açacam yine. 2 tane pc çalışarak, sürekli gathering sürekli fishing. akşam iki saat keyifli oynayabileyim diye.

her sistemin artıları eksileri var. pc başında geçirebileceğimiz süre azaldıkca bu sistem daha mantıklı bir hale geliyor. üniversite yıllarında olsam şu oyunun yüzüne bakmam cidden.

darkfall un o kadar angarya olmasının vakit harcamamsının nedeni pratik olmayışıydı. adamlarda sandbox = mümkün olduğunca çile, zahmet anlayışı vardı. en bariz örnk travel sistemi rezalet. sadece arkadaşlarınla buluşmak için bile 45 dakka at biniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi güzel diyosunda fast travel sistemi olsa bölge savaşlarının hiçbir anlamı kalmaz. ne scout kalır, ne covert operations kalır, ne de guild savaşları aynı kıvamda olur. kalenin dibine teleport ol, raid yap. oyunun massive pvp'sinden çok büyük stratejik bir bölümü ortadan kaldırıyor fast travel.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...