Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

[video]https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=-RyNcdqvRzno-M&tbnid=lUDak486eE-5pM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuQT_4n_Ukuo&ei=o653U5_aBoXeOtnkgZgK&bvm=bv.66917471,d.d2k&psig=AFQjCNGmm2voyU5XquyOv1qzvGsRDnbCXg&ust=1400438808090953?feature=oembed" width="459">

6000 dolar üsttekini fiyatı 1500 dolara dusunce alıcam bekliyorum.

Ostendo CDM43 : 43″ CURVED computer display with a 32:10 screen ratio! 6000dolar şu an
Benimki 21:9 **** 32:10 cok buyuk bir upgrade.
Senelerce surround monitor kullandım 3 monitor setup hep bunları bekledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bingildak said:

dün iş canımı sıktı, başlarım lan işinize deyip archeage sayfasını açtım, kredi kartını girdim, payment method ekletmedi sistem hata verip. hehe.

THANKS TRION.

abi haha o kadar laf edip alırsan gülerim ama.

abi şöyle ki betayı herifler götüm gibi yapacaklar. biraz okudum araştırdım, 3-5 günlük betalar açılacakmış sürekli olarak. şu derinlikle bir sandbox'da 3-5 günde ne yapacaksın? progress sürekli silinecek artı EU serverı açmayacaklarmış OB'e kadar. diğer yanda alpha (nasıl alphaysa artık) ptr'a dönüşüp 7/24 wipesiz oyun sunacak release'e kadar.

beta almak gerçekten anlamlı değil. ya alpha alacaksın ya da rusa gir orada takıl yani. 3-5 günlük betadan hiçbir şey anlaşılmaz şu oyunda.

benim bildiğim bir oyun alphadan closed betaya geçtiğinde oyun closed betaya geçer. alpha ile beta paralel yürümez. phase'dir, phase atlanır yani. bu şerefsizler sırf millet 150 dolar versin diye böyle bir yola başvurmuşlar. hiç etik değil yaptıkları. baya gözümden düştüler şu hareketleriyle f2p'i iyi öğrenmiş trion.

gerçek durum şöyle :

alpha eşittir beta. beta eşittir stress testing/marketing/show case.

kesinlikle 150 dolarlık bir değeri yok ama işte sandbox olunca insanın eli gidiyor ya. betaya 50 dolar vermeyeceğim ama orası kesin yani. şuna 150 veririm, betaya 50 vermem. yavşak herifler 3 günlük sandbox betası mı olur lan. closed beta dediğin sürekli açıktır bakım ve güncelleme dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok haklısında sence bu kimin sucu ?
elite şu an 240 euro sandbox
Archage 150 dolar+25 sınırlı sandbox
Neden peki bu 2 oyunu oynama ihtiyacı duyuyorum ?
Cunki kimse bu tür bir oyun yapmaya cesaret edemiyor.
Eve online i 3 kere bıraktım . bir anda cok buyuk kayıp oluyor sanalda olsa stresi cok buyuk . Oyuncu kacıyor.
Elite da da aynısı var , archage dede sınırlısı. GEmi cıkartamaz oldum bir cok yerde korkudan.
Bu tür oyunlar cogalsa, bu rakamları istiyemezler .
Ama nerdeyse bu alanda tekeller ki Hitap ettikleri kitle belli. Oyunu alıcak kitle zaten belli .
Keşke diger firmalarda bu oyunlara yönelse .
Ama sanırım bizim gibiler az ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...