Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Cryengine 3 ile hazırlandığı için grafiklerde sıkıntı yok, sadece nvidia dx 11 de yer yer problemli ki düzelmeyecek bir şey değil(daha yeni bir ayar çektiler), ortam, atmosfer olayları, karakter ve zırh çizimleri son derece başarılı. Silk road ile alakası yok, belki tarz olarak uzak doğu sanat yaklaşımı hoşunuza gitmeyebilir ama oda bir Lineage 2 gibi değil (domalarak koşan hatunlar beklemeyin). Bir UO veya SWG oynamış ve artık böyle oyunlar yok diyenler için şu an biçilmiş kaftan.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

Xaenin said:

Gerizekalı olduğun için karşılaştırabilirsin ancak.

yukarıda hala adam iyi oldugunu iddaa ediyor sdf

Just got to test the RU version today and first impressions are that they have done something amazing with the graphics. Never seen a more realistic looking MMO with such amazing graphics to be honest. It might be due to Cry Engine 3. It makes ESO look VERY BAD, animation/graphics wise.
Hatırlatırım ru 11giga alpha 26 giga cok buyuk grafik farkı var ki insanlar ru nun grafiklerinin bile esodan iyi oldugunu soyluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçma sapan aynı şeyi yazıp duruyorsun akirafes. bu kadarda bağnaz savunmayın oyunu. game size ile ne alakası olabilir grafiklerin? oyun, aynı oyun, aynı grafik motorunu kullanıyor clientlar. alpha'nın içinde daha bir sürü localizasyon dosyaları FR, DE vs. bir ton şey olabilir. çok basit örnek vericem, oyun torrentlerine bakarsan multi language olanlar, tek language ripli olanların iki katı size falan olur boş laf yani bu.

şurdaki ini tweaklerini yapın. dx11 max out bi görelim grafikleri. koyduğu bütün ss'lerde grafikler maket yani, gözümüzle gördüğümüze mi inanalım dediğinize mi anlamadım. daha önce de yazdım hala OMO OLPHO YORMOALTO GOGOBOYT
Sosyal ağlarda paylaş

izlediğim 334343 youtube videosuna göre söyleyebilirim ki grafikler gayet iyi . ama oyunun olayı başka o yüzden kimse grafiğe takılmıyor. bi ara gaza gelip rus versiyonuna nasıl girilir nasıl mail.ru hesabı ile register olup ingilizce patch çakılır bu videoları bile izledim ama zor geldi . sanmıyorum becerebileceğimi.
yine de oyun güzel aga seyredene . oynayana nasıldır şimdilik bilemiyoruz .
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi 1-2 video izledim de, oyunun olayını tam çözemedim. tamam farming, landowning olayları falan hoş, class sistemi değişik olmuş ona da eyvallah. ama onun harici gördüklerim theme park mmo kafası. quest al, git şunu kes, gidersin başkası onu yeni kesmiştir, spawn olmasını beklersin tekrar kesersin quest biter, sonraki queste geçersin, böyle böyle gider, en son max level zone'a gider pvp yaparsın bitti oyun.

sandbox elementi neresinde bu işin tam kavrayamadım.

yani izlediğim videoda adamın sağda birikmiş quest listesini ve görevlerini görünce, bi de bitanesini yapmaya gittiğinde oradaki spawnın başında bekleyenleri görünce tekrardan soğudum şu mmo kafasından.
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

Saeros said:

iyiymiş ticaret olayı
oyun fakirlere ne zaman açılıyor

rus serveri acik. client ingilizce oynayabiliyorsun.

ben de betada alicam ama o zamana kadar rusta takiliyorum. alanlara no disrispekt ama ben cidden nefsimi kontrol ederim boyle para harcayacagima.

o paraya 2 gece daha 4 yildizli otelde kalirim ben yaz tatilimde

ya benim client ingilizceden rusçaya döndü tekrar, birşey de yapmadım neden olmuş olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...