bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.gagaleri.com/resimler/unutulmaz-capslar-1_6.jpg gezi ve yurtdışı anıları için : http://forum.paticik.com/list.php?23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 akirafes sen bunlara bakma, oyunla ilgili 2 şey öğreniyoruz en azından senin sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Lord of the keyboard :) a.k.a. "Keyboard Hero" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paticik forum ahalisinden @Serkanay da Guildimize bugün katıldı . Hoşgeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 serkanay sen çok sessizsin abi, iki üç kalem bir şeyler sende paylaş. ss atın bol bol. pvp anısı paylaşın. ağzımız sulansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 akirafes said: Şunu belirtmek isterim .Londrada yaşadıgım mütdetce tek kelime ingilizce konuşmadım .Onlar benim dilimi ögrensin. Ayrıca bildigim diger dilleride diger ülkelerde hic konuşmadım . tebrikler abi. derslerini vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Afterdeep said: Konu ile pek alakalı değil ama bende yutdışında yaşadım hatırı sayılır bir süre. Oranın dilini orada konuşmamak gibi bencilce ve saçma bir düşünce malesef olamaz, buna katılmıyorum. 50 yıldır orada olup iki kelimeyi bir araya getiren Türkleri gördüğümde bir tarafımla gülüyordum malesef. Tembellikten başka birşey değil... Ayrıca yurtdışına yaptığım seyahatlerde hep çok iyi ve yardımsever insanlara denk gelmişimdir. Ama nedense ülkeme geri dönünce ilk dakikadan insanlarla dalaşmaya başlıyorum bir şekilde.. Neyse çok uzatmayalım bence oyun konusuna dönün :) abi ben New Jerseydeyim Burdaki koreliler bir baska Large Latte istiyorum baristadan. Larci latte? diye soruyorlar paso. Eleman dogma buyume 'muricali bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Archage de dedigim gibi ev çok önemli . Tam emin degilim ama oyundaki atolyelerde en fazla 34 level item yapabiiyorsunuz . 50 level itemler icinse bu atalyöleri ya evinize veya guild kalenize kuruyorsunuz . Bu özel atölyenizde daha kaliteli ürünleri daha az masrafla yapıyorsunuz.Oyunda player craft itemler cok daha degerli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 @SenariouS US de yaşamayı her zaman çok zor buldum . Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 craft sistemi nasıl çalışıyor? yeni tip random stat şeklinde mi yoksa eski tip direkt olarak level'ı tipi, statları belli bir şekilde mi craft ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 SenariouS said: abi ben New Jerseydeyim olm sen yozgatta yasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Craft sistemini kıyaslayarsam swg ve eve den kötü digerlerinden çok daha iyi . carafting skill olarak calısıyor ve levellanıyor.Bir konuda ne kadar cok skill o kadar cok kazanç .Craft yaptıkca o konu üzerinde skilin artıyor. Yalnız burdaki sistem swg ve eve dende derin çok fazla sey yapılınabiliniyor.Ana amac bir cok yan ögeden oluşuyor Ve npc ler bunların hic birini satmıyor. Tamamıyle oyuncu ekonomisine dayalı bir sistem . Mesela bugün palet ve deniz gözlügü yaptık .deniz altının daha iyi göründügünü cok daha hızlı yuzdugumuzu kesfettik. Başarılı bir craft sistemi icin item decay in olması gerek . Ne yazıkki burada yalnızca ölünce hasar alıp onarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 aquila said: SenariouS said: abi ben New Jerseydeyim olm sen yozgatta yasiyosun. newyorker procladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Gördügüm en iyi sandbox crafting sistemi secondlife daydı . Onun 10 da biri edicek bir crafting sistemi daha görmedim . Archage de labor olayı gerçekten bir crafter icin felaket. Ama diger yandan diger oyunculara ekmek kapısı acıyor. Mesela siz iron ore u baskasına ingot yaptırıyorsunuz . Degerli iş gucunuzu detgersiz bir maden için eritip külceletmeye kullanmıyorsunuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 moriarty said: newyorker procladı abi new york koprusunun hemen ordayim manhattan 20 dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yuzerek bibucuk saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Newyorda yaşamak herhalde archage de yaşamak kadar zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 İnek memesinden new york'taki hayat şartlarına ne zaman evrildi lan konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NIpGvCRy1kM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bu adamı hic sevmiyorum bunun gibisi dolu .Gel parayı burda kazan almanyada vergi öde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 euro. eskiden olsa mark vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar