Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Bugün 16x16 tarla görevine gittim. Görev geregi diger bir kıtaya teslimat yapmak gerek. Bu kadar korsanın oldugu okyanusu aşmak zor degil imkansız tabii. Ama işte denedik bir kayıkla :P sonuç tabii ki buyuk bir sehirde limana gidip millete yalvarmak .

Bu yanki kanka en sonunda acıdı 4 altın teklifime . Paraya gerek yok diye beni karşı kıtaya gecirme sözü verdi .
Ben ,ya o yanki veya korsan lar tarafından saldırı beklerken , deniz canavarları tarafından öldürülmem supriz oldu.
Neyse yanki kanki iyi cıktı beni terar karadan aldı . öldügüm noktaya geldik. degerli yukum ki cok degerli ondan kazancımla 16x16 tarla alacaktım . Okyanusta duruyordu atladım cıkarmaya hemen. indim ,indim baktım nefes yarı yarıya bitti . dedim işte o an , neden 20 saniye nefesi fazla olan elf açmadım .
Neyse yukarı çıktım . Yanki kanka hazırlıklıymış gemisinden dalgıc takımlarını cıkardı daldı . Ama gelmiyor geri . Neyse yukarı çıktı
iyi habermi istersin kötü habermi dedi.
iyi haber kargon asagıda
Kötü haber ise cok derinde cıkartamıyorum denizaltı gerek.
Şansıma daha deniz altı tabiiki çok az kişide var.
Neyse kargom orada 3gun kalıyormus en azından yerini ben biliyorum kanki saglam cıktı sonra gelip almaz.
3 gun icinde bir submarine bulursam :P
Bu başımdan gecen bir hikaye .
Birde hazine avcıları var deniz altıyla gidip gemilerin batmasını bekliyor batıkları cıkartıyor
Oyun bu olsa gerek.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok hızlı özet ru serverindan gelenlerin kelimeleri
- Abi bura ps4 bizim ora ps2 grafik acısından .
- Bizim ora buraya göre marioydu zorluk olarak
- Skiller burda cok farklı bu skiller bizim orda yok .
iki tarafı da denemiş kişilerin sözleri .
Daha gelir gelmez 2 gemi kesitiler adam bası 5 er altın loot ettiler ki levelları 27 civari .
Bu arada ben yine kesildim malım gitti.

Sosyal ağlarda paylaş

Hocam esonun pvpsi ni hala güzel buluyorum pve si cok kotu . Ama esoda gelicek gormuyorum.
Yani birde archage varken eso ya vakit ayırmak bana gore degil .
Archage i cok uzun zamandır bekliyordum everquesti bekledigim gibi
Everquest cıkınca archagei birakip gecicem. Gectigimde everquest cok iyi diyecegim gibi bir olay bu .
Sosyal ağlarda paylaş

Eso gfx > archeage

Acik acik yani ben ikisi arasinda baya fark buldum.

Aiona cok benzer ama daha kotu bununkiler ozensiz detaysiz basit gibi. Batmiyor ama ooo gfx de dedirtmiyor. aion v1.0 hatirlayan varsa ona benzer simdi aion 4.0 ornegin fena iyi.

npcler yerlerinde genelde donuk duruyor agaclar ornegin pat pat oraya buraya konmus gibi, evler vs yerden bitmis gibi.. yani oynayinca gorursunuz de hani grafik zaten bu oyunun onceligi degil ama esodan iyi demek olmamis akirafes.

esonun grafikleride mat ben pek begenmemistim ama su ikisi arasinda girip bakinca eso bu konuda daha iyi. diger konulari bilemem :D
Sosyal ağlarda paylaş

http://images.mmorpg.com//images/galleries/full/132013/42934732-dab6-41b6-ba57-6a52b674d907.jpg

misal su resimdeki inekler kipirdamiyorlar. en azindan rus serverinde boyleydi. boyle etrafta bir suru inek hepsi donuk ornegin.

agaclar yerden bitiyor ama cevreleri sadece ciplak hic tas ot vs yoktu.

evlerin kenarlari direk yer textureundan cikiyor hani aralarinda bir tas bir ot yok. moblar ornegin orada kume seklinde duruyorlar falan. kosma animasyonu bana cok itici geldi birde.

ama dedigim gibi bu kadar icerigi yuksek oyunun grafikleri fazla dert olmayacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...