Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Aldim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hayırlı olsun iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 oo hayırlı olsun bol bol ss beklıyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ?? Bunu diil be ya.. Star citizeni sormustu.. Sacma sapan aldim onu zaten. Manasiz bidaha da almam alpha kickstarter vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 @akirafes family kaç kişilik oluyor yer varsa bende geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bilmem vardır var gel guild kuramıyoruz bizde family takılıyoruz sayımız yetmiyormuş ama bizim tarafdamıydın sen ? Biz nuia dayız degilsen yeni ac bir gunde 20lersein zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bu arada Bugün 16x16 tarla görevine gittim. Görev geregi diger bir kıtaya teslimat yapmak gerek. Bu kadar korsanın oldugu okyanusu aşmak zor degil imkansız tabii. Ama işte denedik bir kayıkla :P sonuç tabii ki buyuk bir sehirde limana gidip millete yalvarmak . Bu yanki kanka en sonunda acıdı 4 altın teklifime . Paraya gerek yok diye beni karşı kıtaya gecirme sözü verdi . Ben ,ya o yanki veya korsan lar tarafından saldırı beklerken , deniz canavarları tarafından öldürülmem supriz oldu. Neyse yanki kanki iyi cıktı beni terar karadan aldı . öldügüm noktaya geldik. degerli yukum ki cok degerli ondan kazancımla 16x16 tarla alacaktım . Okyanusta duruyordu atladım cıkarmaya hemen. indim ,indim baktım nefes yarı yarıya bitti . dedim işte o an , neden 20 saniye nefesi fazla olan elf açmadım . Neyse yukarı çıktım . Yanki kanka hazırlıklıymış gemisinden dalgıc takımlarını cıkardı daldı . Ama gelmiyor geri . Neyse yukarı çıktı iyi habermi istersin kötü habermi dedi. iyi haber kargon asagıda Kötü haber ise cok derinde cıkartamıyorum denizaltı gerek. Şansıma daha deniz altı tabiiki çok az kişide var. Neyse kargom orada 3gun kalıyormus en azından yerini ben biliyorum kanki saglam cıktı sonra gelip almaz. 3 gun icinde bir submarine bulursam :P Bu başımdan gecen bir hikaye . Birde hazine avcıları var deniz altıyla gidip gemilerin batmasını bekliyor batıkları cıkartıyor Oyun bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Cok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ya esoda takılamadık , Ben şahsen elite düşünüyordum ama seninle takılmak icin bir star da ben alayım diyorum ne dersin Kanuni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi takilirizda alinacak sey diil star, hangar modulu var anca sakin alma. Eve online oynamistim ama denk gelmedik herhalde.. Ilk ciktiginda gelin dedim herkese wow yuzunden dimdizlak tek basima kalmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 soldaki chat yazıya dikkat edin (3 tür yük kaptırıyorum) Burası çok tehlikeli bir yer işte bunu diyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 nası ya loot mu var bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi lootsuz oyun oynanırmı sene gelmiş 2014 tabiiki var biz neden oynuyoruzki .Korkudan adım atamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi oyunda bir asyalılık yok değil sanki bi gıcık etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oynadigimda ben tarz grafik ortam vs direk aion dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 var zaten asyalılık asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Çok hızlı özet ru serverindan gelenlerin kelimeleri - Abi bura ps4 bizim ora ps2 grafik acısından . - Bizim ora buraya göre marioydu zorluk olarak - Skiller burda cok farklı bu skiller bizim orda yok . iki tarafı da denemiş kişilerin sözleri . Daha gelir gelmez 2 gemi kesitiler adam bası 5 er altın loot ettiler ki levelları 27 civari . Bu arada ben yine kesildim malım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Grafikler bir tek bana mı kötü geliyor ? Önceki sayfalarda çok eye candy grafikler filan demiş akirafes ama bana bi itici geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hocam duşuk modda oynıyorum . Ru den gelen arklar grafikler burada super diyorlar. Grafikler esoyla kıyaslanmıyacak kadar iyi . Bird hep uzakdan oynuyoruz krakteri yakın zoom lu degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Akirafes ben seni anlayamadım ya, daha beş gün önce öve öve ESO'yu bitiremiyordun, bu oyunun da sonu ESO gibi olmasın senin için? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hocam esonun pvpsi ni hala güzel buluyorum pve si cok kotu . Ama esoda gelicek gormuyorum. Yani birde archage varken eso ya vakit ayırmak bana gore degil . Archage i cok uzun zamandır bekliyordum everquesti bekledigim gibi Everquest cıkınca archagei birakip gecicem. Gectigimde everquest cok iyi diyecegim gibi bir olay bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 @Afterdeep o zaman archage oynamamıstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Eso gfx > archeage Acik acik yani ben ikisi arasinda baya fark buldum. Aiona cok benzer ama daha kotu bununkiler ozensiz detaysiz basit gibi. Batmiyor ama ooo gfx de dedirtmiyor. aion v1.0 hatirlayan varsa ona benzer simdi aion 4.0 ornegin fena iyi. npcler yerlerinde genelde donuk duruyor agaclar ornegin pat pat oraya buraya konmus gibi, evler vs yerden bitmis gibi.. yani oynayinca gorursunuz de hani grafik zaten bu oyunun onceligi degil ama esodan iyi demek olmamis akirafes. esonun grafikleride mat ben pek begenmemistim ama su ikisi arasinda girip bakinca eso bu konuda daha iyi. diger konulari bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ESO güzel çalışıyordu 3 yıllık makinemde hemde epey yüksek ayarlarda. MMO'larda optimizasyon ön planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://images.mmorpg.com//images/galleries/full/132013/42934732-dab6-41b6-ba57-6a52b674d907.jpg misal su resimdeki inekler kipirdamiyorlar. en azindan rus serverinde boyleydi. boyle etrafta bir suru inek hepsi donuk ornegin. agaclar yerden bitiyor ama cevreleri sadece ciplak hic tas ot vs yoktu. evlerin kenarlari direk yer textureundan cikiyor hani aralarinda bir tas bir ot yok. moblar ornegin orada kume seklinde duruyorlar falan. kosma animasyonu bana cok itici geldi birde. ama dedigim gibi bu kadar icerigi yuksek oyunun grafikleri fazla dert olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar