akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bu yerdeki numaralı oklar sizin görevlerinizi gösteriyor yaklaştıkca o renk ve numaralı ok buyuyor. Sizi görevin tam oldugu noktaya getiriyor. Görevi bulmak ve yapmak iananılmaz kolay. Hele eso da ne yapıcagımı bilmeden 4 saat ugrastıgım görevlerden sonra harika. Hala savaş görmedim burada esodaki pvp yi özlemedim degil hani. Savaş alanı var ama gitmedim daha. zaten her yerde kesip loot ediyorlar. halimiz acınacak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Yerdeki quest okları isteğe bağlı kapanmıyorsa gerçekten çok çirkinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 loot var mı ya kestikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Loot var ama yalnızca crafting malzemeleri loot edilebiliniyor .Ama çok can yakıyor üzeriniz dolu ise. Bu oyun kesinlikle herkese göre değil. Sehrin icinde guardlars bakmazsızın kesiyorlar sizi . quest oklarını istediginiz gibi açıp kapatabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Black Pearl inşa ettiler.Binlerce kişi var :D http://www.twitch.tv/nekrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bu dev gemiler kalıcımı yoksa yandılarmı gidiyorlarmı ? Bunları inşa etmek haftalar sürüyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ticarete devam . Eşek questini yapıp eşegi almama ragmen eşegin kendisi level 20 ye ulaşıncaya kadar hala yavaş . Tabiiki yürüme ve attan cok hızlı .Bu yüzden hemen bir nehir veya deniz gördümmü direk kayıgımı çıkarıp hedefime yaklaşabildigimce nehri veya denizi kullanıyorum . Fakat akıntı ve şalale lerden oluşan nehirlerde gitmekde ayrı bir ustalık istiyor . sanırım rafting gibi bir şey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ufak bir kervan oluşturuyoruz birlikten kuvet dogar . Aşagıdaki gibi ananslar dolu nede olsa. ''I bought the founders package last night. I will be going full pirate, kill on sight, gank, annoy, steal is the type of PvP i'm looking for. Searching for a small group of pirates to contribute and join in on the action. Schedule: 5pm EST - 1am EST, weekends Got TS, Ventrilo, Mumble, Raidcall. Hit me up. EDIT: Forgot to add. I want to play with guys that will stick together through alpha, beta and release.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 İyi de kervanı koruyacak kimse görünmüyor ki anca topluca keserler tek tek kesmek yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hocam zaten kervan,belki karmasada kurtarıp kacarsın maksadıyla . Malını yere bırakan kacan var. Adamlar şehirde olduruyorlar seni kimse donup bakmıyor. Birde tehdit ediyorlar kimse görmedi bunu diye. Yaw ultima online da bu kadar vahşet yoktu. Bilmiyorum rus serveri nasıl bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ben bi 10 level oynadım ama kimse yan bile bakmadıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Değişik bir oyun, craft, yetiştiricilik vs. süper ama solo oynayamayacağın için biraz problem olabilir. Bir de PK olayı çok insanı bezdirebilir yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oyun o kadar kapsamlı güzelki . oglumla bile tartısıyoruz . Neler yapabiliriz başka diye. Böyle bir oyunun oldugunu görmek ,Beni everquest next in gelicegi için çok heyecanlandırıyor. Umarım bekledigimizdende güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 RUS serverında başlayan var mı? serverda kendimi, ingilizce bilmeyen ABD'de kaçak çalışan meksikalı gibi hisediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 @lord_gorthaur sabah sabah güldüm , Çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 akirafes illa para harcatıcan abi, az kötüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oglan kac yasinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Lirik diye bir eleman var Twitch'te. Baya takipçisi var. Akşamları hep 10.000'in üzerinde izleyicisi oluyor. Bu adama Archeage yetkilileri hesap hediye ettiler. Bir akşam oynadı, sonra kusura bakmayın diyerek bir daha oynamadı :) İçeriği güzel ama uzakdoğu MMOlarını çok sevemiyorum kavga ederken çıkan abuk subuk sesler ve efektler nedense hoşuma gitmiyor. Everquest'ten umutluyum, umarım hayal kırıklığı olmaz ama ticareti sevenler için gördüğüm kadarı ile bu oyun şu an için en iyi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Oglum 13 yaşında. Su an bir grupla karşılaştım dün gelmişler rus serverından 13 kisi hepsi Türk , Aile olduk onlarla çok mutluyum . Demin mallarım okyanusu boyladı ama üzülmüyorum . 1 tane daha türk var serverda oda katılacak 14 kişi olucak aksam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ah iclerinden biri 49 yaşındaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 o lightNdark olabilir. burada üye bir ara onunla oynamıştık kore'de onunda baya yaşı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 akirafes, CB başlangıç tarihini biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Akirafes, boyle güzel güzel yazıp en son "everquest next" diyorsun ya bütün o yazdıklarının havası kaçıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Esoya da didiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar