Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

serverlar 24/7 sürekli açık. Bakım falan yok burda . Beta açıldıgında alpha dondurulucak. Beta kapatıldıgında alpha kaldıgı yerden devam edicek . Bize söylenen bu. yani hafta sonu açılan betalardan sonra alpha devam edicek.
Glider kullanmayı yavaş yavaş ögreniyorum . Yerden havalanmayı özellikle nasıl hızlanacagımı . Glider oyundaki en önemli araç .
Bugün şehirde korsan saldırısı oldu . Gelip gliderlarla çok hasar verdiler. Glider bomba ve otamatik taramalı ok gibi bir şey atıyor. Şehrin guardlarını görücektiniz Çıldırmış gibiydiler. Ama korsanlar agır hasar verip kayıp vermeden uzaklaştılar. İyi bir ganimet kaldırdılar sanırım çünki trade sub ın mekanıydı saldırılan yer.
Bir başka dikkatimi çeken olay ise başka bir kasabada bir anda yanımdaki bir insan bir pk tarafından katledildi adam yere düsen kanlarıda silip aldıktan sonra arkasından koşan insan ve guardlara aldırmadan gliderına binip hızlıca uzaklaştı . Oyunda kiralık katilde tutabiliyorsunuz sanırım veya adam soymak amaclı saldırdı . chatte tek duydugum kufurler ve intikam yeminleriydi .

Glider lar arasında çok buyuk fark var kimisi yere dogru ucarken kimisi yukarı dogru suzuluyor. Eger alpha pakette hediye verdigi glider iyilerdense , sırf onun icin bu paketi almak deger
Pet ler inanılmaz bu arada çok iyi vuruyor ve savaşıyor zekaları cok yuksek suda bile sizi takip ediyor . asla kaybolmuyor.
Oyunda savaş devamlı ilerliyor yer degistiriyor . Ben ilk planetside 2 ye bayılmıştım . çok oyunculu savaş olayına. Derken eso ile bunu pekiştirdim. Buarada gördümki daha görülecek çok şey varmış . dedigim gibi everquest next çok büyük umutlarla geliyor. o zamanaka kadar benim icin burası ikinci ev.
Oglum tam bir wow hastasıdır. Wowdan sonra buna bayıldı .
Sosyal ağlarda paylaş

Gluskap said:

Oha, ne demek fena gibi durmuyor? Ben mi yanlış okuyorum yahu $150 diyor Alpha için. $150!

$30 alpha, $45 Patron özelligi 15x3 ay bonus, ve $75 dolarda oyun ici item parası . Buna böylre bakın birde . Alpha icin aldıkları bu bakış acısından 30 dolar . Özel statlı pelerin ve glider özelikle glider .....

Bize söylenen alpha serverinin oyun cıktıgında bile devam edicegi karakterlerimizin kalıcagı. Ve yeni versiyonların ilk önce alphaya yuklenicegi. istedigimiz gibi alphayı her zaman kullanıcıgımız. Test edicegimiz

.
Ben kendim için konuşuyorum . Esoya ayda 40 tl vericektim . 6ay oynasam 240 tl vericektim. Bu parayı daha iyi bir oyun olduguna inandıgım archage e yönlendirdim. Ama biliyorumki everquest çıktıgında ona gecicem .
Bir hatırlatmada Alpha oyun serverindan farklı bir serverda kurulu ve kapasitesi belli bir oyuncuyla kısıtlıymış .Bu doldugunda alpha acount satmayı kapatacaklarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Because it IS Trions AA, they worked out a deal where they won't follow the Korean version in patches. The game is going to diverge as updates keep rolling out. Trion is bringing the more sandbox version to NA/EU while the Korean version seems to be slowly morphing to a standard themepark-ish mmo.

Trion's version is going to be different and is being ported/brought over by Trion..hence, Trions AA as opposed to XL's AA.

Yani rus serverinda oynayıp .kore serverinda şuanki haliyle oynayıp, alpha serveri ile oyunu kıyaslamayın cok far var. ve olucakta. Trion bu konuda kesin kararlı.
Bunuda gözden kaçırmayın çok önemli .
ZAten şaşırdıgım nasıl burada bu oyunun bittigini patladıgını söyluyorlar benim alphada oynadıgım oyun uo dan beri hasret kaldıgım bir deneyim . Koruma oyuncular eşliginde daga maden kazmaya giderdik pk korkusundan onceden kaçmak icin gozcu bırakırdık yollarda . Sehirde bankada en güvendigimiz yerde bir bakardık soyulmuşuz.....
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda combolar çok iyi .En basit örnek
Mesela 2 büyücü grupsunuz . biriniz ateş digeriniz buz atıyor aynı hedefe, damage 600 vermelisiniz normalde .Ama 800 900 vermeye başlıyorsunuz ateş veya buz birbirinin üzerine geldiginde kombo tekrarlandıgında damage 1600 veriyor sonraki atışlarda .
Sosyal ağlarda paylaş

It's important to note that Trion's ArcheAge is not 100% the Asian or Russian ArcheAge. One of the guys from Trion was on Reddit recently talking about how they have the flexibility to make changes to the game, including NOT adopting all of the Asian v1.0 features people hated over there, and putting some of their own stuff in. They also said that their version of the game is likely going to be more sandbox-like than the Asian or Russian versions, and that they are interested in making it so people can craft to get all the XP they need to level, if they are interested in it. We'll see if that happens, but at least they are interested in the same kinds of things we are.

I'm in alpha now, and I'll say that I'm enjoying the game a ton right now. There's so much to do out there, that I'll be busy for while. People who are saying this is a "hardcore" game are right, in a way. Very little is handed to you in AA. Want to get into fishing? Better get the materials to craft your fishing gear, which may include growing some trees and doing other things. Same goes for many in-game tools and items.

The scarecrow system probably needs some work, I agree with the OP there, and I believe Trion will work on that. There are likely other things that will need work as well, but so much is already done right, that the game is completely playable today. I'm actually shocked how many new players I'm seeing in the game considering the current $150 cost of entry. I've yet to hear anyone say anything but how much fun they are having in the game as well. If this game continues to make money, you can bet your ass Trion is going to continue to grow and improve it.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden yapamadığımı buldum yazayım da faydası olur belki benim "gibilere" :p

Yahu chromeda holayı ekliyoruz ya, orda gittim ülke falan seç diyo rusya seçtim eyvallah da aa.mail.ru adresine hala chrome'un adres barından giriyordum. Bu sefer çevir şu lanet olasıca dili dedim de ben hesabı ekleyemediğimi anladım. Bölge mölge vs dedi, biraz bakındım falan holanın ikonuna basınca çıkan bi adres/url alanı var aa.mail.ru'yu oraya yazınca hesabı register etmiş oldum yani.

Daha önce rusçayı çevirtmediğim için görememişim register edilmediği uyarısını...

Neyse işte girdim şimdi reçel yapıyorum. ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam mesajını gördüm ceonun direk kendi açıklaması var
ben oyun hastasıyım sizin ginledim ve bu degişiklikler olmıyacak tam bir sandbox olarak kalıcaz diyor hatta daha da iyi olucaz diyor.
Tam sizin nelerden rahatsız oldugunu bilmiyorum.
mesela burada labor siz off olsanız da gelicek free playerlara sanırım rusyada yok. burda hemen hemen her yere ev kurabiliyo , her yerde adam ödürebiliyorsunuz . hic bir kısıtlama yok. Bounty sistemi geliyor. Bu duyuruldu . ödül avcıları olucak. sanırım rus serverinda yok bu . Biz dolphin istiyoruz sanırım getirecekler.
şu sitelere bir bak
hartsmanCEO
Yukardaki linkde kendi agzından acıklamaları . bir yazıya cevap veriyor.
ArcheAge: Trion CEO
farklar
Sosyal ağlarda paylaş

if you do goto Trions twitch channel and look back over maybe their first streaming of Archeage or maybe it was the second but either or Trion dev team clearly stated they are working closely with XLgames and with the patch 1.0 t hat made so many upset in the Russian and Korean version WOULD NOT be coming to our version of it.
Trion has stated in that video as well that they are working very closely with XLgames to develop content and features specific to Trions market and alot of the cash shop changes that pissed alot of folks off over there wouldn ot be happening here they want to keep the sanbox in the sandbox and not turn it ino a theme park which alot of folks say happened with Korean and Russias version.
Two changes announced by Trion so far,

1. In Korea the only way to obtain Dephi Stars as currency was via daily quests. Trion refused to implement this and negotiated Delphi to remain obtainable via trading to the enemy continent. In Korean you do not have this option.

2. In Korea, there is a 60/40 split for trading when stealing someone's goods, 60% of profits go to attacker and 40% to player getting attacked. Trion has negotiated this be changed to 80/20, 80% going to attacker 20% to player getting attacked.

#1 was THE BIGGEST concern with 1.0 overall, so Trion is making the right decisions regarding the direction of 1.0 thus far.

The other big one TBD is labor pots on the cash shop or not and what their cooldown is.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu almayı düşünen varsa şurda founder itemları detaylı bir şekilde açıklamışlar nedir ne değildir diye. stat veren title, cap falan bunların iyilerini oyunda edinebiliyormuşuz zaten. 1-20 arası işe yarar şeylermiş. vanity özellikli yani olması gerektiği gibi. founder pack exclusive birşey yok, glass glider, platemail vs. cash shop gelince alınabiliniyormuş istenirse. geri kalan zımbırtılar levelingte geliyormuş. en azından içim rahatladı şurda yazılanları okuyunca. packlerin tek esprisi early access ve alpha, betaya girmek. ama 12 levelda questin verdiği gliderı founder pack'e koymak nedir lol. zaten bunu görünce ne farkı var ki bunun demiştim

hemen oynamak isteyen 150$ verebilir, 2 ay (alpha+beta süresi) üstüne 3 aylık subs var. yani 5 aylık oyun süresi almış oluyorsunuz. 75$ credits de veriyor birde plex gibi birşey olacakmış, ona harcayıp subsı uzatabilirsiniz. ben bir süre oynamadan bir anda o kadar bağlanmayı düşünmem. early accessin bitmesini beklerim sonra subs alıp oynarım yani. yıllardır bu oyunu bekliyorum zaten umarım trion güzel iş çıkarır ama packler ücretlerden dolayı baya yalan bence dediğim gibi. o kadar ay bağlandıktan sonra ücretsiz vermeleri gerekirdi bonus itemları en azından

birde akirafes senden sanırım vergi kesmişler ondan fazla ödemişsin, us billing address girmek gerekiyormuş galiba
Sosyal ağlarda paylaş

zenginlik bu galiba.
Pk manzaraları

Bende everquest nexti bekliyorum. Sırf everquest nexte gecicekler quildi kuruyoruz burda :P
Ama oyun gerçekten çok eglenceli burda şu an . Free olunca cok fazla pk olur. Hemen hemen her yerde kesiyorlar şu an bile . O zaman pek zor olur ticaret ve level almak .
Söylemeden gecemiyecegim server şu saate bile çok dolu . Ve Amerikada kurulu ve bu kadar dolu olmasına ragmen hic lag görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben sabırsız davranıp korede 4-5 ay oynamıştım (aylık 45 dolar gibi bir maliyeti vardı bana) ama bu sefer 150 dolar verip vermemekte kararsız kaldım. bu, oyundan veya triondan şüphelendiğimden değil sadece kendimden şüpheliyorum 2 hafta oynayıp bırakır mıyım diye? sanırım eskisi gibi günlerce saatlerce oyun oynayacak kıvamda değilim. ama release oldugu zaman sublar oynarım..
Sosyal ağlarda paylaş

trion'u ayakta alkışlıyorum valla

yapılamaz dediğimiz şeylerin hepsini adamlar yapmış, yapıyor

büyük ihtimal wildstar'a girmeyip direkt AA'nın betasına gireceğimi 50 dolarlık paketle.

https://31.media.tumblr.com/a94132b5648825ef353880ba23e4e624/tumblr_inline_mytryupsCT1rz0zei.gif
respect

kendi gelirlerinden fedakarlık ederek daha fazla oyuncuyu bir araya toplayıp, daha uygun bir oyun deneyimi sunan yapımcı şu sektörde gerçekten desteklenmeyi hak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...