Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örtüsüz kadın.. ya satılık ya kiralık

saturn

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Simdi turban takmak ile kapitalist olmak ne kadar alakali ise

Personal Appeal from Wiki said:
Of any two related concepts, such as A and B, A is considered a "generalization" of concept B if and only if:

* every instance of concept B is also an instance of concept A; and
* there are instances of concept A which are not instances of concept B.

For instance, animal is a generalization of bird because every bird is an animal, and there are animals which are not birds (dogs, for instance). (See also: specialization).

Kusun hayvan olmasi genellemesi kusun aslinda fen bilgisi dersinde kopya ceken bir yaratik oldugu genellemesi kadar abes.

Mars'ta hayat mi buldular nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

2 tane ünyeli, ünye artık hep köyden göç edenleri yaşadığı bir yer diyor, samsunlu arkadaş tersini iddia ediyor. hm

Ünyenin artık çoğu köyden göç edenlerdir (Akkuştan Tekkirazdan Çaybaşından falan) ve buralar bildiğimiz dağ köyleri en fazla ilkokul okunan yerlerdir haklısın fakat sen Karadeniz sahil yolunun ağzına edemediği en güzel sahile sahip kente köy gibi dersen tepki alırsın.
Ünye merkez sağ görüşlüydü 70lerde de böyleydi şimdide böyle malum Ünye-Fatsa çekişmesi ama Ünye Karadenizin en büyük kent merkezlerinden, tarım merkezlerinden biri Giresun'dan Rize'den daha büyük bir kent buranın siyaset adamlarının çıkıp benim annem teyzem hakkında saçmalama hakkı yok!

bazen utanıyorum niye Egeli değilim Karadenizliyim diye!

not: anne tarafından Ünyeli Fatsa kütüğüne kayıtlı 23 yıldır Samsunda yaşayan/okuyan/sürünen bir insanım.
Sosyal ağlarda paylaş

Karadeniz de sahilden otoban gecmesine izin verdirmeyen 2 ilçeden biri ünye(digeride fatsa).2 ilçeninde muazzam sahilleri var,Ünyeye 2-3 sene oncesine kadar gayet sık giderdik,akşamlari sahil tarafi gayette canliydi,başörtürlü de fazla görmemiştim,gormeyeli insanı da belediyeside degişmiş demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

saturn said:

AKP'li başkan: Örtüsüz kadın.. ya satılık ya kiralık 9 Mart 2011
AKP'li, Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" yazdı

"Introduction to AKP 101" dersi gibi bir söz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...