Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fişle priz eşit değil

Cons

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

said:
"Kadın erkeğe eşit değildir, denilince niçin bundan, erkeğin değil de kadının küçük görüldüğü anlamı çıkarılıyor. İki şeyin birbirine eşit olmadığını söylemek, birinin diğerinden üstün olduğu anlamına gelmez.”

şu laf bildiğin şark kurnazlığı. türkiye de kadınlara uygulanan şiddete, tacizlere bi şekilde kulp bulmak dışında bişey değil.

kadınlar günü çıkıp şöyle saçma bi laf etmesi de kafa yapısını belli ediyo.. nato kafa.

katılıyorum sana burda +1

"aa birinin penisi var birinin vajinası var, o zaman bunlara eşit diyemezsiniz"
diye kendi aklınca hiç kimsenin bilmediği bir gizemi ortaya koyan kişilere uyuz oluyorum.

aslında tek yaptıkları tekerleği baştan icat etmek oluyor.

yahu biz de biliyoruz birisinin penisi diğerinin vajinası olduğunu, birisinin çocuk doğurabildiğini ama diğerinin doğuramadığını.
fiziksel olarak eşit değiller zaten, sadece denkler.
eşitlik derken sosyal statüdeki eşitlik kastedilir.
tutup "aa birisi fiş birisi priz, o zaman eşit değiller" dersen bu "vay be adam bilim adamı" dedirtmez senin için, "adam cinsiyet ayrımcılığı yapıyor" dedirtir.

bir elmanın iki yarısı fiziksel olarak ne kadar eşitse, kadın-erkek de fiziksel olarak o kadar eşit.
birbirinin aynısı değiller elbette.
ama bir bütünün iki parçası olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Kadın erkeğe eşit değildir, denilince niçin bundan, erkeğin değil de kadının küçük görüldüğü anlamı çıkarılıyor. İki şeyin birbirine eşit olmadığını söylemek, birinin diğerinden üstün olduğu anlamına gelmez.”

kadınla erkek eşit değil tersini iddia etmek saçma + "kadın erkek eşit değil" lafını erkek kadından üstün gibi anlamak da ayrımcılığın ta kendisi ve sonradan görmüş feministliği

ama adamın geri kalan yazıda söyledikler saçma. muhtemelen söylediği şeyleri de doğru bir kafa yapısı ile söylememiş olabilir ama tarafsız değerlendirildiği zaman doğru yerler var. eşitliği savunurken eşitsizliği yoktan var ettiğini fark etmeyen çok insan var keza
Sosyal ağlarda paylaş

hukukun suçu değil ki o.

ayırca aynı durumu tersine çevir. karısından dayak yiyen adam hukuka başvursa (vurmaz zaten de hadi vurdu diyelim yani kocam istediğini yapar diyen kadınların oranından daha büyük bu) aama gülerler geri yollarlar
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

hukukun suçu değil ki o.

ayırca aynı durumu tersine çevir. karısından dayak yiyen adam hukuka başvursa (vurmaz zaten de hadi vurdu diyelim yani kocam istediğini yapar diyen kadınların oranından daha büyük bu) aama gülerler geri yollarlar

ben de hukukun suçu demedim zaten kadınların hukuktan yararlanamaması sorununu değindim
Sosyal ağlarda paylaş

bak işte gün geliyor, anime bilgisi gerekiyor dasaaa. anime okuryazarlığı lazım ingilizce gibi artık günümzde net'te.
df said:

sam 6. kutuda kim var peki ?? bari sen söle kishinin söyleyeceği yok zate =)

altıncı kutuda..
http://www.ioffer.com/img/item/974/061/69/the-master-lee-van-cleef-on-dvd-master-ninja-sho-kosugi-8e938.jpg
SANDAIME LEE VAN CLEEF!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi asıl konuyu atlamışız elemanın bahsetiği fişle priz hangi fiş ile priz? markası + cinsi nedir?
daha net açıklayayım:

anten fişlerini ele alalım:
erkek anten fişi:

dişi anten fişi:

gördüğünüz gibi uzuvları hariç bire bir eşit. Hani eşit değildi açık açık karşımıza çıkıp bizi kandırıyor hemen toplanıp bu konuda yürüyüş yapalım (fazlamı trol oldu :D)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...