Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600 ve 800TL ye kadar iki ayrı telefon tavsiyesi

mascio

Öne çıkan mesajlar

başlık açık ve net. uzun zamandır w810i kullandığım için koptum piyasadan tamamen. neler alınabilir ne almak mantıklıdır. alınca uzun süre kullanıyorum değiştirme meraklısı değilim ama telefonum bozulduğu için mecbur kaldım yeniye.

mp3 player olması çok önemli. iyi de bir ses kalitesi olması lazım tabi bunun yanında. 5800 kötü bir telefon bir tek onu biliyorum da ille mp3 player zorlayacaksa seçimleri olmasa da olur. siz 2 fiyat içinde tavsiyelerde bulunsanız ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu belirtelim, HTC sense arayüzü, standart android'den ve iphone takliti olmaktan öteye gidemeyen samsung arayüzünden kat kat daha iyi. Ama wildfire S'in spekleri galaxy ace'den daha düşük, özellikle işlemcisi yavaş ve gpu desteği yok ve ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. 300 euro olacak deniyor fiyatı ama tabi belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Şunu belirtelim, HTC sense arayüzü, standart android'den ve iphone takliti olmaktan öteye gidemeyen samsung arayüzünden kat kat daha iyi. Ama wildfire S'in spekleri galaxy ace'den daha düşük, özellikle işlemcisi yavaş ve gpu desteği yok ve ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. 300 euro olacak deniyor fiyatı ama tabi belli olmaz.

Android alırken arayüze niye bu kadar takılıyorsunuz? Hangisini beğeniyorsanız öyle kullanırsınız. Eskisi gibi arayüz değiştirmek zor/karmaşık da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...