mascio Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 başlık açık ve net. uzun zamandır w810i kullandığım için koptum piyasadan tamamen. neler alınabilir ne almak mantıklıdır. alınca uzun süre kullanıyorum değiştirme meraklısı değilim ama telefonum bozulduğu için mecbur kaldım yeniye. mp3 player olması çok önemli. iyi de bir ses kalitesi olması lazım tabi bunun yanında. 5800 kötü bir telefon bir tek onu biliyorum da ille mp3 player zorlayacaksa seçimleri olmasa da olur. siz 2 fiyat içinde tavsiyelerde bulunsanız ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O fiyata ya Samsung'dan ya da HTC'den bir Android alınır sağlam. Wildfire S çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Samsung S5830 Galaxy Ace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 wildfire demeye gelmiştim. of ben aldıktan sonra wildifre S çıkması çok kötü ya, 320x240 olan çözünürlüğü (telefonun en büyük eksisiydi) ikiye katlamışlar direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 3GS bak derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 3gs'in sıfırı var mı piyasada hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Var da 800'e bulman zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ayrıca galaxy ace döver 3gs'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ace kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben de 600-700 TL arası bir android bakıyorum ama Samsung'a nedense guvenim yok pek telefon konusunda. HTC Wildfire S cok guzel gorunuyor ama fiyatı nedir? Satışa çıktı mı, nereden alabiliriz? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Şunu belirtelim, HTC sense arayüzü, standart android'den ve iphone takliti olmaktan öteye gidemeyen samsung arayüzünden kat kat daha iyi. Ama wildfire S'in spekleri galaxy ace'den daha düşük, özellikle işlemcisi yavaş ve gpu desteği yok ve ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. 300 euro olacak deniyor fiyatı ama tabi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Samsung GT-S8500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xaty said: Samsung S5830 Galaxy Ace sanırım aralarında en çok hoşuma giden telefon bu oldu. htc kötüğ demiyorum zaten zerre anladığım yok şu telefonlardan ama böyle ne bileyim çakma iphone markaları gibi hissettiriyo htc. desire aşmış ama eine alınca yine bi kalitesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,5418122,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 aktiftablet said: Şunu belirtelim, HTC sense arayüzü, standart android'den ve iphone takliti olmaktan öteye gidemeyen samsung arayüzünden kat kat daha iyi. Ama wildfire S'in spekleri galaxy ace'den daha düşük, özellikle işlemcisi yavaş ve gpu desteği yok ve ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. 300 euro olacak deniyor fiyatı ama tabi belli olmaz. Android alırken arayüze niye bu kadar takılıyorsunuz? Hangisini beğeniyorsanız öyle kullanırsınız. Eskisi gibi arayüz değiştirmek zor/karmaşık da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sonuçta Sense HTC'nin, her telefonda sense'li rom kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar